[FONT=Verdana] عدد اولی است كه به شكل[FONT=Verdana] p^2+pq+p میشود[FONT=Verdana].
اگراز كوچه پس كوچههای قديمی شهرآنجايی كه هنوز رگههايی از خانههای قديمیكاهگلی يافت میشود گذر كنيم هنوز هم پلاكهای خانههايی را می توان ديد كهروی آن 1+12 به جای سيزده نوشته شده است، علت آن را در اعتقادات مردم میتوان يافت تحت اين عنوان[FONT=Verdana]:
نحس بودن 13[FONT=Verdana]!
آنچه در ادامه خواهيد خواند جادوی 13 است كه به نظر جالب می رسد[FONT=Verdana] !!! [FONT=Verdana]● 13 عدد اول است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● 1-13^2 عدد اول مرسن است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]13 جسم ارشميدسی موجود است. (اجسام ارشميدسی اجسامی هستند كه وجوه آنها چند ضلعیبوده، نه لزوما از يك نوع ، و كنجهای آنها مساوی هستند[FONT=Verdana].)
عدد[FONT=Verdana] كوچكترين[FONT=Verdana] Emirp است[FONT=Verdana]. (Emirp عدد اولی است كه اگر ارقام آن را معكوس كنيممجددا عددی اول خواهد بود مثلا اعداد 13، 17،31، 37،[FONT=Verdana].....)
[FONT=Verdana]● [FONT=Verdana] 169=2^13 بامعكوس كردن ارقام آن داريم: 961="2^31 يعنی رقم های آن مجددا معكوس می شود[FONT=Verdana]."
[FONT=Verdana]●2^13 ، [FONT=Verdana]1+!12 را عاد ميكند
[FONT=Verdana].
● [FONT=Verdana] [FONT=Verdana] Happy .(برای دانستن اين كه عددی[FONT=Verdana] Happy ، مجموع مربعات رقمهايعدد را پيدا كرده و دوباره مجموع مربعات عدد بدست آمده را حساب میكنيم باادامه اين روند اگر به عدد 1 دست پيدا كرديم آنگاه به آن عدد[FONT=Verdana] Happy شود. مثلا برای عدد سيزده 10="2^3+2^1 و 1=2^0+2^1 بنابراين13" عدد[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]. [FONT=Verdana])
[FONT=Verdana]● 13 نيمی از 3^3+ 3^1- است[FONT=Verdana]. [FONT=Verdana]● شاخه زيتونی كه در پشت دلارهای آمريكا كشيده شده است 13 برگ دارد[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]●2^13 عدد[FONT=Verdana]!(1 -13)+ را عاد میكند بنابراين يك عدد اول ويلسون[FONT=Verdana](Wilson Prime) است[FONT=Verdana]. ( هر عدد اول[FONT=Verdana] p كه،[FONT=Verdana]p و[FONT=Verdana] p^ ، مقدار[FONT=Verdana] p-1)!+1 ) را عاد كنند، عدد اول ويلسونناميده میشود. مثلا عدد 5 عدد ويلسون است. تنها اعداد شناخته شده 5 و 13و[FONT=Verdana] 563 است[FONT=Verdana] .)
[FONT=Verdana]● چرتكه چينی دارای سيزده ستون مهره برای محاسبات است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● 13 بزرگترين عدد اولی است كه می تواند به دو عدد متوالی به صورت[FONT=Verdana] n^2+3 افراز می شود.(آيا می توانيد اثبات کنيد؟[FONT=Verdana])
[FONT=Verdana]● 1+13- 13^13 عدد اول است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● نخستين حفرهی اول با طول سيزده بين دو عدد 113و 127اتفاق میافتد. (منظوراز حفرهی اول تعداد اعداد مركب بين دوعدد اول متوالی است[FONT=Verdana].)
[FONT=Verdana]● 13 كوچكترين عدد اول جايگشتپذير[FONT=Verdana] (Permutable Number) است. ( اين اعداد،اعداد اولی حداقل با دو رقم مجزا هستند كه با تجديد آرايش در رقم هايشانهمچنان عددی اول باقی می مانند مثلا برای عدد 337 ، 733 و 373 و 337 عدداول است از ديگر اعداد از اين قسم میتوان به 13,17,37,79, 113,119وجايگشتهای آن اشاره كرد[FONT=Verdana].)
● عدد اول ديگر میتواند به وسيله تغيير يك رقم از 13 توليد شود.{11, 17, 19, 23, 43, 53, 73, 83[FONT=Verdana]}
[FONT=Verdana]● نخستين بار پرچم امريكا 13 ستاره و 13 خط داشت كه نشان دهنده تعداد مستعمرات اصلی اين كشور بود[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● عدد 13 كوچكترين عددی است كه ارقام آن در پايه چهار معكوس 13 است. ( 13 در پايه چهار 31 است[FONT=Verdana].)
[FONT=Verdana]● رويهی بيضوی روی اعداد گويا كه دارای نقطهی گويا از مرتبهی 13 باشد موجود نيست[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● 2^13= 19+...+8+7
[FONT=Verdana]● 2^13توسط مربعات مجزای اعداد 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 بيان میشود[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● طولانی ترين ركورد پرواز يك جوجه 13 ثانيه است[FONT=Verdana].
سيزدهمينروز از فروردين شايد تنها بهانهايی باشد برای گذر از ازدحام شهر و رفتنبه طبيعت، اما خوب میدانيم اينبار نيز از نحوست 13 فرار می كنيم[FONT=Verdana].
اما 13 برای شما تنها ياآور نحسی آن است؟
[FONT=Verdana]●1312111098765432123 45678910111213 عدد اول است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● معكوس عدد 2^13 عددی اول است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● ELEVEN + TWO = TWELVE + ONE( عبارت فوق تحريفی از حل معادلهی 13 است[FONT=Verdana].)
[FONT=Verdana]● [FONT=Verdana] عدد اولی است كه از مجموع مربعات دو عدد اول مجزا يعنی 2^3+2^2 بدست می آيد[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● و ديافانتی هر كدام 13 كتاب نوشتهاند[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● با به كار بردن نخستين سه عدد اول داريم : 13="5+3^2
