صفحه 1 از 1

ديشب قاره آسيا با جام هجدهم وداع کرد (سوئيس 2-0 کره جنوبي)

ارسال شده: شنبه ۳ تیر ۱۳۸۵, ۷:۳۷ ق.ظ
توسط hamed6248
تيم فوتبال سوئيس با پيروزي 2 بر صفر مقابل كره جنوبي در صدر جدول گروه g جام جهاني قرار گرفت و به مرحله يك هشتم نهايي صعود كرد.
هر دو تيم در اين ديدار به امتياز نياز داشتند تا عود به مرحله يك هشتم را قطعي كنند. البته در صورت شكست فرانسه از توگو هر دو تيم كره و سوئيس راهي دور دوم مي شدند؛ اما با پيروزي فرانسه تنها يك تيم بخت حضور در دور دوم را داشت.
با وجود اينكه نفرات كره تا حدودي برتر از حريف خود بودند؛ اما بازيكنان سوئيس دو بار به گل رسيدند. فيليپ سندروس در دقيقه 24 گل اول را به ثمر رساند و در نيمه دوم الكساندر فري در دقيقه 77 دومين گل را براي سوئيس به ثمر رساند تا كره جنوبي در عين شايستگي از گردونه مسابقات خارج شود.
در اين ديدار كه در ورزشگاه شهر هانوفر برگزار شد، سوئيس با تركيب پاسكال زوبربوهلر، فيليپ دگن، پاتريك مولر، فيليپ سندروس (يوهان ديورو- 53)، كريستوف اسپايچر، يوهان ووگل، ترانكوئيلو بارنتا، ريكاردو كاباناس، رافائل ويكي (والون بهرامي- 88)، هاكان ياكين (خاوير مارگايراتز- 71) و الكساندر فري به سرمربيگري كوبي كان به ميدان رفت.
در كره جنوبي نيز لي وون جائه، كيم جين كو، چوي جين چيول، كيم دونگ جين، لي يونگ پوو (آن يونگ هوان- 63)، لي هو، چو جائه جين، پارك چو يونگ (سئول كي هيون- 66)، كيم نام ايل، پارك جي سونگ و لي چون سو با هدايت ديك ادوكات بازي كردند.
قضاوت اين ديدار بر عهده هوارسيو اليزاندو از آرژانتين بود. پارك چو يونگ، كيم دونگ جي،لي چون سو و چوي جين چئول از كره جنوبي به همراه سندروس، ياكين، ويكي، فري، اسپايچر و ديورو از سوئيس از اين داور اخطار گرفتند.
در پايان بازي هاي اين گروه تيم سوئيس به عنوان تيم اول و فرانسه با پيروزي دو بر صفر مقابل توگو به عنوان تيم دوم راهي مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني شدند.

حذف آسيايي ها

ارسال شده: شنبه ۳ تیر ۱۳۸۵, ۹:۳۷ ق.ظ
توسط jeeerjeeerak
به نظرم بهتره فیفا سهمیه آسیا را حذف یا حداقل کم کنه .مایه آبروریزیه مخصوصا ایران

ارسال شده: شنبه ۳ تیر ۱۳۸۵, ۹:۴۲ ق.ظ
توسط Tomcattter
کره خیلی با غیرت و خوب بازی کرد تصویر قفقط نمیدونم چرا نتونست سوییس رو ببره تصویر به نظر من که کره از این تیم قوی تر بود و فقط این دربازه بان سوییس بود که تیمششون رو نجات میداد تصویر

ارسال شده: شنبه ۳ تیر ۱۳۸۵, ۱۱:۲۴ ق.ظ
توسط hamed6248
jeeerjeeerak,
ما براي جام جهاني به سختي صعود کرديم حالا اگه سهميه هم بيان کم کنند چي ميشه!

ارسال شده: شنبه ۳ تیر ۱۳۸۵, ۱۲:۱۸ ب.ظ
توسط Leila
وقتي اسيا خوب بازي نمي كنه و
كشور هايي هم كه ميان اين جور بازي مي كنن
پس اگه سهميه رو هم كم كنن واقعا حقمونه در مقابل كشورهاي اروپايي :-(