صفحه 1 از 1

دختر جوان بدون دست بهترين خلبان معلول امريکا

ارسال شده: دوشنبه ۲ دی ۱۳۸۷, ۳:۴۷ ب.ظ
توسط Hadi1001
[External Link Removed for Guests]
دختر جوان بدون دست، بهترين خلبان امريكا

قاصدک:«جسيكا كاكس»، 25 ساله از كودكي بدون دست متولد شده اما بر ناتواني خود چپره گشت و توانست با شركت در كلاسهاي آموزش خلباني در منطقه «تاكسون» آمريكا، گواهينامه خلباني را از آن خود كند.





ایسنا: «جسيكا كاكس»، اهل منطقه «تاكسون» آمريكا كه بدون دست است، موفق شد گواهينامه خلباني خود را از انجمن هواپيمايي آمريكا گرفته و بهترين خلبان زن بدون دست آمريكا لقب بگيرد.







«جسيكا كاكس»، 25 ساله از كودكي بدون دست متولد شده اما بر ناتواني خود چپره گشت و توانست با شركت در كلاسهاي آموزش خلباني در منطقه «تاكسون» آمريكا، گواهينامه خلباني را از آن خود كند.

«پاريش تراوويك» 42 ساله، معلم خلباني «جسيكا كاكس»، در فرودگاه «سن مانوئل» به خبرگزاري شينهوا اعلام كرد: اين دختر خلبان خوبي است. او مانند صخره محكم و استوار است و از اين كه به عنوان معلم به او آموزش پرواز دادم، خوشحالم. او با پاهايش به راحتي پرواز مي‌كند و از عهده كنترل هواپيما به راحتي برمي‌آيد.





منبع قاصدک نیوز