[FONT=Verdana]● " 13 نوامبر" ، آلفرد هيچكاك هيچگاه به پايان نرسيد[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● مجموع نخستين 13عداد اول برابر 13 امين عدد اول است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● 13 جلدی[FONT=Verdana] كار بطلميوس بود. قضيهی رياضی را با توجه به حركتهای ماه ،خورشيد و سياره ها را فراهم ساخت[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● مجموع باقی مانده های حاصل از تقسيم عدد 13 برنخستين اعداد اول تا 13 برابر 13 است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● 13 كوچكترين عدد اولی است كه مجموع ارقام آن مربع است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● [FONT=Verdana] عدد اولی است كه به شكل[FONT=Verdana] p^2+4( [FONT=Verdana] p است) نوشته می شود[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● اويلر 13 فرزند داشت كه 5 فرزند او به سن نوجوانی رسيده و تنها 3 نفر باقی ماندند[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● توانهای چهارم نخستين 13عدد اول به علاوهی عدد يك ، عددی اول(6870733) است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● 13 كوچكترين عدد اول[FONT=Verdana] است اين عدد برابر است با[FONT=Verdana] :
[FONT=Verdana] (p = (x^6+y^6)/(x^ 2+ y^2
[FONT=Verdana]● اگر برای عدد اول[FONT=Verdana] داشته باشيم[FONT=Verdana]-1)!="-1 " mod p^2 ) آن عدد، عدد ويلسون است. ( تنها اعداد شناخته شده 5 ،13 و 563 است[FONT=Verdana].)
[FONT=Verdana]● (13+1)13-13^ (13+1) عددی اول است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● يمن بودن روز جممعه ايی كه 13امين روز ماه باشد يكی از خرافات رايج در جوامع است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]●13 كوچكترين عدد اولی است كه به صورت مجموع مجزا از اعداد اول به شكل 4[FONT=Verdana]n+ نيست[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● به طور طعنه آميز گفته می شود كه : 13 ، 15 امين عدد خوشبختی است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● عدد اول فیبوناچی است كه(13[FONT=Verdana]) است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]13 از متصل شدن دو عدد نخست مثلثی ساخته میشود.( 1, 1+2, 1+2+3 ... اعداد مثلثی هستند[FONT=Verdana].)
[FONT=Verdana]● نخستين 13 عدد اول 238كه مجموع ارقامش 13 است
[FONT=Verdana]● . به طور طبيعی هر سال 12 ماه دارد اما در حقيقت 13 ماه داريم تعجب نكنيد ماه آسمان را فراموش كرديد با دوازده ماه سال 13 می شود[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● 13="2^3+1^3+0^3
[FONT=Verdana]● عدد اولی است كه به صورت مجموع دو عدد اول ( 2+11) نمايش دادهمیشود و همچنين كوچترين عدد اولی است كه به صورت مجموع دو عدد مركب (4+9[FONT=Verdana]) میشود[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● عدد اول مينيمال در پای 3 است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● 13/13333333333333 عدد اول است. (توجه كنيد كه تعداد ارقام 3 بعد 1 ، 13 عدد است[FONT=Verdana].)
[FONT=Verdana]● 13="3+7+3( توجه" كنيد كه3^13="(7+3)+7^3[FONT=Verdana])
[FONT=Verdana]● [FONT=Verdana] 0^10+2^10+3^ 10+5^10+7^ 10+11^10+ 13^ عدد" اول است كه بزرگترين عدد اول ناتيتانيك[FONT=Verdana] (Titanic Number) است[FONT=Verdana]. ( اعداد اولی هستند كه تعدادارقام آن بيشتر از 1000 است[FONT=Verdana].)
[FONT=Verdana]● 13-13^2 عدد اول است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● [FONT=Verdana] 13+13+13/13+ 13*13+!13+ 13^13 و13+13+13/13+ 13*13+13^ 13 دو عدد پانزده رقمی اول هستند[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● 13 جوابی برای معادلهی ديوفانتوسی[FONT=Verdana] (Diophantine Equation) z^2="x^3-y^3" است. يعنی؛ 3^7-3^8="2^13
[FONT=Verdana]● [FONT=Verdana] 13/(13+13+13+ 13+13+13+ 13+131313+ 13^13) عددی اول است كه شامل 13بار تركيباتی از عدد 13 است مثلا 131313سه بار 13 در آن آمده است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● قمر" آپولو 13" در مسير ماه بی نتيجه ماند علت انفجار در قسمتی ازسفينه بود . نكته جالب اين است كه اين قمر در ساعت 13:13 پرتاب شده بود واين اتفاق در 13 اوريل شكل گرفت. ( احتمالا روز جمعه[FONT=Verdana]!!!!!!!!)
[FONT=Verdana]● امين عدد اول مرسن عدد 1-521^2 و 13امين عدد لوكاس[FONT=Verdana] (Lucas Number) عدد521است.)اعداد لوكاس اعدادی هستند كه به نام رياضيدان فرانسوی[FONT=Verdana] نامگذاری شده اند و در دنباله 1 و3و4و7 و11و.... قرار دارنداين دنباله به صورت ذيل ساخته می شود كه جمله اول 1 و دومين جمله 3 جملههای بعدی از مجموع دو جمله قبلی ساخته می شود مثلا جمله سوم مجموع جملهاول با دوم يعني 1+3 است[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● (13="(!3*!1)+(!3+ !1)13" و 31تنها اعداد مرسن[FONT=Verdana] Emirp شناخته شده هستد[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● 13 كوچكترين عدد اولی است كه به شكل[FONT=Verdana] p^2+pq+p نوشته میشود[FONT=Verdana].
[FONT=Verdana]● معكوس ((1+13^13)^13) يك عدد[FONT=Verdana] است. ( به اعدادی[FONT=Verdana] گويند كه دو فاكتور اول با طول يكسان دارند
عجایب عدد 13 ...
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
عجایب عدد 13 ...
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
[External Link Removed for Guests]

