سلام
من 160 هزار تومان پول بيشتر ندارم و مي خوام از دوستان مشورت كنم ببينم بهترين گوشي كه ميشه با اين پول بخرم چيه اگه نوكيا باشه بهتره اما سوني اريكسون هم فرقي نداره
ممنون از كمكتون
بهترين گوشي واسه خريد با 160 هزار تومان
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 9 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
red_love23,
N70 دست دوم رو ميتونيد اين قيمت تهيه کنيد، که فکر ميکنم بهترين گزينه هست، البته باز بسته به سليقه و نياز شما هست
N70 دست دوم رو ميتونيد اين قيمت تهيه کنيد، که فکر ميکنم بهترين گزينه هست، البته باز بسته به سليقه و نياز شما هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
درود بر شما
بهترين گزينه به نظر من گوشي SonyEricsson W610 هست که من چند روز پيش آن را به قيمت 159000 تومن خريداري کردم. اين گوشي صداي صاف، خوب و بلندي با کيفيت 72 پلي فونيک دارد؛ قدرت عکاسي آن 2 مگاپيکسل با فوکوس اتوماتيک است؛ از حافظه M2 بهره مي برد و در داخل جعبه اش نوع 512 مگابايتي آن قرار دارد. سواي همه اينها، بسيار ظريف، زيبا، شکيل و سهل الاستفاده يا بر خلاف اغلب گوشي هاي نوکيا، داراي منوي User Friendly مي باشد. کيفيت عکس آن نيز به دليل استفاده از ويژگي اتوفوکوس قابل قبول و مطلوب است.
پيروز باشيد.
بهترين گزينه به نظر من گوشي SonyEricsson W610 هست که من چند روز پيش آن را به قيمت 159000 تومن خريداري کردم. اين گوشي صداي صاف، خوب و بلندي با کيفيت 72 پلي فونيک دارد؛ قدرت عکاسي آن 2 مگاپيکسل با فوکوس اتوماتيک است؛ از حافظه M2 بهره مي برد و در داخل جعبه اش نوع 512 مگابايتي آن قرار دارد. سواي همه اينها، بسيار ظريف، زيبا، شکيل و سهل الاستفاده يا بر خلاف اغلب گوشي هاي نوکيا، داراي منوي User Friendly مي باشد. کيفيت عکس آن نيز به دليل استفاده از ويژگي اتوفوکوس قابل قبول و مطلوب است.
پيروز باشيد.
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
red_love23, دوست گرامی درود بر شما
اگر شما به یک گوشی ساده User Friendly نیاز دارید بهترین گزینه همانطور که Reza6662 اشاره کردند انواع گوشیهای se در این رنج قیمت میباشد که میتوانید قیمت گوشیها را البته کمی بالاتر از حالت واقعی در gsm.ir مشاهده نمایید و بررسی کنید
ولی اگر گوشی با سیستم عامل هوشمند میخواهید همانطور که مهدی گرامی فرمودند nokia حتی دست دوم البته به شرط سالم بودن بهترین گزینه است

اگر شما به یک گوشی ساده User Friendly نیاز دارید بهترین گزینه همانطور که Reza6662 اشاره کردند انواع گوشیهای se در این رنج قیمت میباشد که میتوانید قیمت گوشیها را البته کمی بالاتر از حالت واقعی در gsm.ir مشاهده نمایید و بررسی کنید
ولی اگر گوشی با سیستم عامل هوشمند میخواهید همانطور که مهدی گرامی فرمودند nokia حتی دست دوم البته به شرط سالم بودن بهترین گزینه است

شاد زی مهر افزون ...

- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
- تماس:
ناراحتي
Reza6662 نوشته شده:درود بر شما
پيروز باشيد.
درود بر رضا جان
نبینم آن روزی را که بزرگ مطالب جنگی بیاد درباره موبایل مطلب بده .
بدرود - یاعلی
بدرود _ پاينده و خرسند باشيد _ ياعلي
شاه سعيد مبشري
شاه سعيد مبشري