صفحه 1 از 1

گزارش بزرگترین دریافت کنندگان هواپیما در سال 2009 !

ارسال شده: شنبه ۱۹ دی ۱۳۸۸, ۱۲:۱۵ ب.ظ
توسط CAPTAIN PILOT
 [External Link Removed for Guests] 
    مركز هوانوردي آسيا- اقيانوسيه همزمان با شروع سال جديد ميلادي، گزارشي از بزرگترين دريافت كننده هاي هواپيما در جهان را منتشر كرده است. 

بر اساس اين گزارش، شركت هواپيمايي راين اير بزرگترين شركت هواپيمايي ارزان قيمت اروپا، با دريافت 54 فروند از هواپيماهاي خانواده ي بوئينگ 737، مقام نخست را در ميان شركت هاي هواپيمايي جهان به خود اختصاص داده است. يعني به طور ميانگين در هر ماه ورود هواپيماهاي جديد به ناوگان اين شركت هواپيمايي در حدود 4.5 درصد بوده است. شركت هواپيمايي Easy Jet نيز با دريافت 37 فروند از خانواده A 320 در جايگاه دوم اين رده بندي قرار گفته است.

جاينا سوترن 33 فروند از مجموعه هواپيماهاي جديد بدنه باريك و پهن پيكر را در سال 2009 ناوگان خود ديده است و با اين رقم جايگاه سوم را به خود اختصاص داده است. در رده هاي بعدي American Airlines با 31 فروند هواپيما از خانواده B 737-800، و Hainan Airlines با 28 فروند A 320 و B 737 و A 330 در جايگاه هاي چهارم و پنجم قرار گرفته اند. بر اساس اين گزارش، U.S Airways با 25 فروند، Air India با 24 فروند ،Aero Flot با 24 فروند، Air China با 23 فروند، و Delta Airlines با 22 فروند هواپيماي جديد در جايگاه هاي بعدي قرار گرفته اند.



پورتال فرودگاه های کشور