صفحه 1 از 1

گل زود هنگام ويژيگي ژرمن ها!

ارسال شده: سه‌شنبه ۶ تیر ۱۳۸۵, ۶:۵۵ ق.ظ
توسط hamed6248
زدن گل زودهنگام در دقايق اوليه بازي، يك ويژگي بارز تيم ملي فوتبال آلمان در كسب پيروزي تا اين مرحله از رقابت‌هاي جام جهاني بوده است و ميزبان اين رقابت‌ها احتمالا همين روش را در ديدار برابر آرژانتين در روز جمعه پي خواهد گرفت.
به‌گزارش خبرگزاري فرانسه، تيم آلمان در سه ديدار از چهار ديدار خود در جام جهاني، موفق به زدن گل در شش دقيقه اول بازي شده است.
"فيليپ لام" مدافع تيم آلمان در اين‌باره مي‌گويد: گل زودهنگام، بخشي از برنامه ما در بازي است و همه بازيكنان براي رسيدن به اين هدف، در حمله مشاركت دارند.
در ديدار افتتاح رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ،۲۰۰۶‬فيليپ لام اولين گل آلمان را در دقيقه ششم به كاستاريكا زد، در بازي با لهستان "كلوزه" در دقيقه چهارم موفق به گلزني شد و "پودولسكي" نيز گل دقيقه چهارم آلمان را در بازي برابر سوئد به ثمر رساند.
"ينس لمن" دروازه‌بان آلمان در اين‌باره توضيح داد: قصد ما اين است كه هواداران را بلافاصله با خود همراه كنيم بنابراين، بازي را باسرعت و هجومي آغاز مي‌كنيم.
به‌گفته "كريستوف متزلدر" مدافع تيم آلمان، با استفاده از شيوه شروع هجومي بازي، تيم آلمان حمايت تماشاگران خودي از بازيكنان را بالا مي‌برد و اين وضعيت باعث قدرت تيم مي‌شود.
گزارش خبرگزاري فرانسه حاكيست، براي اولين بار، تيم ملي آلمان يك روانشناس ورزشي را براي ايجاد آمادگي روحي تيم به خدمت گرفته است.