حذف کامل امیرالمومنین (علیه السلام) از تاریخ اسلام !
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
حذف کامل امیرالمومنین (علیه السلام) از تاریخ اسلام !
در یک اقدام جدید از سوی دولت و روحانیون عربستان سعودی، بخش گستردهای ازنقش حضور پررنگ حضرت علی (ع) در تاریخ اسلام در کتب تاریخی و مرجععربستان، حذف شد.
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از تابناک، این کارکه از پانزده سال پیش آغاز شده بود، هماکنون به مرحلهای رسیده است کهحتی مستندات برادران اهل تسنن درباره نقش مؤثر حضرت علی (ع) نیز حذف شده
وهماکنون نسلهای جوان عربستان، حتی سایهای از نام آن حضرت را نمیتواننددر کتابی مرجع یا تاریخی پیدا کنند.
این گزارش میافزاید،
درکتاب فروشیهای عربستان، همه کتابهایی که نامی از آن حضرت و نقش ماندگارایشان در تاریخ اسلام است،
جمعآوری شده است و احادیث جعلی جایگزین آنهاشده است.
علی ستیزی روحانیون وهابی که از آغاز شکلگیری حکومتکنونی عربستان با کارهای مرموزانه انگلیس آغاز شده بود، هماکنون به تحریفواقعی رخدادهای تاریخی و حقایق انکارناپذیر رسیده است.
بنا بر اینگزارش،
کتابهایی همچون تفسیر طبری نیز که به نقش مولای متقیان اشارهداشتهاند، جمعآوری و نسخههای جدیدی که نام آن حضرت در آن سانسور شده،جایگزین شده است.
این در حالی است که این اقدام به کتابخانههایعربستان نیز تسری پیدا کرده است و ارسال کتاب از لبنان و دیگر کشورهایعربی به این کشور با موضوع تاریخ اسلام، به شدت زیر نظر مأموران ممیزیعربستان است.
آنها همچنین لوحهای فشرده در این زمینه را جمعآوریکرده و لوحهای فشرده جدیدی که نقش حضرت در آنها سانسور شده است، به بازارعرضه میکنند.
همچنین به تازگی دولت عربستان، برخی از سایتهای شیعی را نیز با همکاری برخی شرکتهای مجازی آمریکایی ف_ی*ل-تر میکند.
گفتنیاست این کارها در حالی انجام میگیرد که روز گذشته و در هفته جاری،بالاترین و مفصلترین جشنهای میلاد علیابنابیطالب توسط شیعیان علی (ع)برگزار شده است.
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از تابناک، این کارکه از پانزده سال پیش آغاز شده بود، هماکنون به مرحلهای رسیده است کهحتی مستندات برادران اهل تسنن درباره نقش مؤثر حضرت علی (ع) نیز حذف شده
وهماکنون نسلهای جوان عربستان، حتی سایهای از نام آن حضرت را نمیتواننددر کتابی مرجع یا تاریخی پیدا کنند.
این گزارش میافزاید،
درکتاب فروشیهای عربستان، همه کتابهایی که نامی از آن حضرت و نقش ماندگارایشان در تاریخ اسلام است،
جمعآوری شده است و احادیث جعلی جایگزین آنهاشده است.
علی ستیزی روحانیون وهابی که از آغاز شکلگیری حکومتکنونی عربستان با کارهای مرموزانه انگلیس آغاز شده بود، هماکنون به تحریفواقعی رخدادهای تاریخی و حقایق انکارناپذیر رسیده است.
بنا بر اینگزارش،
کتابهایی همچون تفسیر طبری نیز که به نقش مولای متقیان اشارهداشتهاند، جمعآوری و نسخههای جدیدی که نام آن حضرت در آن سانسور شده،جایگزین شده است.
این در حالی است که این اقدام به کتابخانههایعربستان نیز تسری پیدا کرده است و ارسال کتاب از لبنان و دیگر کشورهایعربی به این کشور با موضوع تاریخ اسلام، به شدت زیر نظر مأموران ممیزیعربستان است.
آنها همچنین لوحهای فشرده در این زمینه را جمعآوریکرده و لوحهای فشرده جدیدی که نقش حضرت در آنها سانسور شده است، به بازارعرضه میکنند.
همچنین به تازگی دولت عربستان، برخی از سایتهای شیعی را نیز با همکاری برخی شرکتهای مجازی آمریکایی ف_ی*ل-تر میکند.
گفتنیاست این کارها در حالی انجام میگیرد که روز گذشته و در هفته جاری،بالاترین و مفصلترین جشنهای میلاد علیابنابیطالب توسط شیعیان علی (ع)برگزار شده است.

