هیدینک: خوشحالی‏ام غیر قابل توصیف است

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

هیدینک: خوشحالی‏ام غیر قابل توصیف است

پست توسط bahmanwolf »

گاس هیدینک " سرمربی هلندی چلسی بعد از کسب پیروزی 3-1 مقابل لیورپول در ورزشگاه آنفیلد بسیار خوشحال و راضی است.

"هیدینک " گفت: « من خیلی ناراحتم که گل‏های بیشتری نزدیم! اما جداً بازیبا لیورپول در آنفیلد همیشه دشوار است؛ اخیراً شکست آن‏ها در اینجاغیرممکن بود. خوشحالی من از این پیروزی غیر قابل توصیف است. »

سرمربیهلندی چلسی افزود: « ما بازی را در خط دفاع در هم ریخته آغاز کردیم.اشتباهاتی انجام دادیم و آن‏ها بعد از گذشت 6 دقیقه دروازه ما را بازکردند. بعد از آن برای برابر کردن نتیجه بازی دو موقعیت خوب داشتیم. ماهمیشه می‏دانیم که می‏توانیم گل بزنیم، بنابراین زمانی که می‏بینید نتیجه1-0 باخته را جبران می‏کنیم بسیار خوشاید است. طبیعتاً تیم‏ها از کسبنتیجه مساوی در آنفیلد راضی‏اند اما احساس کردیم می‏توانیم به چیزهایبیشتری برسیم بنابراین برای گل دوم تلاش کردیم که به آن دست یافتیم و سپسگل سوم را زدیم. »

" هیدینک " تصریح کرد: « اگر بدانید تیم حریفمی‏تواند از ناحیه‏ای به شما لطمه لطمه وارد کند و جلوی آن را نگیرید،احمقید. روحیه تیم بسیار خوب بود، نه اینکه به بازی برگشتیم و نتیجه را همگرفتیم، من در مورد بین دو نیمه صحبت می‏کنم. »

سرمربی موقت چلسیدر مورد محرومیت " جان تری " در بازی برگشت گفت: « تری بازی برگشت را ازدست خواهد داد اما ما بازیکنان خوبی داریم که می‏توانند جایگزین او شوند.در بازی برگشت باید خیلی مراقب باشیم. ما نمی‏توانیم آن‏ها را دست‏کمبگیریم زیرا لیورپول قبلاً هم ثابت کرده می‏تواند به بازی بازگردد. »

منبع:سایت یوفا
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”