صفحه 1 از 1

فرانسه وب‌سايت موقعيت‌ياب جهاني راه‌اندازي كرد

ارسال شده: شنبه ۳ تیر ۱۳۸۵, ۹:۱۳ ب.ظ
توسط Mahdi1944
ولت فرانسه وب‌سايتي را راه‌اندازي كرده است كه رقيبي جدي براي سرويس "نقشه‌ي گوگل" محسوب مي‌شود و كاربران را از موقعيت و منطقه‌ي جغرافيايي‌شان به طور كامل آگاه مي‌سازد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، اين وب‌سايت با آدرس اينترنتي [External Link Removed for Guests] به كاربران كمك مي‌كند تا تصاوير ماهواره‌يي از كشورشان را با جزييات بيشتري نسبت به نقشه‌ي گوگل تماشا كنند.

راه‌اندازي وب‌سايت Google Earth در سال گذشته، نگراني‌هاي جدي را در ميان دولت‌هاي جهان به وجود آورد و اعلام شد اين سرويس گوگل به تروريست‌ها كمك فراواني مي‌كند، اما ژاك شيراك - رييس‌جمهور فرانسه - بر لزوم راه‌اندازي اين وب‌سايت تاكيد كرد و اظهار داشت: فرانسه بايد جديدترين فناوري‌ها را در اختيار داشته باشد.

به كمك سيستم رديابي ماهواره‌يي اتحاديه‌ي اروپا (گاليله) و نيز تلفن همراه، خدمات مربوط به موقعيت‌يابي جهاني توسعه‌ي فراواني يافته است.

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ تیر ۱۳۸۵, ۱:۲۴ ق.ظ
توسط Nokia N93
آقا مهدي براي ايران امکان پذيره يا نه براي موبايلاش.

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ تیر ۱۳۸۵, ۱۱:۲۳ ق.ظ
توسط Mahdi1944
Nokia N93,
سايت كه محدوديتي نداره، اما در مورد موبايل با استفاده از سرويس ديتا در سيستم GSM باسد بشه، اما با هزينه‌ي سرسام آور و سرعت پايين، اين سيستم ها براي سرويس GPRS مناسب هستند :-) (كه ايران هم هنوز اين سيستم رو در حال تست داره و فعال نيست :sad: )