- تماس:
Re: عجایب عدد 13 ...
ali_sizi عزیز
من به شما پیشنهاد میکنم قبل از اینکه اینتور عجولانه قضاوت کنین کمی تحقیق نموده و بعد وارد عمل شوید. به نظر من بکار بردن این کلمات اصلا" زیبا نیست
مورد اول : این مطلب از روی پایگاه دانش و خدمات فارسی گیگا پارس برداشته شده و لینک اون هم در زیر موجوده
مورد دوم : اگر شما ادعا میفرماین که این مطلب نوشته شما میباشد بنده از شما سپاسگزارم و از اینکه برای این موضوع زحمت کشیدین از شما تشکر میکنم
مورد سوم : بنده به هیچ عنوان ادعا نکردم که این مطلبو من نوشتم و تنها اونو در سایت قرار دادم
مورد چهارم : اگر گشتی در اینترنت زده باشید خواهید دید که سایت های زیادی این مطلبو قرار دادند و تنها محدود به گیگا پارس و ... نمیباشد.
مورد پنجم : از شخصی با این معلومات و دانش, اینتور صحبت کردن بعیده
من به شما پیشنهاد میکنم قبل از اینکه اینتور عجولانه قضاوت کنین کمی تحقیق نموده و بعد وارد عمل شوید. به نظر من بکار بردن این کلمات اصلا" زیبا نیست
مورد اول : این مطلب از روی پایگاه دانش و خدمات فارسی گیگا پارس برداشته شده و لینک اون هم در زیر موجوده
مورد دوم : اگر شما ادعا میفرماین که این مطلب نوشته شما میباشد بنده از شما سپاسگزارم و از اینکه برای این موضوع زحمت کشیدین از شما تشکر میکنم
مورد سوم : بنده به هیچ عنوان ادعا نکردم که این مطلبو من نوشتم و تنها اونو در سایت قرار دادم
مورد چهارم : اگر گشتی در اینترنت زده باشید خواهید دید که سایت های زیادی این مطلبو قرار دادند و تنها محدود به گیگا پارس و ... نمیباشد.

