خطرات تريلرهای روبرو

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ماهشهر-شیراز
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

خطرات تريلرهای روبرو

پست توسط جعفر طاهري »

[HIGHLIGHT=#ff0000]خطرات تریلرهای روبرو<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>   
  با یکی از رانندگان خودروهای سنگین راجع به اینکه چرا اخیراً گفته میشود و حتی در اخبار تلویزیون بطور سربسته اعلام شده ، سیستم ترمز کشنده های تریلر یک نوع مارک چینی مناسب جاده های ناهموار و کوهستانی ایران نمیباشند و از شماره گذاری آن توسط پلیس راهنمائی در آینده جلوگیری خواهد شد صحبت میکردم .<o:p></o:p>  
  لازم به ذکر است من خودم شخصاً در جاده های کوهستانی طی یکسال گذشته با سه کشنده تریلر چینی و یک نوع تریلر آلمانی که درانتهای سرازیریی که ، از نظر من انتظار حادثه نمیرفت ، ملاحظه کرده بودم که منحرف شده و برای خودرو روبرو و یا خودشان حادثه منجر به فوت طرفین را رقم زده بودند و کشنده تریلر آلمانی نیز به قعر دره رفته بود . ضمن آن دیده بودم تعدادی از کشنده های تریلر آلمانی از پهلوهای اطاق کشنده آسیب دیده بودند که نشان میداد تریلر منحرف و به بغل کشنده برخورد کرده است .<o:p></o:p>  
  این راننده خودروهای سنگین در مورد تریلر نوع چینی گفت: درجه نشان دهنده میزان هوای کمپرس شده که خصوصاً مورد استفاده سیستم ترمز تریلر و کشنده است در این نوع وجود ندارد و در صورتیکه سیستم خودکار ذخیره هوای کمپرس ( اصطلاحاً پمپ ساعتی) خصوصاً در سرازیری طولانی که مدام راننده را مجبور میکند از ترمز استفاده کند موقتاً و یا بطور کلی از کار بیفتد راننده متوجه کمبود فشار هوای کمپرس در مخزنهای هوای فشرده نمیشود و بسرعت هوای ذخیره شده در مخزنها را از دست داده و چرخهای کشنده، توسط سیستم ترمز که فاقد هوا شده ،قفل میشوند و این عمل باعث انحراف بخش تریلر و برخورد آن با کشنده تریلر ( اصطلاحاً اسب) میگردد و ضمن ایجاد حادثه برای تریلر ممکن است برای خودروهای روبرو نیز حادثه ساز باشند . کشنده پیشرفته تریلر نوع آلمانی نیز بعلت داشتن فیلترهای مختلف در مسیر هوای کمپرس در صورت عدم تعویض بموقع فیلتر دچار حادثه مشابه میگردد، با این توصیف که در صفحه آلات مدرج (داشبرد) کشنده مذبور درجه میزان هوای مخزن فشرده وجود دارد و عدم دقت راننده به درجه و اهمال وی نسبت به تعویض بموقع فیلتر مورد نظر، حادثه ساز میگردد.<o:p></o:p>  
  علی القاعده، این نوع اطلاع رسانی ها را که در پی حوادث مشابه برای یک نوع خودرو رخ میدهد میبایست توسط نمایندگی آن خودرو برای سایر رانندگان صورت بگیرد و یا رفع مشکل گردد . متاسفانه در پاره ائی از موارد بعلت تاخیر ناشی از خیلی از مسائل از جمله خود آگاهی از حد حق و حقوق فردی و یا عدم امکان پوشش کامل توسط نمایندگیهای خودروهای مشکل دار ، حوادث مشابه پس از تکرار زیاد بوسیله آگاهی دادن خود رانندگان ، صورت میپذیرد که این شیوه صحیحی از نظر اینکه ممکن است مواردی مهم در نظر گرفته نشود، نمیباشد. <o:p></o:p>  
  بهر حال میتوان پیشنهاد داد با طیف گسترده تری علاوه بر اقدامهای کنونی توسط برنامه های رسانه ملی ،اگر اعلام و آگاه سازی این موضوعات با موشکافی بیشتر صورت بپذیرد، در تعاقب آن ، میزان حوادث برای دارندگان خودروهای خطر ساز و برخورد آنها با خودروهای مقابل که ممکن است من یا شما باشیم ، احتمالاً کاسته میشود.<o:p></o:p>  
   دیگر اینکه بهتر است همانند کشورهای پیشرفته مثلاً از تردد خودروهای باربری بدون حفاظ بار( خصوصاً تریلرهای اصطلاحاً کفی ) و بدون حفاظ جانبی ( برای جلوگیری از به زیر رفتن خودروهای کوچک در پهلوی کامیونها ) و بدون شل گیرهای عریض ( در عقب خودروهای بزرگ برای جلوگیری از پرتاب گل و لای وسنگ و ذرات آب باران هنگام بارندگی) جلوگیری نموده و مدت معینی را برای انجام تغییرات و بهینه نمودن آنها مشخص نمایند .  
  :  [External Link Removed for Guests] 
داستانهای فاطمه امیری کهنوج
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

