صفحه 1 از 1

ذوب‌آهن، استقلال و پرسپوليس مدعی هستند

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۹ ب.ظ
توسط bahmanwolf
پس از توقف پرسپوليس مقابل سايپا انتقادات عليه اين تيم وارد فاز تازه‌تري شد اما سرخپوشان پايتخت در بازي با پاس همدان به كورس قهرماني بازگشتند.

امير حاج‌رضايی تصريح كرد: «بعد از تساوي پرسپوليس مقابل سايپا عده‌اي گفتند آنها ديگر از كورس قهرماني خارج شده‌اند. من همانجا تاكيد كردم كه نبايد درباره پرسپوليس شتاب‌زده قضاوت كرد.»
حاج‌رضايي افزود: «نتايج اخير پرسپوليس نشان داده كه نمي‌توان به راحتي اين تيم را از كورس قهرماني خارج كرد.» اين كارشناس فوتبال در خصوص بازي پرسپوليس مقابل پاس همدان گفت: «دو تيم در نيمه‌اول بازي ضعيفي از خود نشان دادند و در نيمه‌دوم هم بازي متوسطي را شاهد بوديم. اما نكته‌اي كه قصد دارم به آن اشاره كنم ضعف مدافع مركزي پرسپوليس است. رضايي در جايگيري و بازي‌خواني تبحر دارد اما به دليل دوري از شرايط مسابقه در توپ‌گيري ضعف دارد. در مقابل علوي نيز چنين شرايطي داشت.»
وي گفت: «اين مشكل تنها به پرسپوليس مربوط نمي‌شود بلكه مشكل اساسي فوتبال ما به حساب مي‌آيد.»
حاج‌رضايي در خصوص شانس پرسپوليس براي كسب عنوان قهرماني گفت: «در‌اين‌باره هيچ قضاوتي ندارم اما ذوب‌آهن، استقلال و پرسپوليس رقابت سختي در پيش دارند. پيكان و سپاهان نيز رو به افت هستند.»
منبع:فوتبال ایرانتصویر