صفحه 1 از 1

معمای بزرگ سر الکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱:۲۱ ب.ظ
توسط samanrossonero
تصویر



سر الکس فرگوسن مربی منچستر یونایتد نمی‌داند در دیدار یکشنبه کامیونیتی شیلد مقابل چلسی چه ترکیبی را به زمین بفرستد. ادوین فان‌درسار هشت هفته از میادین دور است. او در بازی با بایرن مونیخ دچار شکستگی از دو انگشت خود شد. بن فاستر و توماش کوشچاک می‌توانند جانشین او شوند. این دو دروازه‌بان در پیروزی دو بر صفر یونایتد مقابل والنسیا به میدان رفتند.

با این حال فاستر شانس بیشتری دارد، چرا که فرگوسن پیش از این گفته بود قصد دارد در بلندمدت او را جانشین فان‌درسار سازد. فرگوسن البته می‌گوید هنوز به تصمیم نرسیده است: «باید برای دیدار روز یکشنبه یکی از این دو نفر را انتخاب کنم. بن و توماش هر دو کیفیت‌های فوق‌العاده‌ای دارند. توماش دیشب دو واکنش بی‌نظیر داشت و در مقابل بوکا جونیورز هم عالی بود.»

آخرین دیدار رسمی منچستریونایتد به فینال لیگ قهرمانان بازمی‌گردد که با شکست دو بر صفر مقابل بارسلونا همراه بود. فرگوسن می‌گوید: «این که بتوانید بازگردید فاکتور مهمی در توسعه و پیشرفت به شمار می‌رود. هر گاه مسابقه‌ای را می‌باختیم به بازیکنان می‌گفتم دیدار بعدی مهم است و باید روی آن تمرکز کنیم. همیشه در باشگاه چنین اوضاعی حاکم بوده است. وقتی آخرین دیدار فصل را می‌بازید دو تا سه ماه برای بازگشت فرصت دارید. شکست مقابل بارسا لذت‌بخش نبود، اما ما بازخواهیم گشت.»


goal