گزارش اختصاصی یک ایرانی از پایگاه هوایی بگرام افغانستان+عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

گزارش اختصاصی یک ایرانی از پایگاه هوایی بگرام افغانستان+عکس

پست توسط Mil@d »

گشتی در بزرگترین پایگاه امریکایی ها در افغانستان

صبح زود، بعد از خوردن سحری رایگان در کمپ، قرار شد که یکی از کاپیتان ها برای یک گردش صبحگاهی دنبال ام بیاد. (سلف رستوران اینجا در ماه رمضان برای مسلمان هایی که داخل کمپ هستند ساعت کاریش را تغییر داده و از یک ساعت پیش از اذان صبح کارش را شروع می کند)، گردش صبحگاهی ما، به دلیل نیمه ابری و گرد و غبار داشتن هوا آنقدر که فکرش را می کردم، خوب از آب در نیامد. من به دنبال یک طلوع زیبای خورشید از پشت جنگنده ها بودم اما هیچ وقت اتفاق نیفتاد. به هر حال چهار عکس پایین حاصل همان گردش صبحگاهی است. سربازی که در حال بازی کامپیوتری قبل از رفتن به منطقه ی جنگی است، هوایپیمای C-130 ای که در حال نشستن در فرودگاه است، بازی "وسطی" خودمان اما در ابعاد بزرگتر، و در نهایت ورزش صبحگاهی. اینجا دو قانون دارد برای عکاسی از آدم ها، یک اینکه در تمام کمپ یک نفر در کنار تو با یک ژ-3 امریکایی تورا باید همراهی کند، دوم اینکه برای هر عکس باید از فردی که داخل عکس توست اجازه بگیری، حالا می خواهد یک نفر باشد یا چند نفر. هر دو نکته کار عکاسی را در اینجا کمی مشکل می کند. چون برای هر موضوعی باید یک اسکورت همراه خودت راه بیاندازی، و بعد پرسیدن اینکه آیا می توانم از شما عکس بیاندازم یا نه؛ حالت و حس اولیه ی سوژه را از بین می برد، به همین خاطر باید دوباره چند دقیقه ای صبر کنی تا سوژه ات به حالت اولیه اش برگردد.
اینجا وقتی چیزی را می خواهی باید مراقب باشی، چون ممکن است شانس ات بگیرد! آنقدر تشریفاتی هم وجود ندارد. نامه نگاری ای هم نیست، یک شبکه ی داخلی وجود دارد که کارهای اداری آن مانند اجازه گرفتن، صادر کردن نامه و ... همه و همه با ایمیل انجام می شود. پس نه کاغذی بیهوده هدر می رود. نه مدام از این طرف به آن طرف باید بدوی. بر روی یک صندلی راحت تکیه می دهی تا جواب بیاید! جواب هم یا بله هست یا خیر. اگر خیر شنیدی دیگر اصراری وجود ندارد و اگر جواب بله بود، تمام قوانین آن بخش برایت توضیح داده می شود، و تو می دانی که از کجا می توانی عکس بگیری و از کجا نه. به همین راحتی. کسی هم آن وسط یکهو نمی آید بگوید ببخشید، شما تشریف بیارید! من هم صبح به کاپیتانی که مسوول خبرنگاراست گفتم که امکانش است از جنگنده هایی که شبها صدایشان نمی گذارند بخوابم عکس گرفت؟! گفت چند دقیقه صبرکن. کمتر از دو وقیقه نشد که گفت بله، ساعت 3:15 ظهر یک کاپیتان دیگر دنبالتان می آید برای یک گردش در فرودگاه! دو عکس پایین هم یک F-15 را در حال چک شدن و یک F-16 را در حال نشتن در فرودگاه بگرام نشان می دهد.

تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

منبع:خیرخواه
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”