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
Re: حذف کامل امیرالمومنین (علیه السلام) از تاریخ اسلام !
یکی از دوستان سال قبل به مکه مکرمه مشرف شده بود,ایشان تعریف میکردند که در کنار قبرستان بقیع و سایر مکان های زیارتی کتبی علیه شیعه به تمامی زبان های دنیا توزیع می کردند.
من که نمی دانم محتوای آن چه بوده ولی این دوستم گفت که تا جایی که توانستم برگ ها و کل کتاب را تکه تکه کردم!!
من که نمی دانم محتوای آن چه بوده ولی این دوستم گفت که تا جایی که توانستم برگ ها و کل کتاب را تکه تکه کردم!!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
متأسفانه این عربا فقط بخاطر تعصبشون به پیامبر که عرب بودن اسلام رو قبول دارن و اگر پیامبر اسلام از نژادی غیر از عرب بودن هیچ وقت حاضر نمی شدن اسلام رو بپذیرن. دشمنیشون با حضرت علی(ع) هم بخاطر عدالت ایشون و عداوتیه که علی(ع) نسبت به اجدادشون(ابوسفیان و ....) داشتن که البته دلایل زیاد دیگری هم مثل ارادت علی(ع) به ایرانیان و دلایلی زیاد دیگه ای که بی شماره
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618

-
- سپاسهای ارسالی: 180 بار
- سپاسهای دریافتی: 201 بار
درود
به قول شاعر که می گه:
ابله گر بخواهد شمع هدایت راخاموش کند ریشش بسوزد.

به قول شاعر که می گه:
ابله گر بخواهد شمع هدایت راخاموش کند ریشش بسوزد.

- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
دوستان من تیر ماه88که به حج رفتم نه دیگر کتاب علیه شیعه دربقیع پخش نمیکردند ضمنا یک کتاب اطلس جنگ های حضرت علی به زبان عربی در مدینه در کتافروشی نزدیک بازار بن داوود در باب 16حرم پیامبر داشت می فروخت
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1394 بار
- سپاسهای دریافتی: 2882 بار
- تماس:
خدا همه را (دشمنان شیعه) یک جا لعنت کند ولی دوستان باید خیلی مراقب این قبیل حرکات بر ضد شیعه باشیم
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ....
االهم عج الولیک فرج
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ....
االهم عج الولیک فرج
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگار
ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگار
ما داغ دل را گذارد مرهمی.http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
پس ازصلح امام حسن ع (معاویه لعن الله ) سب مولای متقیان را بنیان گذاشت و سپس بنی عباس انرا ادامه ودر کشتن ائمه نیز از هیچ کوششی فرو گذار نکردند اما در همین جریانات مکتب جعفری 4000شاگرد ودانشمند راتحویل جامعه اسلام میدهد که هریک اعجوبه زمان خودمیشوند وتا بامروز سربلند وجاوید ماندند انزمان که اسلام هنوز مرزها را طی نکرده بود این رسانه ها نبودند کتابها ننوشته بودند واسلام شیعه در نطفه بود دشمن قادر به نابودی ان نشد حالا که سالیانه میلیونها مسلمان از سراسر جهان به مکه میروند میکرو مموری ساخته شده ماهواره هست میتوانند؟ این کارهای وهابیون محدود به یک منطقه کوچک میشود وکار انها باعث میشود که شیعه بیشتر مد نظر قرار گیرد چون این موضوع در راس کار انهاست وچون رایتی بلند بر تارک اسلام میدرخشد نام علی در قران عجین شده با نام خدا نام اورابردارند نام خدا را چه میکنند ؟ بهر حال این وظیفه ما شیعیان است که شیعه واقعی باشیم ومکتب حقیقی دوستان اهل بیت را به جهان ارائه بدهیم وبرای اینکار وظیفه علما شیعه است که دست از هوای نفس وخودخواهی بردارند وبه فرمان امام مهدی ع عمل کنند ودرجهان شیعه عالمی با کفایت فکری ودرایت علمی خارج از بحث وهیاهوی سیاسی که عامل باز دارنده مذهب است را انتخاب ومکتب تقلیدی را تسویه وتحقیقی جایگزین وبه علم ومعرفت دین پایبند وخلاصه از هیاهوی احادیث وروایات ساختگی خود را برهاند وبه کتاب دین وفرمان ائمه در یک کتاب واحد با عملی صالح که نمونه دین باشد به تبلیغ وگسترش این مکتب اقدام کنند وانوقت ببین چطور عمل دد منشانه وهابیت نابود میشود نابودی بدی با بدی امکان پذیر نیست مثل اینکه بخواهیم زباله را با زباله تمیز کنیم اول باید خودمان را اصلاح کنیم تا بتوانیم اصلاح امورکنیم اندیشه سالم عمل سالم بدنبال دارد
چراغی که ایزدبر فروزد هرانکس پف کند ریشش بسوزد
چراغی که ایزدبر فروزد هرانکس پف کند ریشش بسوزد
وقتی که شیعیان به شخصیت های دینی سنی ها توهین می کنند.منتظر رفتار بهتر از این نباید باشید.
این زمانی اتفاق می افتد که دین انسان را از اصل دور کرده و به اسطوره سازی و حس برتری جویی نسبت به اعتقادات مذهبی یک قوم دیگر می کند.
به جای اسطوره سازی و آدم پرستی و بزرگنمایی از یک انسان بهتره که خدا پرستی پیشه کنیم که وجه مشترک تمام ادیان اللهی همین است و دیگر هیچ
این زمانی اتفاق می افتد که دین انسان را از اصل دور کرده و به اسطوره سازی و حس برتری جویی نسبت به اعتقادات مذهبی یک قوم دیگر می کند.
به جای اسطوره سازی و آدم پرستی و بزرگنمایی از یک انسان بهتره که خدا پرستی پیشه کنیم که وجه مشترک تمام ادیان اللهی همین است و دیگر هیچ

