صفحه 1 از 1

خودروی لوبو از دی ماه وارد ایران می شود

ارسال شده: دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۹ ق.ظ
توسط goshi bazz
تصویر   لوبو از اول دی ماه وارد بازار ایران می‌شود.
مدیرعاملشركت خودروسازی وستی با بیان این مطلب افزود: لوبو با طراحی و مهندسی شركتپینین فارنیا ایتالیا و با مشاركت شركت هافی موتور چین از اول دی واردبازار ایران می‌شود.
وی با بیان این‌كه این خودرو در كلاس خودروهاییهمچون ماتیز و ام.‌وی.‌ام قرار دارد، خاطرنشان كرد: این خودرو از نظر سوختكم مصرف بوده و مصرف آن در جاده‌های برون شهری 5.5 لیتر و در شهر و جاده6.5 لیتر در 100 كیلومتر است.
او در بیان مشخصات فنی این خودرو گفت: لوبو در كلاس a قرار داشته و چهار سیلندر 16 سوپاپ بوده و 65 قوه اسب بخار توان دارد.
وی با بیان این‌كه این خودرو با توجه به نوع آپشن‌های مورد درخواست مشتری باقیمت 10.5 تا 11.5 میلیون تومان وارد بازار خواهد شد، تصریح كرد: طبقبرنامه‌ریزی انجام شده، در سال اول شش هزار دستگاه از این خودرو تولیدخواهد شد؛ ضمن آن‌كه مجوز صادرات این خودرو از ایران به كشورهای منطقه نیزاز طرف شركت‌ هافی ‌موتور چین صادر شده است.
به گفته مدیرعامل شركتخودروسازی وستی، لوبو از سال 2007 در چین تولید شده و به 11 كشور از جملهكوبا، روسیه، مالزی و ویتنام صادرات دارد.
تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
 

Re: خودروی لوبو از دی ماه وارد ایران می شود

ارسال شده: دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲:۱۱ ب.ظ
توسط don_Hirbod
خيلي خيلي خيلي زشت ميباشد بابا من از اون دستم كه عاشق طراحي كلاسيكم ولي اين اصلا نميدونم چي بگم هيچي نگم بهتره :-?
بنجل تر از اين نبود چين بندازه بهمون ؟؟؟

Re: خودروی لوبو از دی ماه وارد ایران می شود

ارسال شده: دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۳:۵۱ ب.ظ
توسط goshi bazz
با سلام
دوست عزیز
این ماشین با همکاری ایتالیا و چین است و فکر کنم بدنه و موتور ان برای ایتالیا باشد

ولی باز از پراید و .... خیلی بهتره