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
CAPTAIN PILOT نوشته شده:ali_sizi عزیز
من به شما پیشنهاد میکنم قبل از اینکه اینتور عجولانه قضاوت کنین کمی تحقیق نموده و بعد وارد عمل شوید. به نظر من بکار بردن این کلمات اصلا" زیبا نیست![]()

-
- سپاسهای ارسالی: 180 بار
- سپاسهای دریافتی: 201 بار
درود
به عقیده ی من مطالبی ازاین دست هیچ ارزش علمی ای نداره.وبه پیشرفت قدرت ریاضی دربین عموم لطمه می زنه.
همان طورکه تلاش های کیمیا گران برای تبدیل مس به طلا هیچ ارزش علمی ای نداشت وباعث رواج خرافات شد.
والبته از CAPTAIN PILOT عزیز هم به خاطراین که این مطلب رو دربخش ریاضی قرارنداده اند متشکرم
به عقیده ی من مطالبی ازاین دست هیچ ارزش علمی ای نداره.وبه پیشرفت قدرت ریاضی دربین عموم لطمه می زنه.
همان طورکه تلاش های کیمیا گران برای تبدیل مس به طلا هیچ ارزش علمی ای نداشت وباعث رواج خرافات شد.
والبته از CAPTAIN PILOT عزیز هم به خاطراین که این مطلب رو دربخش ریاضی قرارنداده اند متشکرم

- تماس:
سلام و درود به همه عزیزان 
اول از همه جاداره مجددا" از جناب ali_sizi عزیز تشکر و عذر خواهی نمایم بابت سوء تفاهم پیش اومده
اما جناب Hosein 1395 ...
اول از هم سلام ویژه
راستش بنده با این عقیده شما که میفرماین اینگونه مطالب هیچگونه ارزش علمی نداره و حتی به دانش ریاضی عموم ضربه میزنه کاملا" مخالفم !!! ببینید این موضوعو به هیچ عنوان نمیشه با کیمیا گری و امثال این گونه کارهای بیهوده مقایسه کرد !!
درسته که درباره عدد 13 از قدیم خرافات زیادی شنیده میشه اما کلیه معادلات بالا بر پایه محاسبات و فرمول های دقیق ریاضی و همچنین خلاقیت و نوآوری علی آقای عزیز در رابطه با کشف روابط بین اعداد بنا شده و مسلما" از ارزش علمی بالایی هم برخورداره و حتی از لحاظی هم میتونه به برخی خرافات پایان بده.
در رابطه با بخش ارسال هم کاملا" حق با شماست و دلیل هم بی توجهی بنده بوده و شخصا" از شما دوست عزیز و سایر خوانندگان محترم عذر خواهی میکنم و پیگیر انتقال تاپیک هم میشوم
بازهم متشکر از همه شما عزیزان