- سپاسهای ارسالی: 14938 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
صد البته که آدم پرستی و اغراق خوب نیست اما
در شیعه توصل وجود دارد ---
اسطوره:
در شیعه انسانهای خدایی وجود دارد و این وجه تمایز از سایر دینهاست.
و شیعه
شیعه مظلوم است یا کسانی که کافر بودن شیعه را فتوا داده دستور به قتل آنان میدهند؟
شیعه مظلوم نیست آری وقتی که در خانه علی را زجا کندند (آن هم چه کسی علی که درب خیبر را کند) اما علی(ع) دم نزد.....
کشان کشان میبردنش اما دم نزد.......که را میبردند.... علی را که در میدان نبرد همتایی نداشت...حال نگفتن اینها بی انصافی است و گفتن اینها اسطوره سازی نیست.
در شیعه توصل وجود دارد ---
اسطوره:
در شیعه انسانهای خدایی وجود دارد و این وجه تمایز از سایر دینهاست.
و شیعه
شیعه مظلوم است یا کسانی که کافر بودن شیعه را فتوا داده دستور به قتل آنان میدهند؟
شیعه مظلوم نیست آری وقتی که در خانه علی را زجا کندند (آن هم چه کسی علی که درب خیبر را کند) اما علی(ع) دم نزد.....
کشان کشان میبردنش اما دم نزد.......که را میبردند.... علی را که در میدان نبرد همتایی نداشت...حال نگفتن اینها بی انصافی است و گفتن اینها اسطوره سازی نیست.
[FONT=Comic Sans MS]
سلام علیکم به دلیل اینکه بعضی ازدشمنان امیرالمومنین میخوان نام اورا کم رنگ کنند فلذا بر برادران خودم توصیه میکنم اطلاعات تاریخی خودرادرباره امام علی افزایش دهند این هم ازاسم چندتاکتاب 1)فروغ ولایت
2)تاریخ امیرالمومنین
3)خلاصه ی الغدیر
4)شبهای پیشاور 
سلام علیکم به دلیل اینکه بعضی ازدشمنان امیرالمومنین میخوان نام اورا کم رنگ کنند فلذا بر برادران خودم توصیه میکنم اطلاعات تاریخی خودرادرباره امام علی افزایش دهند این هم ازاسم چندتاکتاب 1)فروغ ولایت
2)تاریخ امیرالمومنین
3)خلاصه ی الغدیر
4)شبهای پیشاور 

- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
سلام
یه بار تو دانشگاه چند تا اهل سنت بودن که به مقام شاخص امیر عرب امیر المومنین علی (ع) اهانت کردن ماهم که غیرتی
تا تونستم زدمشون البته تنبیه شدم ولی لذت داشت چون دیگه جرعت نمیکردن یه اهانت کوچییک انجام بدهند بالاخره یه سیدی گفتن یه رونینی ...الکی که نمیشه من با هر کسی که به امیر المومنین و حضرت عباس (ع) اهانت بکنه نمیگذرم حتی اگه از دانشگاه اخراج بشم.
ذکر علی عبادت است
یه بار تو دانشگاه چند تا اهل سنت بودن که به مقام شاخص امیر عرب امیر المومنین علی (ع) اهانت کردن ماهم که غیرتی
تا تونستم زدمشون البته تنبیه شدم ولی لذت داشت چون دیگه جرعت نمیکردن یه اهانت کوچییک انجام بدهند بالاخره یه سیدی گفتن یه رونینی ...الکی که نمیشه من با هر کسی که به امیر المومنین و حضرت عباس (ع) اهانت بکنه نمیگذرم حتی اگه از دانشگاه اخراج بشم.
ذکر علی عبادت است

مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.