صفحه 1 از 1

دیدار جنجالی سایپا و صبای قم/ مایلی کهن و فیروز کریمی اخراج

ارسال شده: یک‌شنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۹:۱۶ ب.ظ
توسط ganjineh
دیدارتیم‌های فوتبال سایپا کرج و صبای قم در نیمه اول با اخراج مربیان دو تیم ویک بازیکن تیم سایپا بسیار جنجالی و پرحاشیه به پایان رسید.

  خبرنگارمهر، در این دیدار که به قضاوت قاسم واحدی در ورزشگاه انقلابکرج برگزار شد، محمد مایلی کهن و فیروز کریمی مربیان تیم‌های سایپا و صبایقم از سوی داور مسابقه از زمین بازی اخراج شدند.  
  اواخر نیمه اول این دیدار محمد مایلی کهن سرمربیسایپا نسبت به الفاظ و کلماتی که فیروز کریمی با آنها بازیکنان خود رامورد خطاب قرار می داد اعتراض کرده و آن را دور از اخلاق و شان محیطورزش می داند. اعتراض مایلی کهن، عکس العمل فیروز کریمی را به دنبال داشتکه همین مسئله باعث شد داور مسابقه رای به اخراج مربیان دو تیم از زمینبدهد.  
  نیمه اول همچنین امین منوچهری مهاجم تیم سایپا با دریافت کارت قرمز از زمین بازی اخراج شد.  
  تیم‌های سایپا و صبای قم در نیمه اول با گل‌هایمحسن بیاتی نیا و فریدون فضلی با نتیجه 2 بر صفر به سود تیم صبای قم جریاندارد.