اول از همه جاداره مجددا" از جناب ali_sizi عزیز تشکر و عذر خواهی نمایم بابت سوء تفاهم پیش اومده

اما جناب Hosein 1395 ...
اول از هم سلام ویژه
راستش بنده با این عقیده شما که میفرماین اینگونه مطالب هیچگونه ارزش علمی نداره و حتی به دانش ریاضی عموم ضربه میزنه کاملا" مخالفم !!! ببینید این موضوعو به هیچ عنوان نمیشه با کیمیا گری و امثال این گونه کارهای بیهوده مقایسه کرد !!
درسته که درباره عدد 13 از قدیم خرافات زیادی شنیده میشه اما کلیه معادلات بالا بر پایه محاسبات و فرمول های دقیق ریاضی و همچنین خلاقیت و نوآوری علی آقای عزیز در رابطه با کشف روابط بین اعداد بنا شده و مسلما" از ارزش علمی بالایی هم برخورداره و حتی از لحاظی هم میتونه به برخی خرافات پایان بده.
در رابطه با بخش ارسال هم کاملا" حق با شماست و دلیل هم بی توجهی بنده بوده و شخصا" از شما دوست عزیز و سایر خوانندگان محترم عذر خواهی میکنم و پیگیر انتقال تاپیک هم میشوم

بازهم متشکر از همه شما عزیزان

-
درود برشماCAPTAIN PILOT
من فقط عقیده ی خودم روبیان کردم وبه نظر من نام این گونه مطالب رو تنها مغلطه می توان گذاشت.
و مغلطه یعنی درهم آمیزی حقایق با موارد بی اساس،که دراین نوشته به چشم می خوره.
موارد بی اساس مانند:
[FONT=Verdana]● قمر" آپولو 13" در مسير ماه بی نتيجه ماند علت انفجار در قسمتی ازسفينه بود . نكته جالب اين است كه اين قمر در ساعت 13:13 پرتاب شده بود واين اتفاق در 13 اوريل شكل گرفت. ( احتمالا روز جمعه[FONT=Verdana]!!!!!!!!)
[FONT=Verdana]
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]● . طور طبيعی هر سال 12 ماه دارد اما در حقيقت 13 ماه داريم تعجب نكنيد ماه آسمان را فراموش كرديد با دوازده ماه سال 13 می [FONT=Verdana].
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [FONT=Verdana][COLOR=#0000ff]● طور طعنه آميز گفته می شود كه : 13 ، 15 امين عدد خوشبختی [FONT=Verdana].
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [FONT=Verdana][COLOR=#0000ff]● 13 فرزند داشت كه 5 فرزند او به سن نوجوانی رسيده و تنها 3 نفر باقی [FONT=Verdana].
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [FONT=Verdana]● 13 [FONT=Verdana] كار بطلميوس بود. قضيهی رياضی را با توجه به حركتهای ماه ،خورشيد و سياره ها را فراهم [FONT=Verdana].
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [FONT=Verdana][COLOR=#0000ff]● ترين ركورد پرواز يك جوجه 13 ثانيه [FONT=Verdana].
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [FONT=Verdana]● " 13 نوامبر" ، آلفرد هيچكاك هيچگاه به پايان [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana].
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]وازاین قبیل...
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]ودرخصوص سایرموارد علمی هم به دلیل این که مجموعه ی اعدادحقیقی انتهاست .به یقین می توان اعداد بی شماری رایافت که خواصی مشابه داشته باشند.
دوست عزیزامیدوارم قانع شده باشید.
من فقط عقیده ی خودم روبیان کردم وبه نظر من نام این گونه مطالب رو تنها مغلطه می توان گذاشت.
و مغلطه یعنی درهم آمیزی حقایق با موارد بی اساس،که دراین نوشته به چشم می خوره.
موارد بی اساس مانند:
[FONT=Verdana]
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]● . طور طبيعی هر سال 12 ماه دارد اما در حقيقت 13 ماه داريم تعجب نكنيد ماه آسمان را فراموش كرديد با دوازده ماه سال 13 می [FONT=Verdana].
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [FONT=Verdana][COLOR=#0000ff]● طور طعنه آميز گفته می شود كه : 13 ، 15 امين عدد خوشبختی [FONT=Verdana].
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [FONT=Verdana][COLOR=#0000ff]● 13 فرزند داشت كه 5 فرزند او به سن نوجوانی رسيده و تنها 3 نفر باقی [FONT=Verdana].
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [FONT=Verdana]● 13 [FONT=Verdana] كار بطلميوس بود. قضيهی رياضی را با توجه به حركتهای ماه ،خورشيد و سياره ها را فراهم [FONT=Verdana].
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [FONT=Verdana][COLOR=#0000ff]● ترين ركورد پرواز يك جوجه 13 ثانيه [FONT=Verdana].
[FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana] [FONT=Verdana] [FONT=Verdana]● " 13 نوامبر" ، آلفرد هيچكاك هيچگاه به پايان [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana].
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]وازاین قبیل...
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]ودرخصوص سایرموارد علمی هم به دلیل این که مجموعه ی اعدادحقیقی انتهاست .به یقین می توان اعداد بی شماری رایافت که خواصی مشابه داشته باشند.
دوست عزیزامیدوارم قانع شده باشید.

