صفحه 1 از 2
قد
ارسال شده: شنبه ۱ آبان ۱۳۸۹, ۶:۵۸ ب.ظ
توسط a.ma
سلام.من میخوام قرص نچرال ولت بگیرم نظر شما در مورد این قرص ها چیه؟
در ضمن کوتاهی قد من ارثیه.پدرم هم کوتاه قد.
Re: قد
ارسال شده: چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۹, ۳:۲۸ ق.ظ
توسط Dr.Akhavan
با سلام
در مورد شما این قرص فایده ای ندارد
Re: قد
ارسال شده: چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۹, ۱۲:۱۹ ب.ظ
توسط mahshid.M
در مورد ایشون فایده ای نداره یا اصلا فایده ای ندارد؟
من ژنتیکی قد بلندم و الان 170 سانتیمتر قد دارم ولی خیلی دلم می خواهد قدم 175 سانتیمتر بشود مثل مدل ها.در ضمن بیست و سه سالمه.
Re: قد
ارسال شده: چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۹, ۵:۲۸ ب.ظ
توسط Mohammad 1985
23 دیگه سن رشد گذشته ولی خب نسبت به میانگین قدی دختران ایران قد خیلی خوبی دارید دیگه بلندتر می خوای چیکار ! اون با کفش پاشنه بلند حل میشه ! هر چند خیلی ضرر داره !!!
Re: قد
ارسال شده: چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۹, ۹:۳۶ ب.ظ
توسط mahshid.M
کفش پاشنه بلند چیه!!
می خواهم قدم بلند بشه مثل مدل ها. میگن زیر بیست و پنج سال ممکنه با دارو رشد قد بشه ولی میترسم دارویی مصرف کنم. چون راضی ام از خودم و نمیخواهم ریسک کنم ولی اگر صد در صد از چیزی مطمئن بشم امتحانش میکنم.دخترهای قدبلند با شکوه اند.
Re: قد
ارسال شده: چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۹, ۱۰:۲۷ ب.ظ
توسط Mohammad 1985
بازم دکتر اخوان باید پاسخ بدن ولی به نظرم در این سن استخوانها به مرحله رشد رسیدن یا نهایتا دیگه در مرحله اخر رشد باشن . خیلی گول تبلیغات رو نخورید
چون در این سن یا حتی پایینتر به بلوغ اسکلتی میرسید حتی با هرمون رشد هم کاری نمیشه کرد ! توضیحات تکملیلی رو دکتر باید بدن ولی در کل گول تبلیغات رو نخورید .
اینم مطالبی که از یه سایت پزشکی برداشتم :
رشد قد
عمده جهش و رشد قد در دختران در سن 11 سالگي و در پسران در سن 13 سالگي يعني قبل از بلوغ اتفاق ميافتد و معمولا" در دختران در سن 16 سالگي و در پسران در سن 18 سالگي اين صفحه رشد بسته ميشود.
رشد استخوانی در نتیجه چه عواملی است:
رشد استخوانی در سنین رشد در استخوانهای دراز بدن مثل استخوان ران و ساق پا در مناطقی بنام اپی فیز که هنوز استخوانی نشده واز جنس غضروف است ادامه پیدا می کند این بخش مولد با تکثیر سلولی موجب افزایش قد استخوانها می شود ، هورمون رشد تکثیر سلولی در مناطق غضروفی را تحریک و موجب افزایش استخوان سازی دراین مناطق خواهد شد که عموما تا سن ۲۰ سالگی هنوز امکان افزایش قد وجود دارد . اما دانشمندان معتقد هستند بهترین شرایط رشد برای دختران تا حدود ۱۴ سالگی و برای پسران تا سن ۱۶ سالگی ادامه دارد . و پس از آن صفحات رشد بسته خواهند شد و این بخش غضروفی کاملا شکل استخوانی به خود می گیرند . با برسی تصاویر رادیوگرافی مچ دست توسط پزشکان متخصص می توان بسته شدن صفحات استخوانی را کنترل کرد.
عوامل وراثتی شامل ژنهائی است که شما از پدر و مادر به ارث برده و آنها از خانواده های قبلی یعنی نیاکان شما به ارث برده اند. هیچگونه مدرک علمی دال بر اینکه اگر پدر و مادر شما کوتاه قد هستند آنگاه یقیناً شما نیز کوتاه قد خواهید شد ، وجود ندارد اما عموماً این مطلب صادق است که میانگین قد افراد خانواده شما حدود رشد طولی را تعیین میکند.باید بدانیم که عوامل وراثتی از آن دسته عواملی هستند که ما کنترل خاصی روی آنها نداریم ،پس ذهنمان را به خاطر آن مشغول نمیکنیم.اما سایر عوامل ارتباط مستقیم با عادات و رفتار ما دارند ، تغذیه مطلوب ، ورزش کافی و خواب مناسب می توانند با اراده ما تغییر نمایند و در حد مطلوب قرار گیرند.
