صفحه 1 از 1

اعراب یک ماه دیگر "تنگه هرمز" را دور می زنند

ارسال شده: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۱:۱۱ ق.ظ
توسط HS368
اعراب یک ماه دیگر "تنگه هرمز" را دور می زنند:‌ آغاز به کار خط لوله ابوظبی

  تصویر 

خط لوله نفتی که تنگه هرمز را دور می زند در ماه آینده میلادی، آغاز به کار می کند.

به گزارش عصر ایران، چهار منبع در صنایع نفت امارات به رویترز گفته اند که خط لوله ای که نفت را از راه زمین و بدون نیاز به تنگه هرمز، منتقل می کند از ماه آینده میلادی وارد مدار فعالیت می شود.

این خط لوله موسوم به "خط لوله ابوظبی"به طول 480 کیلومتر و با ظرفیت انتقال دو و نیم میلیون بشکه نفت خام در روز ، تنگه هرمز را از طریق زمینی دور می زند.

خط لوله ابوظبی باعث افزایش صادرات نفت خام امارات از بندر فجیره امارات در ساحل دریای عمان می شود.

با راه اندازی این خط لوله ، انتقال نفت خام از خلیج فارس بدون نیاز به عبور از تنگه هرمز، امکان پذیر می شود.

این خط لوله میدان های نفتی "حبشان" در اختیار شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) در خلیج فارس را به بندر فجیره امارات در ساحل دریای عمان وصل می کند.

کارفرمای ساخت این خط لوله شرکت سرمایه گذاری نفتی بین المللی (ایپیک) مستقر در ابوظبی و پیمانکار آن ، شرکت طراحی و مهندسی نفت چین است.

امارات با تولید روزانه دو و نیم میلیون بشکه نفت خام از جمله اعضای مهم سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به شمار می رود. 90 درصد از نفت امارات در منطقه ابوظبی تولید می شود.

یک منبع آگاه در این باره گفت: ورود نفت خام به خط لوله ابوظبی در اواخر ماه دسامبر 2011 صورت می گیرد. در ابتدا روزانه از این خط لوله ، یک میلیون بشکه نفت خام منتقل می شود تا به تدریج این میزان به دو میلیون بشکه در روز افزایش یابد.

وی افزود: به دلیل افزایش گمانه زنی ها درباره حمله نظامی به ایران، برای راه اندازی سریع این خط لوله تلاش بیشتری صورت می گیرد.

منبع دوم در صنعت نفت امارات در شهر دبی هم گفت: ساخت خط لوله به پایان رسیده و هم اکنون اقدامات مربوط به راه اندازی و انتقال نفت به آن در حال انجام است.

دو منبع دیگر هم چارچوب زمانی گفته شده را تایید اما همگی از اظهار هویت خود خودداری کردند.

به صورت مقدماتی، راه اندازی این خط لوله توسط شرکت دولتی عملیات نفت زمینی ابوظبی (ادکو) صورت می گیرد.

شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک)، 60 درصد از سهام شرکت ادکو را در اختیار دارد و بقیه سهامداران آن را شرکت های بی پی انگلیس، رویال داچ شل (هلندی - انگلیسی)، توتال فرانسه، اکسون موبیل آمریکا و بارتکس تشکیل می دهند.

تنگه هرمز مهمترین آبراه جابه جایی نفت در جهان به شمار می رود.

براساس آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا در سال 2009، به طور میانگین روزانه 15 و نیم میلیون بشکه نفت خام از تنگه هرمز عبور کرده است. این میزان معادل یک سوم نفت جابه جا شده از طریق دریا در جهان است.

اکثر نفت صادراتی ایران، قطر، عربستان سعودی، کویت، عراق و همچنین کل صادرات گاز طبیعی مایع شده (ال ان جی) قطر از طریق تنگه هرمز به بازارهای جهانی صادر می شود. قطر بزرگترین صادرکننده ال ان جی جهان است.

ایران بارها تهدید کرده است در صورتی که مورد حمله نظامی قرار بگیرد، بستن تنگه هرمز را به عنوان یک گزینه در اختیار دارد.

Re: اعراب یک ماه دیگر "تنگه هرمز" را دور می زنند

ارسال شده: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۱:۳۶ ق.ظ
توسط alavi66
اون وقت فکر می کنند از طریق دریای عمان یا منفجر کردن و یا موشک باران تاسیسات نفتی نمی تونیم جلوی صدور نفت رو بگیریم؟؟؟؟

Re: اعراب یک ماه دیگر "تنگه هرمز" را دور می زنند

ارسال شده: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۷ ق.ظ
توسط arash128
میدونن خودشونو میزنن به اون راه،شاید هم پیش خودشون فکر میکنن خیلی زرنگن :???:

Re: اعراب یک ماه دیگر "تنگه هرمز" را دور می زنند

ارسال شده: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۰:۵۸ ق.ظ
توسط azarakhsh45
با موشک باران تاسیسات نفتی اونها در واقع به تمام جهان عرب اعلام جنگ کردیم . اونوقت اونها هم تاسیسات نفتی ما بمب باران میکنند . فکر میکنید این کار از نظر سیاسی قابل قبوله ؟

Re: اعراب یک ماه دیگر "تنگه هرمز" را دور می زنند

ارسال شده: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۲:۰۱ ب.ظ
توسط Present
ببخشید اگر با آمریکا وارد جنگ بشیم انگار با تمام دنیا وارد جنگ شدیم پس فرقی نمی کنه چندتا سوسمار خور هم اضافه بشه

Re: اعراب یک ماه دیگر "تنگه هرمز" را دور می زنند

ارسال شده: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۲:۱۷ ب.ظ
توسط hadi021
فکر می کنم روزی 20 ملیون بشکه نفت از تنگه رد میشه، یعنی بقیه کشورهای عربی هم می خوان ازین خط نفت بفروشن؟ مثلا عراق یا کویت چجور میخوان تنگرو دور بزنن؟

Re: اعراب یک ماه دیگر "تنگه هرمز" را دور می زنند

ارسال شده: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۳:۲۹ ب.ظ
توسط masoud-35
مگر در جنگ 8 ساله همه اعراب کمک صدام نکردن؟؟مگه همین الان علیه کشورمون توطئه نمکنن؟؟اعراب از خیلی آسیب پذیرتر ازماهستند.تصور کنید تابستان بدونه برق وکولر وآب برای برادران عرب!!!!!