- تماس:
Hosein 1359 عزیز
راستش درباره مضر بودنش قانع نشدم ولی روابطه کمی اقراقانه چرا کاملا" با شما موفقم و هر دو دستمو به نشانه تسلیم بردم بالا !!!
اطاعت امر

راستش درباره مضر بودنش قانع نشدم ولی روابطه کمی اقراقانه چرا کاملا" با شما موفقم و هر دو دستمو به نشانه تسلیم بردم بالا !!!
اطاعت امر

-
CAPTAIN PILOT جان من چاکرتم
درمورد مضر بودنش هم چون این مطلب در مجموع این شبهه روایجاد می کنه که 13 یک عددغیرعادی یه.

درمورد مضر بودنش هم چون این مطلب در مجموع این شبهه روایجاد می کنه که 13 یک عددغیرعادی یه.

- سپاسهای ارسالی: 147 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
کاپیتان جون از مطلب مفیدت ممنونم ولی آقا این همه چیز های مختلف در باره ی عدد 13 ردیف کردی مهم ترینش رو که یادت رفت تولد من 13 شهریوره .

محیطی دوستانه و بسیار صمیمی برای تقویت باور های دینی .
[HIGHLIGHT=#FF0000][HIGHLIGHT=#92D050][HIGHLIGHT=#FF0000][HIGHLIGHT=#92D050][HIGHLIGHT=#00B050][HIGHLIGHT=#92D050][External Link Removed for Guests]
[HIGHLIGHT=#FF0000][HIGHLIGHT=#92D050][HIGHLIGHT=#FF0000][HIGHLIGHT=#92D050][HIGHLIGHT=#00B050][HIGHLIGHT=#92D050][External Link Removed for Guests]

- تماس:
hasan 21 نوشته شده:کاپیتان جون از مطلب مفیدت ممنونم ولی آقا این همه چیز های مختلف در باره ی عدد 13 ردیف کردی مهم ترینش رو که یادت رفت تولد من 13 شهریوره .![]()
![]()
hasan 21 عزیز سلام و شبتون بخیر

از اینکه مطب ارسال شده توسط بنده حقیر مورد توجه شما قرار گرفته بسیار خوشحالم (البته زحمت اصلی توسط جناب ali_sizi کشیده شده)
حالا که اینتوره آخریشم بگم ! اگر از تولد شما 7 روز کم کنیم میشه تولد خودم !!!
به عبارتی 6=7-13
موفق و سربلند باشید