-------------------
کفش پاشنه بلند هم کفشی هست که پاشنه اون بلنده !
Re: قد
ارسال شده: پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۹, ۹:۳۳ ق.ظ
توسط mahshid.M
خب فکرکنم باید با همین قد بسازم!
Re: قد
ارسال شده: پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۹, ۱۰:۲۰ ق.ظ
توسط salam_2407
به هیچ عنوان چند سانت بلند تر شن ارزش ریسک کردن رو سلامتی رو نداره
انسان ذاتا مو جود حریصی است حتی اگر شما 175 هم بودید بازم دلتون میخواست 180 باشید .
Re: قد
ارسال شده: پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۹, ۱۲:۳۴ ب.ظ
توسط mohsen_blid
من هم شرایط شما را دارم اما رفتم پیش دکتر غدد خیلی مهربون گفت سن شما گذشته و باید قبل از 21 سالگی می اومدید تا ازمایش فیوز بگیرم تا شاید امکانی بود
ما هم گفتیم برق دیگه پریده کاری نمیشه کرد اما اگر قوس ستون فقرات دارید با مراجعه به ارتوپد می تونید چند سانت کمک بگیرید بخاطر رفع قوس و گودی کمر که من فرصت نکردم برم اما میرم
شما این راه رو برو
البته اگه مثل من نیستی
Re: قد
ارسال شده: پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۹, ۱:۲۱ ب.ظ
توسط Achilles
mohsen_blid نوشته شده:من هم شرایط شما را دارم اما رفتم پیش دکتر غدد خیلی مهربون گفت سن شما گذشته و باید قبل از 21 سالگی می اومدید تا ازمایش فیوز بگیرم تا شاید امکانی بود
ما هم گفتیم برق دیگه پریده کاری نمیشه کرد اما اگر قوس ستون فقرات دارید با مراجعه به ارتوپد می تونید چند سانت کمک بگیرید بخاطر رفع قوس و گودی کمر که من فرصت نکردم برم اما میرم
شما این راه رو برو
البته اگه مثل من نیستی
سلطان این کار دکتر گنجویان هستند.
من هم بیماری اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات داشتم که ایشون زحمتش رو کشیدند و در حال حاضر از آدمهای عادی هم صافتر هستم و یه چند سانتی هم به قدم افزوده شد که همینجا از آقای دکتر سپاسگزاری میکنم.
بد نیست بدونید تبحر ایشون در اینکار جهانیست بطوریکه یکی از مریضهای ایشون میگفت که برای عمل به آمریکا رفته بوده و پزشک آمریکایی بایشان گفته بوده که بهترین دکتر آقای گنجویان و در کشور خودتان هستند، برای چه به اینجا آمده اید؟
دوستان خواهشا من رو به تبلیغ برای آقای دکتر متهم نکنند، نه ایشون احتیاجی به تبلیغ دارند و نه من نسبتی با ایشون!
Re: قد
ارسال شده: پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۹, ۳:۳۹ ب.ظ
توسط mahshid.M
قوس ستون فقرات چیه؟؟
achilles شما عمل جراحی شدی؟ یعنی خمیده بودی راست شدی؟
Re: قد
ارسال شده: پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۹, ۵:۲۹ ب.ظ
توسط Achilles
mahshid.M نوشته شده:قوس ستون فقرات چیه؟؟
achilles شما عمل جراحی شدی؟ یعنی خمیده بودی راست شدی؟
بله من جراحی شده ام، دوتا عمل 7-6 ساعته به فاصله یک هفته.
این بدین معنی نیست که هر کسی که کمی قوس در ستون فقرات داره باید جراحی بشه، اما باید بگم که آقای دکتر در این زمینه از تخصص بالایی برخوردارند، حتی در مشکلاتی که احتیاج به عمل نداره.
بیماری اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات به بیماری گفته میشه که به هر دلیلی ستون فقرات انحراف پیدا میکنه که ستون فقرات من بدلیل نقص مادرزادی یکی از مهره ها بوجود اومده بود.
بیماری اسکولیوز ( عکس خودم نیستا!!)
