صفحه 1 از 1

ايرباس فردا در تهران سقوط مي‌كند

ارسال شده: دوشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۵۶ ب.ظ
توسط Sami 1993
اخبار هوافضا و هوانوردي centralclubs به نقل از :

تصویر

ايرباس فردا در تهران سقوط مي‌كند
شهردار منطقه 9 اعلام كرد: با توجه به هماهنگي‌هاي صورت گرفته فردا 28 تير شبيه‌سازي انفجار فرضي هواپيماي ايرباس با 120 مسافر اجرايي مي‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، عليرضا جعفري با بيان اين مطلب گفت: جلسه نهايي مانور درفرودگاه مهرآباد انجام شده و ستاد مديريت بحران منطقه آمادگي خود را اعلام كرده است.
وي افزود: در اين طرح براي واقعي كردن صحنه مانور با واقعيت‌هاي موجود سايت اسكان اضطراري درمحدوده محل برخوردهواپيمابه زمين ايجاد شده است.
وي اظهارداشت: اين سومين و آخرين جلسه مانور اضطراري فرودگاه با حضور مديركل فرودگاه بين الملي مهرآباد است و در اين مانور انفجار فرضي هواپيماي ايرباس با 120 نفرو 5 هزار تن سوخت در اين فرودگاه صورت مي گيرد.
جعفري تاكيد كرد: تمامي معاونت‌ها و ارگان‌هاي داخلي فرودگاه و نهادهاي خارج از فرودگاه در اين مانورحضور دارند و سناريوي تنظيمي براي اين مانور نگارش شده است.
وي بيان داشت: در اين سناريو وظايف، اختيارات وفعاليت هاي تمامي ارگانها بصورت كامل تعريف شده و در يك جلسه بصورت اسلايدي تمرين اجرا مانور انجام شده است.
شهردار منطقه 9 با اشاره به اينكه صنعت حمل ونقل همواره ازدرصدايمني بالايي برخوردار است، گفت: هماهنگي و نحوه واكنش اضطراري واحدهاي مستقربايكديگردرمواقع اضطراري وموقعيت هاي بحراني اهميت بسزايي داشته واينگونه مانورها مي تواندسطح تعاملات را افزايش وازسردرگمي نيروهاي امدادي وخدمات رسان پيشگيري كند.
جعفري به استقرارفرودگاه بين المللي مهرآباد درمحدوده جغرافيايي منطقه 9اشاره و تاكيد كرد: ماهمواره وجودفرودگاه رادرمنطقه9 بعنوان يك فرصت درتمامي حوزه ها تلقي كرده و در جلسات هماهنگي مانور بر اهميت ارتقا ايمني فرودگاه و استفاده ازاطلاعات و پتانسيل هاي ستاد مديريت بحران منطقه و در زمينه تبادل تجربيات در تمامي مباحث مديريت بحران ازجمله اسكان اضطراري تاكيد داشته واعلام آمادگي كرده ايم.

Re: ايرباس فردا در تهران سقوط مي‌كند

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۰, ۱:۱۸ ب.ظ
توسط Ph.Sepehr
آقا سامان سلام.
ميشه يه توضيح راجع ب اين مانور بديد؟
ِآيا خود ايرباس در اين نقطه سقوط مي كنه؟
اونم با 120 مسافر؟

Re: ايرباس فردا در تهران سقوط مي‌كند

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۰۰ ب.ظ
توسط Sami 1993
فکر کنم شبیه سازی باشد و یا از هواپیماهای از رده خارج در این امر استفاده کنند .

در این زمینه جناب CAPTAIN PILOT می توانند بیشتر توضیح بدهند :razz:

Re: ايرباس فردا در تهران سقوط مي‌كند

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۰, ۱۱:۰۷ ب.ظ
توسط Shahbaz
تصویر


تصویر




تصویر







تصویر


تصویر


تصویر



[External Link Removed for Guests]

Re: ايرباس فردا در تهران سقوط مي‌كند

ارسال شده: چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۱۵ ق.ظ
توسط ASHKAN95
هواپیما اینجوری سقوط میکنه؟اقا از هواپیما چیزی نمیمونه بعد سقوط،این چیه خدایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این هواپیما که الان روشنش کنی میپره. :grin: این سقوط کردست؟

