صفحه 1 از 1

اريكسون: پسر طلايي فوتبال انگليس را نكشيد

ارسال شده: دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۸۵, ۷:۳۷ ق.ظ
توسط hamed6248
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس پس از اخراج "وين روني" در جريان ديدار مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬مقابل پرتغال، از رسانه‌ها و هواداران اين تيم خواست، مبارزه منفي را عليه اين بازيكن آغاز نكنند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از آلمان، روني در اين مسابقه كه با نتيجه ‪ ۳‬بر يك در ضربات پنالتي به سود پرتغال پايان يافت، از زمين اخراج شد.
رسانه‌هاي انگليس بلافاصله پس از اين ناكامي، به مقايسه اخراج روني با اخراج "ديويد بكام" در جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬برابر آرژانتين پرداختند.
با وجود اين "اسون گوران اريكسون" از مطبوعات و رسانه‌هاي انگليس خواست برخورد مشابهي با روني كه در دقيقه ‪ ۶۲‬به دليل خطا روي "ريكاردو كارواليو" اخراج شد، نداشته باشند.
وي گفت: فكر مي‌كنم شما خيلي بيشتر از من به وين روني نياز داريد.
او پسر طلايي فوتبال انگليس است، پس او را نكشيد.
سرمربي انگليس افزود: مهم نيست او به عمد اين كار را انجام داده است يا خير. به او براي مسابقات مقدماتي يورو ‪ ۲۰۰۸‬نياز داريد.
اريكسون اظهار داشت: پس از مسابقه با "هوراسيو اليزوندو" داور اين ديدار صحبت كردم و شكايتي از تصميم وي در مورد اخراج روني ندارم. با وين روني نيز پس از مسابقه صحبت كردم، او هم عمدا اين كار را انجام نداده است.
وي ادامه داد: داور صددرصد مطمئن است كه بايد كارت قرمز نشان مي‌داده است.