صفحه 1 از 1

دلاتوره: لاولپه بايد از تيم ملي مكزيك كنار برود

ارسال شده: چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۳۸۵, ۸:۱۶ ب.ظ
توسط Nokia N93
سرمربي تيم ملي فوتبال مكزيك پس از حذف تيمش از گردونه رقابت هاي جام جهاني 2006 از سوي اتحاديه فوتبال مكزيك تهديد به بركناري شد.

به گزارش BBC، تيم مكزيك در جام جهاني با تيم هاي ملي ايران، پرتغال و آنگولا همگروه بود و پس از صعود به مرحله دوم مسابقات با شكست 2 بر يك برابر تيم ملي آرژانتين از گردونه مسابقات حذف شد.

مكزيك در اولين مسابقه خود تيم ملي ايران را با نتيجه 3 بر يك شكست داد و با تساوي برابر تيم ملي آنگولا و با شكست مقابل تيم ملي پرتغال به عنوا ن تيم دوم راهي مرحله دوم شد و مردم مكزيك در حالي كه انتظار صعود تيم ملي كشورشان را در جمع 8 تيم نهايي مسابقات پيش بيني مي كردند، نتوانست گام بيشتري را بردارد.

لاولپه طي يك سال گذشته به شدت از سوي رسانه ها و مردم مكزيك مورد انتقاد قرار داشت و اختلاف هاي زيادي بين سرمربي آرژانتيني با اين كشور به گوش مي رسيد.

آلبرتو دلاتوره، رئيس اتحاديه فوتبال مكزيك در اين زمينه تاكيد كرد: من تمايلي براي تمديد قرارداد لاولپه ندارم و در حال حاضر مي خواهم با جمع آوري بهترين مربيان مكزيكي، ‌سرمربي آينده را انتخاب كنم.
وي تصريح كرد: پيش از شروع جام جهاني 2006، لاولپه قول داده بود كه تيم ملي را مرحله نيمه نهايي مسابقات برساند البته وي در اين زمينه موفق نشد بنابراين هيچ دليلي براي تداوم فعاليتش در تيم ملي مكزيك وجود ندارد.
دلاتوره افزود: البته از سال 2003 تا پايان مسابقات جام كنفدراسيون ها وي بازي هاي خوبي را با تيم ملي به نمايش گذشت؛ اما از آن زمان تاكنون وي نتوانسته خواسته مسئولين و مردم را بر آورده كند و به همين دليل كنار رفتن وي براي فوتبال مكزيك بهتر است.