صفحه 1 از 1

آزمایش هواپيماي تانکر بدون سرنشین توسط آمريکا

ارسال شده: یک‌شنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۱۹ ق.ظ
توسط Shahbaz
 [External Link Removed for Guests] 




کمپانی آمریکایی Sargent Fletcher یک تانکر سوختگیری هوایی (هواپیماهای بدون سرنشین) تولید کرده و برای آزمایش آن آماده می شود.

پروازها در میدان تیر "یوما" ایالت آریزونا انجام خواهد شد.

در آزمایشات سیستم های خودکار سوختگیری هوایی که طی یک هفته انجام خواهد شد دومین هواپیماهای بدون سرنشین با باک معمولی سوخت شرکت خواهد کرد.
قرار است که نزدیکی دو هواپیمای مذکور و انجام عملیات اتصال برای سوختگیری از طریق سیستم های "جی پی اس" و از روی زمین انجام شود.

در فاصله 9 متری سنسورهای مادون قرمز نصب شده بر روی هواپیما تشعشعات مخروط اتصال شلنگ سوخت رسانی را دریافت خواهد کرد. مراحل بعدی به صورت خودکار تا اتصال شلنگ انجام خواهد شد. در این آزمایشات انتقال سوخت در هوا در نظر گرفته نشده است.

پیش از این هواپیماهای بدون سرنشین پروازهای مشترکی انجام نداده بودند. مشخصات فنی-تاکتیکی بیشتری از هواپیماها به غیر از فاصله میانه دو سر بال آنها که در حدود 1,8 متر است، فاش نشده است.

قرارداد طراحی سیستم های خودکار سوختگیری در هوا توسط کمپانی Sargent Fletcher با آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا در ماه اوت سال 2004 منعقد شد




نووستی