صفحه 1 از 1
فرانك ريبري مسلمان شد
ارسال شده: چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۳۸۵, ۱۰:۰۷ ب.ظ
توسط sara
بازيكن شماره 22 تيم ملي فرانسه، فرانك ريبري كه در تيم مارسي در جنوب فرانسه بازي مي كند به دين اسلام مشرف شد.
به گزارش خبرنگار بازتاب از پاريس، وي كه به خاطر مجروح شدن هافبك تيم ملي فرانسه در بازي دوستانه با چين قبل از مسابقههاي جام جهاني 2006 جايگزين شد.
يكي از ويژگيهاي ريبري اين است كه قبل از ورود به بازي با حالتي جالب سوره حمد را خوانده و با كشيدن دستها بر صورت وارد ميدان مي شود .
بيشتر رسانه هاي فرانسوي در تحليل خود در زمينه بازي اخير نوشتند: ريبري بعد از خواندن دعا وارد ميدان شده و حمله را آغاز كرد.
وي در يك مصاحبه در مورد اسلام آوردن و اين حركت خود گفت: اسلام به من در ميدان و بيرون از ميدان نيروي فوق العاده اي مي دهد.
وي با خواندن دعا قبل از ورود به ميدان به رغم زخم زبانها از بروز اعتقاد خود و نشان دادن شعائر اسلامي در ميان مردم نه تنها ترسي ندارد، بلكه به آن افتخار هم مي كند
ارسال شده: پنجشنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۵, ۱۲:۰۶ ق.ظ
توسط Mohsen1001
sara, واااااااي چقدر خوشحال شدم الان 3 تا از بازيکنهاي فرانسه مسلمون شدن
جالب اينجاس که کشور فرانسه از اون مخالف هاي اسلام هست ، جريان ممانعت از تحصيل دانش اموزان محجبه رو که يادتونه؟؟

ارسال شده: پنجشنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۵, ۱:۰۰ ق.ظ
توسط Leila
حالا چي شده كه بيشتر مسلون ها البته اينايي كه مسلمان شدن تو فرانسه هستن

ارسال شده: پنجشنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۵, ۶:۲۹ ق.ظ
توسط sita
زيدان . آنري و حالا هم ريبري خيلي جالبه

ارسال شده: پنجشنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۵, ۸:۰۶ ق.ظ
توسط hamed6248
Mohsen1001, sita,
زيدان و انري و جبرئيل سيسه و حالا ريبري همه نشان دهندهي اينکه قدرت فوتبال فرانسه در دست مسلمان هاست!
اگه ديشب بازي را ديده باشيد زيدان هنگامي که وارد زمين شد دعا کرد ودستش رو به صورتش کشيد و زماني که گل زد نيز
همينطور!
ارسال شده: جمعه ۱۶ تیر ۱۳۸۵, ۱:۵۹ ق.ظ
توسط Dr.Akhavan
ديشب شاهكار فوتبال فرانسه بود
ديديد چگونه با سياست زيدان بازي آرام ودر دست فرانسه بود و پرتغال هرچي تلاش ميكرد - بازي باز هم آرام ميشد

ارسال شده: جمعه ۱۶ تیر ۱۳۸۵, ۸:۱۲ ق.ظ
توسط hamed6248
akhavan_a,
فوتبال با سياست يعني يه فوتبال حرفه اي که اين عاليه!
ارسال شده: جمعه ۱۶ تیر ۱۳۸۵, ۸:۴۴ ق.ظ
توسط Reza6662
Leila نوشته شده:حالا چي شده كه بيشتر مسلون ها البته اينايي كه مسلمان شدن تو فرانسه هستن

به علت سالها حضور فرانسه در الجزاير و آميختگي فرهنگي و ازدواج هاي انجام شده اتباع دو کشور، امروزه ميليونهها مسلمان در فرانسه زندگي مي کنند.
اسامي معروفي مانند: روژه حنين، روبرت حسين و . . . نشان دهندهء آميختگي فرهنگي و قوميتي فرانسه با الجزاير و دين اسلام است. برعکس آنچه که گاهن تبليغ مي شود، دين اسلام در فرانسه منفور نيست و البته کساني هم که اصرار دارند با روسري در اجتماع حاضر شوند بسيار در اقليت هستند.

ارسال شده: شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۵, ۱۰:۱۷ ق.ظ
توسط آرمان
تیری هانری هم مسلمان شد. قبل از جام جهانی. با زیدان و ریبری هم قرار گذاشتند بعد از جام برن مکه.
ارسال شده: شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۵, ۹:۴۸ ب.ظ
توسط Marshal
فقط امیدوارم که مسلمون شدن شون واقعی باشه نه زبانی. مثل بعضی از ماها که...
البته سو تفاهم نشه من خودم رو میگم
ارسال شده: شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۵, ۱۰:۰۵ ب.ظ
توسط Reza6662
سلطان آسمان,
اسلام دين محبت، دوستي، مهرباني، عشق و صفاست.
متاسفانه چهره اي که از اسلام توسط تشييع و وهابيت به نمايش گذاشته شده چهرهء بسيار کريهي از اسلام رو نمايان کرده.
تصاوير چندش آور قمه زني که هرسال از تلويزيونهاي ماهواره اي الجزيره، بي بي سي و VOA پخش ميشه، من يکي رو از ناراحتي ديوانه مي کنه.
تصاوير قطع گردن و دست و پاي شيعيان توسط وهابيون القاعده هم نمونهء ديگري از چهرهء مخدوش شدهء يک دين آسماني است.
همينطور تصاوير 800 اتاق تخريب شدهء در واقعهء ننگين کوي دانشگاه، توسط افراطيون مذهبي، تصوير بسيار بسيار زشتي از اسلام و ايران به نمايش گذاشت.
ارسال شده: چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۸۵, ۵:۵۸ ق.ظ
توسط hamed6248
Reza6662,
بهتر به بحث هاي حاشيه کشيده نشه!