صفحه 1 از 1

تغيير در سيستم ترمز اتوبوس هاي شركت واحد بخاطر الودگي کمتر

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۵, ۱۱:۴۳ ب.ظ
توسط Mohsen1001
به زودي استفاده از لنت هاي آزبست دار در اتوبوس هاي شركت واحد ممنوع مي شود.به گزارش روابط عمومي شهرداري تهران، محمد احمدي بافنده S مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني- گفت: در راستاي كاهش آلودگي هاي شهري و ايجاد محيطي سالم براي شهروندان و همچنين خدمات رساني هرچه بهتر، پس از به كارگيري از اتوبوس هاي گازسوز در ناوگان حمل و نقل عمومي، استفاده از لنت هاي آزبست دار ممنوع مي شود.

وي تصريح كرد: لنت هاي فعلي به علت فرسايش و داشتن نقص هاي فني، سرب به فضا منتشر مي كنند و موجب بروز بيماري هاي ريوي و سرطاني مي شوند استفاده از اين گونه لنت ها در بسياري از كشورها ممنوع شده است.

اين مقام مسئول همچنين گفت: با توجه به اين كه اتوبوس هاي شركت واحد حجم وسيعي از جابجايي مسافران و تردد درون شهري را بر عهده دارند، شركت واحد اتوبوسراني نسبت به خريد لنت هاي ترمز بدون آزبست كه قيمت آن 30درصد گرانتر از لنت هاي قبلي است اقدامات لازم را انجام داده است.

خبرخودرو