صفحه 1 از 1

یک ایرانی در میان مخترعان برتر جهان

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۴۹ ب.ظ
توسط Achilles
فریناز کوشانفر استادیار ایرانی دانشگاه رایس آمریکا که چندی پیش با ارائه فناوری نوینی صنعت تراشه سازی جهان را با انقلابی تاریخی روبرو کرده بود، به عنوان یکی از 35 مخترع جوان برتر معرفی شد.

[External Link Removed for Guests]


به گزارش واحد مرکزی خبر، نشریه علمی ام.آی.تی تکنولوژی ریویو، فریناز کوشانفر استادیار ایرانی و محقق برجسته مهندسی رایانه و برق دانشگاه رایس آمریکا را به عنوان یکی از 35 مخترع برتر جوان دنیا برگزیده است.
کوشانفر روشی را ارائه کرده است که طی آن مدارات یکپارچه میکروالکترونیکی می تواند به گونه ای قابل توجه و بر اساس اهداف مورد استفاده کاربر هویت خود را تغییر دهند.
به گفته محققان، تراشه های ساخت این محقق ایرانی کاربردهای بسیار گسترده ای در صنایعی همچون طراحی و تولید پخش کننده های چند رسانه ای خواهد داشت.
با استفاده از این فناوری نوین طراحان میکروتراشه های می توانند با سرقت های سخت افزاری به مقابله جدی بپردازند.
این در حالی است که این مشکل فزاینده هم اکنون هزینه های چند میلیارد دلاری برای سازندگان تراشه ها به همراه دارد.
همه ساله و از سوی این نشریه علمی برترین محققان جوان دنیا از میان صدها نامزد برگزیده شده انتخاب می شوند.
در همین خصوص دیوید لی بورن رئیس دانشگاه رایس گفت: با وجودی که دکتر کوشانفر تنها دو سال است که در این دانشگاه حضور دارد اما خود را به عنوان یک رهبر برجسته در عرصه فناوری تراشه معرفی کرده است.
وی افزود: دستاورد ارجمند وی رایانه های موجود در سراسر جهان را برای کاربرانشان امن تر خواهد کرد.
فریناز کوشانفر در سال 1377 از دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی الکترونیک موفق به اخذ مدرک لیسانس شده و پس از آن برای ادامه تحقیقات و تحصیلات خود راهی آمریکا شد.