صفحه 1 از 1

مايکروسافت کلاه بردار اينترنتي را به زندان انداخت

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ تیر ۱۳۸۵, ۲:۴۳ ب.ظ
توسط Mahdi1944
مايکروسافت که چندي قبل ابتکار عملي را به منظور مقابله با با کلاهبرداران اينترنتي و به خصوص phisher ها آغاز کرده بود سرانجام از اجراي اين طرح نتيجه گرفت.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، جيسون هريس 23 ساله ساکن ايالت آيوواي آمريکا به خاطر ارسال نامه هاي الکترونيک براي مردم با هدف سرقت اطلاعات مالي آنان به 21 ماه زندان و پرداخت 57 هزار دلار جريمه محکوم شده است.
وي با ايجاد يک وب سايت مالي تقلبي که ظاهرا وابسته به MSN بود و با ارسال email مشترکان اين وب سايت وابسته به مايکروسافت را ترغيب به افشاي اطلاعات مالي محرمانه خود مي کرد. عمده فعاليتهاي اين کلاه بردار در سالهاي 2003 و 2004 انجام شده بود و دستگيري او با همکاري مايکروسافت و FBI ممکن شد.
مايکروسافت مدعي است با اجراي اين ابتکار عمل تا کنون توانسته از فعاليت 4700 سايت phishing جلوگيري کند.