صفحه 1 از 1

اکثر کارمندان مايکروسافت با گوگل جستجو مي کنند!

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱ تیر ۱۳۸۵, ۹:۱۸ ق.ظ
توسط Mahdi1944
نتايج يک بررسي جديد نشان مي دهد که اکثر کارمندان شرکت مايکروسافت براي جستجو در وب از موتور جستجوي رقيب يعني گوگل استفاده مي کنند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از خبرگزاری سلام، Andrew Hitchcock دانشجوي 19 ساله دانشگاه واشنگتن با استفاده از نرم افزار Google Analytics به اين نتيجه رسيده است. وي معتقد است که در مقابل کارمندان ياهو و گوگل وفاداري بيشتري به خدمات شرکت خود دارند. وي مي گويد تنها حدود 20 درصد از کارمندان مايکروسافت از سرويس MSN استفاده مي کنند و در مقابل حدود 64 درصد کارمندان ياهو از خدمات آن و حدود 100 درصد کارمندان گوگل هم از خدمات آن بهره مي برند.

پيش از اين نتايج يک تحقيق نشان مي داد که 66.3 درصد کارمندان مايکروسافت براي جستجو از گوگل و 10.2 درصد ياهو استفاده مي کنند.

اطلاعات بيشتر در اين مورد از آدرس [External Link Removed for Guests] در دسترس است.