کمک برای خرید گوشی از انگلیس.

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

کمک برای خرید گوشی از انگلیس.

پست توسط omid soltani »

با سلام خدمت همگی:
آقا من می خوام یک گوشی Gold Black Night از انگلیس بگیرم حالا ,بعضیها میگن که داخل ایران سیم کارت که بگذارم سیم کارتو میسوزونه حالا می خوام بدونم درست میگن یا نه ؟؟؟؟
بعد کسی میدونه که خرج وصله شدنش به آنتن ایران چقدر میشه؟تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

Re: کمک برای خرید گوشی از انگلیس.

پست توسط CAPTAIN PILOT »

[COLOR=#0070c0]omid soltani, درود  تصویر

دوست عزیز متاسفانه این گوشی حتی در انگلستان هم به این سادگی پیدا نمیشود و تقریبا" یافتن آن کار بسیار سختی هست ! بنده حدود 1 سال بود که بدنبال این گوشی بودم و متاسفانه در هیچ جای دنیا هنوز آن را پیدا نکردم !

البته Pack های Gold و دست ساز برای iPhone عرضه شده اند ولی هیچکدام به Black Night نمیرسند تصویر

به هر حال اگر تونستین آن را پیدا نمایید باید در ایران Unlock نمایید که هزینه ای در حدود 30000 تومان را در بر خواهد داشت و در برخی موارد هم دیده شده که پس از Unlock نمودن, گوشی در هنگام Update دائما" روشن و خاموش میشود !! (البته برای نمونه ای 3GS و 3G 16G )

موفق باشید
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
New Member
نمایه کاربر

پست توسط omid soltani »

سلام دوست عزیز:
mer30 از اینکه پاسخ دادید,می خواستم بدونم که کل هزینه ای که داخل ایرن باید برای این گوشی بکنم تا بشود ازش استفاده کرد چقدر میشود؟ :-(

و همچنین چند درصد ممکن است که پس از Unlock نمودن, گوشی در هنگام Update دائما" روشن و خاموش شود؟؟ :-( :-( :-( :-(
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

امید جان مجددا سلام بر شما تصویر

ببینید اگر منظور شما از هزینه, بحث واردات و عوارض گمرکی میباشد باید خدمتتان عرض کنم که در حال حاضر نرخ 15% میباشد ولی با توجه به اینکه هر شخص حقیقی اجازه دارد یک گوشی با خود بیاورد پس از این لحاظ مشکلی وجود ندارد و شما خیلی راحت میتوانید اقدام به وارد کردن گوشی بنمایید. (البته اگر پیدا نمایید) !!

اما بحث دوم Unlock کردن گوشی میباشد که خود سر درازی دارد !
اول اینکه تابحال چنین گوشی وارد کشور نشده است, پس نمیتوان در زمان حاضر حتی روی اینکه بتوان آن را Unlock کرد حسابی باز نمود !!

دوم اینکه ما همین الان برای شکستن قفل 3GS هایی که وارد میکنیم مشکل داریم و هنوز کسی نمیتواند بطور کامل اطمینان بدهد که میتواند 3GS را Unlock نماید !! و به همین دلیل 10 روز است که فقط نمونه های Unlock Factory وارد میکنیم !

من به شما پیشنهاد میکنم ابتدا یک متخصص یزای شکستن قفل در خارج از کشور (مثل دبی) پیدا نمایید تا به شما اطمینان دهد که میتواند Black Night را Unlock نماید و سپس اقدام به خریداری نمایید.

اما این هم که چند در صد ممکن است گوشی در حین Update روشن و خاموش شود بستگی به مهارت Hacker و کمی هم شانس شما دارد !!

موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
New Member
نمایه کاربر

پست توسط omid soltani »

mer30 از توجه شما. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”