صفحه 1 از 1

کشتي آرژانتين موج مکزيکي ها را درنورديد (آرژانتين2-1 مکزيک)

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ تیر ۱۳۸۵, ۶:۴۸ ق.ظ
توسط hamed6248
تيم ملي فوتبال آرژانتين در ماراتني 120 دقيقه اي، به زحمت از سد مكزيك گذشت و حريف آلمان در مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني شد. بازي اين دو تيم در پايان 90 دقيقه وقت قانوني، با نتيجه تساوي يك بر يك خاتمه يافته بود كه هر دو گل اين بازي در دقايق ابتدايي به ثمر رسيد. ابتدا در دقيقه 6 بازي رافائل ماركز روي پاس كاسترو دروازه آرژانتين را گشود. برتري مكزيك دوامي كوتاه داشت و چهار دقيقه بعد هرنان كرسپو روي كرنر ارسالي، ريكلمه از جناج راست نتيجه را به تساوي يك بر يك مبدل ساخت.
بيش از 43 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه سنترال شهر لايپزيك شاهد رويارويي تيم هاي آرژانتين و مكزيك بودند، جدالي حساس و نفس گير كه در پايان 120 دقيقه تلاش، با پيروزي 2 بر يك آرژانتين خاتمه يافت.
تلاش دو تيم براي كسب نتيجه، تا پايان بازي و در وقت معمول ثمري در پي نداشت تا در دو وقت 15 دقيقه اي چهره تيم پيروزي مشخص شود.
آرژانتين كه برخلاف بازي هاي گذشته محتاطانه بازي مي كرد در دقيقه 98روي يك حركت تيمي به گل دوم رسيد . ارسال بلند سورين از جناح راست را ماكسي رودريگوئز با ضربه اي فني و دقيقه به تور چسباند.
پس از اين گل حفظ توپ و دفاع منطقي در دستور كار آرژانتيني ها قرار گرفت و اين تيم در 22 دقيقه پاياني دروازه خود را حفظ كرد تا از ماراتن فوتبال با پيروزي بيرون بيايد.
داوري اين بازي برعهده ماسيمو بوساكا از كشور سوئيس بود.
وي به رافائل ماركز،‌ خوزه آنتونيو كاسترو، جراردو تورادو و خوزه فرانسيسكو فونسكا از مكزيك و گابريل هاينزه و خوان پابلو سورين از تيم آرژانتين كارت زرد نشان داد.