صفحه 1 از 1

کشف پیکر بی سر شهید برونسی بعد از ۲۷ سال

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۱:۰۷ ب.ظ
توسط sokuteasemuni
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از کشف پیکر شهید برونسی طی عملیات ویژه ای در شرق دجله بعد از گذشت ۲۷ سال خبر داد.



به گزارش مشرق به نقل از دانشجو، سردار سید محمد باقرزاده امروز در نشست خبری در مشهد اظهار داشت: پیکر شهید برونسی طی عملیات ویژه ای در شرق دجله به همراه ۱۲ شهید دیگر پیدا، و به میهن منتقل شد و در روز شهادت حضرت زهرا (س) همزمان با دهه دوم در مشهد تدفین می شود.
وی افزود: از این شهید پلاک هویت، بخشی از صفحات قرآن به همراه جانماز و مهر، سربند لبیک یا خمینی(ره) و لباس بادگیر خاکی منقوش به آرم سپاه پیدا شده است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس پیدا شدن پیکر بی سر شهید برونسی را به مردم متدین و شهید پرور مشهد بویژه خانواده شهید تبریک گفت و بیان کرد: به همه دولتمردان توصیه می کنم از این شهید بزرگوار درس تبعیت از ولایت فقیه بگیرند.
باقرزاده خاطرنشان کرد: این شهید سر در بدن ندارد، اما بر آرمان های خود استوار است.
شهید برونسی در سال ۱۳۲۱ در روستای «گلبوی کدکن»، از توابع تربت حیدریه، قدم به عرصه هستی نهاد. نام زیبنده اش گویی از لحظه هایی نشأت می گرفت که در فرمایش « الست بربکم»، مردانه و بی هیچ نفاقی، ندا در داد:«بلی»؛ عبدالحسین.
روحیه ستیزه جویی با کفر و طاغوت، از همان اوان کودکی با جانش عجین می گردد؛ کما این که در کلاس چهارم دبستان، به خاطر بیزاری از عمل معلمی طاغوتی، و فضای نامناسب درس و تحصیل، مدرسه را رها می کند.
در سال ۱۳۴۱ به خدمت زیر پرچم احضار می شود که به جرم پایبندی به اعتقادات اصیل دینی، از همان ابتدا، مورد اهانت و آزار افسران و نظامیان طاغوتی قرار می گیرد.
سال ۱۳۴۷ سال ازدواج اوست. برای این مهم، خانواده ای مذهبی و روحانی را انتخاب می نماید و همین، سرآغاز دیگری می شود برای انسجام مبارزات بی وقفه او با نظام طاغوتی حاکم بر کشور؛ همین سال، اعتراضات او به برخی خدعه های رژیم پهلوی ( مثل اصلاحات ارضی)، به اوج خود می رسد که در نهایت، به رفتن او و خانواده اش به شهر مقدس مشهد و سکونت در آنجا می انجامد، که این نیز فصل نوینی را در زندگی او رقم می زند.
پس از چندی، با هدفی مقدس، به کار سخت و طاقت فرسای بنایی روی می آورد و رفته رفته، در کنار کار، مشغول خواندن دروس حوزه نیز می شود. بعدها به علت شدت یافتن مبارزات ضد طاغوتی اش و زندان رفتنهای پی در پی و شکنجه های وحشیانه ساواک، و نیز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و ورود او در گروه ضربت سپاه پاسداران، از این مهم باز می ماند.
با شروع جنگ تحمیلی، در اولین روزهای جنگ، به جبهه روی می آورد که این دوران، برگ زرین دیگری می شود در تاریخ زندگی او.
به خاطر لیاقت و رشادتی که از خود نشان می دهد، مسئولیت های مختلفی را برعهده او می گذارند که آخرین مسئولیت او، فرماندهی تیپ هجده جوادالائمه (سلام الله علیه) است، که قبل از عملیات خیبر، عهده دار آن می شود.
با همین عنوان، در عملیات بدر، در حالی که شکوه ایثار و فداکاری را به سر حد خود می رساند، مرثیه سرخ شهادت را نجوا می کند.
تاریخ شهادت این سردار افتخار آفرین، ۲۳ اسفندماه ۱۳۶۳ می باشد که جنازه مطهرش، مفقودالأثر می شود.

[External Link Removed for Guests]


بخشي از صحبت هاي رهبري در مورد ايشون :

«خدا ان شاءا... شهيد عزيزمان را- مرحوم شهيدبرونسي را يا همان طور که عرض کرديم اوستا عبدالحسين برونسي- را رحمت کند. اين خيلي براي جامعه ما و کشور ما و تاريخ ما اهميت دارد که يک شخص خوانده شده به عنوان «اوستا عبدالحسين» نه دکتر عبدالحسين است، نه به معناي علمي استاد عبدالحسين است؛ بلکه اوستا عبدالحسين است، اهل بنايي و اهل کاردستي و اهل شاگردي فلان مغازه؛ يعني اوستا عبدالحسين بنا- از لحاظ معرفت و آشنايي با حقايق به جايي مي رسد که قبل از پيروزي انقلاب در ظريف ترين کارهاي انقلابي جوان هايي که در مسائل انقلابي کار مي کردند شرکت مي کند.
اين ها جزو عجايب انقلاب ماست. جزو چيزهاي استثنايي انقلاب ماست که ديگر نظير ندارد.»

Re: کشف پیکر بی سر شهید برونسی بعد از ۲۷ سال

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۲:۰۱ ب.ظ
توسط RAHVAR
 سردار شهيد حاج عبدالحسين برونسي، فرمانده تيپ جواد الائمه(ع) از لشكر 5 نصر- شهادت 25 اسفند 1363، عمليات بدر 




[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]



[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]







[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]









[External Link Removed for Guests]



[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

Re: کشف پیکر بی سر شهید برونسی بعد از ۲۷ سال

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
توسط ali1371
چرا جنازه اوستا عبدالحسین برونسی سرنداره

Re: کشف پیکر بی سر شهید برونسی بعد از ۲۷ سال

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۱۰:۰۵ ب.ظ
توسط alireza.z
چهره این شهید بزرگوار خیلی مهربان وصمیمی بود.روحش شاد.

Re: کشف پیکر بی سر شهید برونسی بعد از ۲۷ سال

ارسال شده: دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۱۰:۱۲ ق.ظ
توسط Shahbaz
  خاک‌های نرم کوشک حاوی خاطرات خانواده و همرزمان شهیدعبدالحسن    کتاب در زمینه دفاع مقدس که بیش از 130 بار تجدید چاپ شده   تصویر   [External Link Removed for Guests] 

Re: کشف پیکر بی سر شهید برونسی بعد از ۲۷ سال

ارسال شده: دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۱۲:۳۲ ب.ظ
توسط kalafe2006
خوش به حالشون . ایشان داستان زندگی عجیبی دارند . حالا چرا پیکر مبارکشون شرق دجله پیدا شده ؟