صفحه 1 از 1

معاون وزيرآموزش وپرورش: محتواي كتابهاي درسي مورد بازنگري قرارمي‌گيرد

ارسال شده: شنبه ۲۴ تیر ۱۳۸۵, ۹:۳۰ ب.ظ
توسط ARMIN
معاون وزيرآموزش وپرورش: محتواي كتابهاي درسي مورد بازنگري قرارمي‌گيرد

‪۸۵/۰۴/۲۴‬


رييس سازمان پژوهش وبرنامه‌ريزي آموزشي گفت: تمام كتابهاي درسي با رويكرد فرهنگي و تربيتي مورد بازنگري قرار مي‌گيرند تا از شكل تمركز بر محفوظات خارج شوند.


"مهدي نويد" روز شنبه در دومين همايش رييسان آموزش و پرورش استانها در تهران، افزود: بر اساس اين برنامه، آداب و مهارتهاي زندگي در كتابهاي درسي به دانش‌آموزان آموخته مي‌شود.

وي، رويكرد برنامه محوري به جاي كتاب محوري را از برنامه‌هاي جدي تاليف و برنامه‌ريزي كتابهاي درسي ذكر كرد.

نويد، از تاسيس "شهر علم" خبرداد و گفت: اساسنامه تاسيس شهر علم يا موزه علم در آموزش وپرورش براي توجه به مباحث علمي تهيه و تنظيم شده است.

وي، شبكه رشد را از قوي‌ترين شبكه‌هاي الكترونيكي كشور ذكر كرد و گفت: اين شبكه ‪ ۱۷‬ميليون بازديدكننده دارد و حدود ‪ ۱۳‬هزار سئوال براي هر درس در اين شبكه تعبيه شده است.

" ‪ ۲۵‬هزار عنوان علمي در شبكه رشد وجود دارد كه مورد استقبال دانش- آموزان و كاربران واقع شده است."
نويد همچنين گفت: در سال تحصيلي آينده از نظر توليد و توزيع كتابهاي درسي هيچ مشكلي نداريم و تمام كتابهاي درسي به موقع توزيع مي‌شود.

وي افزود: هم‌اكنون روزي ‪ ۷۰۰‬هزار جلد كتاب درسي چاپ مي‌شود.

[External Link Removed for Guests]