عليزاده در فكر جدايي از استقلال

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

عليزاده در فكر جدايي از استقلال

پست توسط bahmanwolf »

مهاجم نيمكت‌نشين استقلال در اين فكر است كه در صورت تداوم نيمكت نشيني هايش در نيم فصل دوم به تيم ديگري برود.

علي عليزاده كه اين روزها كمتر مورد توجه امير قلعه نويي قرار مي‌گيرد به خبرنگاران گفت: اميدواري زيادي دارم تا با درخشش در تمرينات بتوانم به عنوان يكي از يازده بازيكن اصلي در تركيب ثابت قرار بگيرم.

وي همچنين ادامه داد: البته با توجه به اينكه معمولا در فوتبال به تركيب برنده دست نمي‌زنند و مهاجمان تيم روند گلزني خوبي را شروع كرده اند، اعتراضي به ذخيره بودنم ندارم و فقط در تلاشم تا به نوعي خودم را به كادر فني تحميل كنم تا در برنامه‌هاي تاكتيكي در نظر گرفته شده، جايي داشته باشم.

اين بازيكن كه نگران آينده فوتبالش است در ادامه حرف هايش گفت: نيمكت نشيني را با هيچ بهانه‌اي نمي‌شود تحمل كرد و اگر ببينم اوضاع بر همين منوال خواهد ماند، مجبورم به خاطر آينده حرفه‌اي ام تصميم ديگري بگيرم.

عليزاده البته مذاكره با تيم‌هاي ديگر را رد مي‌كند و مي‌گويد:من بازيكن استقلال هستم و با باشگاه قرارداد دارم، پس طبيعي است كه دنبال مذاكره با تيم‌هاي ديگر نباشم و منتظر آينده هستم تا با توجه به شرايطي كه خواهم داشت، بهترين تصميم را براي خودم بگيرم.

وي در طول ليگ هشتم برتر در بازي با پاس همدان يك گل به ثمر رسانده است.
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”