Re: ايرباس فردا در تهران سقوط مي‌كند

ارسال شده: چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۰, ۱:۱۰ ق.ظ
توسط CAPTAIN PILOT
درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر

همانطور که در تصاویر ارسالی جناب Shahbaz گرامی (
تصویر) مشاهده میفرمائید, این مانور بطور فرضی و شبیه سازی شده با سطح بسیار پایین برگزار گردیده است. هواپیمای در حال احتراق, نمونه یکی از بدنه های مستهلک سازمان هواپیمایی کشوری میباشد که به مقداری سوخت مازوت (سوخت استاندارد جهت اهداف آموزشی) آغشته شده است و سپس توسط پرسنل امداد و نجات فرودگاه مهرآباد مهار گشته است. اما مسئله ای که در این خصوص مطرح است, بحث تفاوت در میان راهکار اطفاء مازوت و سوخت های JP-4 و JP-5 مورد استفاده در هواپیماها و هلیکوپترهای کشورمان میباشد. این 2 نمونه دارای نقاط تفاوت بسیار زیادی میباشند و حتی روش اطفاء آنها نیز مشابه یکدیگر نمیباشد.

 [External Link Removed for Guests] 
در بحث نجات مسافران نیز متاسفانه برخی از ساده ترین پارامترهای ایمنی همچون: رعایت فاصله طولی با هواپیمای در حال حریق (در اینجا Airbus) و متفرق نمودن نجات یافتگان به سمت مخالف هواپیما و بسیاری دیگر, رعایت نگردیده است. بنده با توجه به تجربه پیشین گمان میکنم برگزاری این قبیل مانورهای تبلیغاتی, اثر چندان مثبتی بر روی رویه امداد و نجات نخواهد داشت و اینگونه نمیتوان از سطح آمادگی نیروهای Rescue اطمینان حاصل نمود. به عنوان مثال چندی پیش در فرودگاه پیام کرج, مانور مشابهی جهت هواپیماهای باربری برگزار گردید و در جریان آن مانور, چند تن از ماموران امداد و نجات مجروح شدند (!) و به عبارتی از دشمن فرضی شکست خوردند!! حتما" دوستان گرامی به یاد دارند که در هنگام وقوع سانحه فرود اضطراری هواپیمای F-100 شرکت هواپیمایی Iran Air در فرودگاه مهرآباد, بیش از 15 دقیقه زمان صرف شد تا نیروهای امدادی در محل سانحه حاضر گردند! بطور کلی این قبیل مانورها بیشتر در جهت اهداف تبلیغاتی برگزار میگردند و بهتر است جهت آزمایش میزان آمادگی نیروهای امداد و نجات, گاهی بطور غافلگیرانه و با استفاده از هواپیماهای مستهلک و سوخت حقیقی JP و آدمک های آموزشی اقدام به برگزاری مانور نمائیم.

 [External Link Removed for Guests] 

موفق باشید تصویر

Re: ايرباس فردا در تهران سقوط مي‌كند

ارسال شده: چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۰, ۲:۱۷ ب.ظ
توسط RAHVAR
  تصویر     تصویر     تصویر     تصویر     تصویر     تصویر     تصویر     تصویر     تصویر     تصویر     تصویر     تصویر  

Re: ايرباس فردا در تهران سقوط مي‌كند

ارسال شده: چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۰, ۷:۴۷ ب.ظ
توسط Thundertomcat
هواپیما زیاد دارند ؟

Re: ايرباس فردا در تهران سقوط مي‌كند

ارسال شده: پنج‌شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۴۰ ق.ظ
توسط CAPTAIN PILOT
درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر

تصاویر زیر متعلق به آزمایشات مشترک در میان سازمان هوانوردی فدرال (FAA) و سازمان ملی هوانوردی و هوافضای ایالات متحده (NASA) در جهت تولید نوعی سوخت جت با قابلیت صدمه کمتر به ساختار هواپیما, در هنگام انفجار و سقوط میباشند:

 [External Link Removed for Guests]
Boeing 720

 
 [External Link Removed for Guests]


 موفق باشید تصویر