Re: خطرات تريلرهای روبرو

پست توسط Mohammad 1985 »

تمام مطالبی که کپی کردین ناقص یا در هم هستن !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ماهشهر-شیراز
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط جعفر طاهري »

اصلاحيه
خطرات تریلرهای روبرو
با یکی از رانندگان خودروهای سنگین راجع به اینکه چرا اخیراً گفته میشود و حتی در اخبار تلویزیون بطور سربسته اعلام شده ، سیستم ترمز کشنده های تریلر یک نوع مارک چینی مناسب جاده های ناهموار و کوهستانی ایران نمیباشند و از شماره گذاری آن توسط پلیس راهنمائی در آینده جلوگیری خواهد شد صحبت میکردم .
لازم به ذکر است من خودم شخصاً در جاده های کوهستانی طی یکسال گذشته با سه کشنده تریلر چینی و یک نوع تریلر آلمانی که درانتهای سرازیریی که ، از نظر من انتظار حادثه نمیرفت ، ملاحظه کرده بودم که منحرف شده و برای خودرو روبرو و یا خودشان حادثه منجر به فوت طرفین را رقم زده بودند و کشنده تریلر آلمانی نیز به قعر دره رفته بود . ضمن آن دیده بودم تعدادی از کشنده های تریلر آلمانی از پهلوهای اطاق کشنده آسیب دیده بودند که نشان میداد تریلر منحرف و به بغل کشنده برخورد کرده است .
این راننده خودروهای سنگین در مورد تریلر نوع چینی گفت: درجه نشان دهنده میزان هوای کمپرس شده که خصوصاً مورد استفاده سیستم ترمز تریلر و کشنده است در این نوع وجود ندارد و در صورتیکه سیستم خودکار ذخیره هوای کمپرس ( اصطلاحاً پمپ ساعتی) خصوصاً در سرازیری طولانی که مدام راننده را مجبور میکند از ترمز استفاده کند موقتاً و یا بطور کلی از کار بیفتد راننده متوجه کمبود فشار هوای کمپرس در مخزنهای هوای فشرده نمیشود و بسرعت هوای ذخیره شده در مخزنها را از دست داده و چرخهای کشنده، توسط سیستم ترمز که فاقد هوا شده ،قفل میشوند و این عمل باعث انحراف بخش تریلر و برخورد آن با کشنده تریلر ( اصطلاحاً اسب) میگردد و ضمن ایجاد حادثه برای تریلر ممکن است برای خودروهای روبرو نیز حادثه ساز باشند . کشنده پیشرفته تریلر نوع آلمانی نیز بعلت داشتن فیلترهای مختلف در مسیر هوای کمپرس در صورت عدم تعویض بموقع فیلتر دچار حادثه مشابه میگردد، با این توصیف که در صفحه آلات مدرج (داشبرد) کشنده مذبور درجه میزان هوای مخزن فشرده وجود دارد و عدم دقت راننده به درجه و اهمال وی نسبت به تعویض بموقع فیلتر مورد نظر، حادثه ساز میگردد.
علی القاعده، این نوع اطلاع رسانی ها را که در پی حوادث مشابه برای یک نوع خودرو رخ میدهد میبایست توسط نمایندگی آن خودرو برای سایر رانندگان صورت بگیرد و یا رفع مشکل گردد . متاسفانه در پاره ائی از موارد بعلت تاخیر ناشی از خیلی از مسائل از جمله خود آگاهی از حد حق و حقوق فردی و یا عدم امکان پوشش کامل توسط نمایندگیهای خودروهای مشکل دار ، حوادث مشابه پس از تکرار زیاد بوسیله آگاهی دادن خود رانندگان ، صورت میپذیرد که این شیوه صحیحی از نظر اینکه ممکن است مواردی مهم در نظر گرفته نشود، نمیباشد.
بهر حال میتوان پیشنهاد داد با طیف گسترده تری علاوه بر اقدامهای کنونی توسط برنامه های رسانه ملی ،اگر اعلام و آگاه سازی این موضوعات با موشکافی بیشتر صورت بپذیرد، در تعاقب آن ، میزان حوادث برای دارندگان خودروهای خطر ساز و برخورد آنها با خودروهای مقابل که ممکن است من یا شما باشیم ، احتمالاً کاسته میشود.
دیگر اینکه بهتر است همانند کشورهای پیشرفته مثلاً از تردد خودروهای باربری بدون حفاظ بار( خصوصاً تریلرهای اصطلاحاً کفی ) و بدون حفاظ جانبی ( برای جلوگیری از به زیر رفتن خودروهای کوچک در پهلوی کامیونها ) و بدون شل گیرهای عریض ( در عقب خودروهای بزرگ برای جلوگیری از پرتاب گل و لای وسنگ و ذرات آب باران هنگام بارندگی) جلوگیری نموده و مدت معینی را برای انجام تغییرات و بهینه نمودن آنها مشخص نمایند .
داستانهای فاطمه امیری کهنوج
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

