صفحه 1 از 1

اخبار نمایشگاه ها و همایش ها - کنسرتها و سمینارها و ...

ارسال شده: سه‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۰, ۱۲:۵۷ ب.ظ
توسط RAHVAR
 نمایشگاه تخصصی برندهای برتر گو‌شی تلفن همراه و آلات موسیقی 

 تصویر   تخصصی برندهای بر‌تر گوشی تلفن همراه و آلات موسیقی به همت اتحادیه کشوری صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری و گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی ۳۰ خرداد تا ۳ تیر ماه امسال به مدت پنج روز از ساعت۱۰ تا ۲۱ در سالن نمایشگاهی بازار موبایل ایران برگزار می‌شود.

به گزارش ایتنا به نقل از ایسنا، ابراهیم درستی - رییس اتحادیه کشوری صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری، گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی با اعلام خبر بالا گفت: نمایشگاه می‌امکس ۲۰۱۱ با حضور برندهای بر‌تر کشور در حوزه گوشی تلفن همراه و آلات موسیقی با کیفیتی متفاوت در حالی آغاز به کار می‌کند که مشارکت کنندگان همگام با فن آوری‌های روز دنیا، کالا‌ها و خدماتی نظیر گوشی‌های موبایل و لوازم جانبی، آلات موسیقی مدرن و سنتی و محصولات فرهنگی را در معرض دید بازدید کنندگان قرار خواهند داد.

این مسئول صنفی با اشاره به برگزاری اولین کنفراس بین‌المللی دستاوردهای نوین سیستم‌های صوتی، تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی با عنوان وایمکس ۲۰۱۰ در شهریور ماه پارسال ادامه داد: نتایج مطلوب حاصل از همایش فوق الذکر انگیزه برگزاری می‌امکس ۲۰۱۱ را ایجاد کرد که در نوع خود بی‌نظیر بوده و برای اولین بار است که با حضور تعداد قابل توجهی از برندهای بر‌تر، صاحب نام و فعال در کشور در کلاسی بسیار ویژه برگزار می‌شود.



  Please Login or Register to see this code 

Re: اخبار نمایشگاه ها و همایش ها - کنسرتها و سمینارها و ...

ارسال شده: جمعه ۲۰ آبان ۱۳۹۰, ۷:۴۹ ب.ظ
توسط RAHVAR
با توجه به نزدیک شدن ایام نمایشگاه تلکامپ، ایرانسل اقدام به برگزاری یه سری کلاس کرده (بصورت رایگان) البته فکر کنم فقط واسه شرکتها و سازمانها و افرادی باشه که اونجور جاها کار میکنن باشه
هرچند زده دانشجویان و مدیران و ......!!!!!!
---------------
لینک:

  Please Login or Register to see this code 


متن:
شرکت ایرانسل در فاصله زمانی ۲۴ تا ۲۷ آبان ۱۳۹۰در نمایشگاه ایران تله کام ۲۰۱۱، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران، سالن ۲۷ (سالن اختصاصی ایرانسل)، پذیرای شما بازدیدکنندگان،‌ علاقه‌مندان و دست‌اندرکاران دنیای ارتباطات دیجیتال می‌باشد.

مدیران، متخصصین،‌ دانشجویان و اساتیدی که مایل باشند از غرفه محصولات ویژه شرکت ها و سازمان ها بازدید نمایند و یا در کارگاه‌های آموزشی ایرانسل در نمایشگاه ایران تله کام ۲۰۱۱ شرکت کنند می‌توانند برای ثبت نام، روی لینک مربوطه کلیک نمایند:

[External Link Removed for Guests]
در صورت وجود هرگونه ابهام در رابطه با روند ثبت نام، می‌توانید با شماره‌های زیر تماس حاصل نموده و یا به نشانی زیر، پست الکترونیکی بفرستید:

شماره تماس: ۱۴-۸۸۶۵۳۶۱۱ (داخلی ۱۴۴)

نشانی پست الکترونیکی:

  Please Login or Register to see this code 

محل برگزاری کارگاه‌های آموزشی:

تهران، محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی، سالن ۲۷، بخش مشتریان شرکتی

زمان:
۲۴ تا ۲۷ آبان ۱۳۹۰

به دلیل محدود بودن ظرفیت کارگاه‌ها، اولویت با متقاضیانی است که سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند. این اولویت‌ها از طرف شرکت ایرانسل تعیین می‌گردد و شرکت‌کنندگان نهایی از طریق پست الکترونیکی مطلع خواهند شد.

Re: اخبار نمایشگاه ها و همایش ها - کنسرتها و سمینارها و ...

ارسال شده: جمعه ۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۲:۱۵ ب.ظ
توسط RAHVAR


 
الکامپ هفدهم


 
 
تصویر
 
این نمایشگاه از 18 تا 21 آذرماه 1390 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

Re: اخبار نمایشگاه ها و همایش ها - کنسرتها و سمینارها و ...

ارسال شده: چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۰, ۸:۳۶ ب.ظ
توسط RAHVAR
 کنسرت های آخر سال
 


بابک جهانبخش 17 اسفند ساعت 18 و 21 برج میلاد


رحیم شهریاری 25 اسفند ساعت 18 و 21 میلاد نمایشگاه


مهدی مدرس 19 اسفند ساعت 18 و 21 اریکه ایرانیان


فرمان فتحعلیان 15 و 16 اسفند ساعت 21 میلاد نمایشگاه


رضا یزدانی 26 اسفند ساعت 18 و 21 برج میلاد

Re: اخبار نمایشگاه ها و همایش ها - کنسرتها و سمینارها و ...

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۰ ب.ظ
توسط RAHVAR
 تصویر 
استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی در سراسر دنیاست که در انتهای یک هفته برگزار می گردد. این برنامه برای اولین بار در ایران با همکاری شرکت خاورزمین و باشگاه وب ایران اجرا می شود. در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزه ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارت آپ، بازاریاب های حرفه ای و طراحان گرافیک گرد هم می آیند تا انتهای هفته طی ۵۴ ساعت پروژه هایی را آماده نمایند.
استارتاپ ویکند یک حرکت جهانی برای ترغیب و تشویق کارآفرینی از طریق آموزش راه اندازی کسب و کارهای موفق است. این رویداد غیر انتفاعی و جهانی تا به حال در بیش از ۲۰۰ شهر و ۷۰ کشور جهان برگزار گردیده است. استارتاپ ویکند، مشتاقان کارآفرینی را گردهم می آورد تا با اشتراگ گذاری ایده هایشان و تشکیل تیم ها به راه اندازی مدل های کسب و کار بپردازند.
در این برنامه سعی می شود که یک پروژه بطور کامل به حالت پایلوت درآمده و آمده بهره برداری گردد. با این حال ممکن است زمان برای این کار در برخی پروژه ها کافی نباشد. با این حال رقابت بین تیم ها این موضوع را به یک هدف حیاتی تبدیل می نماید.
برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید:



 Please Login or Register to see this code