صفحه 1 از 1

ساخت میکرو زیردریایی و شناور رادارگریز در وزارت دفاع

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱:۲۸ ب.ظ
توسط Mil@d
خبرگزاري فارس: وزير دفاع از طراحي و توليد ميكرو زيردريايي و شناور رادارگريز در اين مجموعه خبر داد.


به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، سردار مصطفي محمد نجار وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در حاشيه‌ دومين جشنواره علوم، تحقيقات و فناوري‌هاي دفاعي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اين جشنواره بيش از 800 طرح مطرح و از بين آنها 45 طرح به عنوان برتر انتخاب شده است.
وي مهم‌ترين اين طرح‌ها را طراحي و ساخت ميكرو زيردريايي، شناور پيشرفته رادارگريز، هواپيماي سبك و توليد آلياژ فوق سبك اعلام و تصريح كرد كه اين جشنواره نماد و تجلي‌گاه خودباوري و خلاقيت متخصصان اقتدار آفرين، نوآور و هوشمند وزارت دفاع است.
به گفته سردار نجار جشنواره علوم، تحقيقات و فناوري‌هاي دفاعي ضمن تجليل از جهادگران عرصه دفاعي گام‌هاي بلندي را در ميل به خودكفايي اين بخش برمي‌دارد و در عين حال موجب تقويت فرهنگ تحقيق و ايجاد هم افزايي از طريق توصيه شبكه همكاران در بخش دفاعي و ملي خواهد شد.