و از شماره گذاری آن توسط پلیس راهنمائی در آینده جلوگیری خواهد شد صحبت میکردم .

واقعا جالبه در اينده جلو گيري خواهد شد. واقعا اين عزيزان راهنمايي رانندگي خسته نباشند از بس.......

اين هوو يا دانگ فنگ يا همون دنگ و فنگ خودمون توليدات درجه 3 يا 4 چين ميباشند. كه به ايران صادر ميشن پس انتظاري بيشتر از اين لودر هاي جمع اوري ماشين و انسان نبايد داشت.

ماشين هاي توليد شده درجه 1 چيني يكي از پر فروش ترين تريلر ها در خود آلمانه و اين به خاطره كم بودن استهلاك و سبك بود به نسبت هرچند كم به خود بنزه

دوستان عنايت بفرمايند درمورد كمپرس هوا : يكي از مهمترين اجزاي سيستم ترمز گيج نشان دهنده كمپرس هواست..

كه اين گيج اصلا وجود خارجي در تريلر هاي چيني اي كه به ايران صادر ميشه نداره

واقعا جالبه حساس ترين قسمت ترمز جاش خالي تو اين ماشين ها.

راننده تو سراشيب هي فرت فرت ترمز ميگيره فكر ميكنه كمپرس هوا داره . علي علي.
بعد ييهو يه ترمز شديد ميكنه پدال زير پاش خالي ميكنه بعد شروع ميكنه ادمارو درو كردن.

من از همين جا دستان پينه بسته عزيزان راهنمايي رانندگي رو ميبوسم به خاطره اين همه خس انسان دوستي
واقعا خدا قوت. اجرتون با حضرت ابليس
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”