صفحه 1 از 1

راهب بزرگ معبد شائولين به فينال جام جهاني دعوت شد

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۵, ۸:۳۰ ق.ظ
توسط hamed6248
راهب بزرگ معبد قديمي و مشهور شائولين چين به دعوت " سپ بلاتر" رييس فدراسيون بين‌المللي فوتبال، مهمان ويژه مسابقه فينال رقابتهاي جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬خواهد بود
به گزارش خبرگزاري رويترز از پكن، فيفا به‌منظور تقدير از تاثيرات مثبت و فزاينده آموزه‌هاي معبد شائولين و كونگ فوي شائولين، راهب بزرگ را به ديدار فينال دعوت كرده‌است.
خبرگزاري شين هوا به نقل از "شاي يونگسين" راهب بزرگ نوشت: فوتبال يك ورزش تيمي است كه تحت نظارت مجموعه‌اي از قوانين مدون انجام مي‌شود.
اين ورزش بر كار گروهي، روحيه مبارزه طلبي و مهارت و استعداد فردي تاكيد دارد.
به‌اعتقاد يونگسين "فوتبال كاملا با فرهنگ غربي عجين شده و بخش جدايي ناپذير فرهنگ و زندگي دنياي غرب است."
شاي تصريح كرد به ندرت مسابقات فوتبال را از تلويزيون تماشا مي‌كند اما معتقد است شباهت‌هايي با هنر رزمي چيني دارد.
به گفته وي "بازيكنان فوتبال اگر خطا كنند، جريمه شده يا اخراج مي شوند. در رقابتهاي جام جهاني جوانمردي و اخلاق به شدت مورد احترام و توجه است و از اين نظر با كونگ فو شباهت دارد."
شاي افزود در كونگ فو "‪ ۱۰‬فرمان نبايدها" وجود دارد كه موارد خطا و خلاف اخلاق در ورزش را بيان مي‌كند. رسيدن به قله اوج كونگ فو لازمه دستيابي به روحيه كمك رساني، عدالت و عطوفت است و بازيكن جهاني شدن نيز از چنين مسيري عبور مي‌كند."
معبد بودايي شائولين كه ‪ ۱۵۰۰‬سال قدمت دارد، در قلب ايالت هنان واقع شده و محل تولد كونگ فو شناخته مي‌شود اما در غرب به عنوان محل تمرين ديويد كارادين، شخصيت اول فيلمي در مورد كونگ فو، شهرت يافته است.
مركز فرهنگي معبد شائولين در آلمان، در سال ‪ ۲۰۰۱‬گشايش يافت.

ارسال شده: جمعه ۱۶ تیر ۱۳۸۵, ۱:۵۶ ق.ظ
توسط Dr.Akhavan
خيلي حالب بود hamed6248, جان
ممنون

ارسال شده: جمعه ۱۶ تیر ۱۳۸۵, ۸:۰۸ ق.ظ
توسط hamed6248
akhavan_a,
خواهش مي کنم!