صفحه 1 از 1

تاثير منفي معلمان با جنس مخالف بر پیشرفت تحصیلی

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۸۵, ۷:۵۲ ب.ظ
توسط sohrab_poet
تحقيقات جديد در آمریکا نشان داده كه پسران، در صورتي كه معلم مرد و دختران در صورتي كه معلم زن داشته باشند، در دوران مدرسه عملكرد بهتري خواهند داشت.

به گزارش «بازتاب» به نقل از روزنامه «ديلي ميل» انگليس، پروفسور توماس دي مي‌گويد: جنسيت زماني كه مسئله يادگيري و آموزش پيش بيايد، بسيار مؤثر است.
اين تحقيق در زماني انجام مي‌شود كه نگراني از كاهش چشمگير معلمان مرد در مدارس آمريكا به شدت احساس مي‌شود.

پروفسور «دي» اقتصاددان و استاد دانشگاه استنفورد كاليفرنيا، با تحقيق بر آمار دولتي در مورد 25 هزار دانش‌آموز به اين نتيجه رسيده است كه داشتن معلمي از جنس مخالف، به شدت بر پيشرفت آموزشي فرد تأثير مي‌گذارد.

نتيجه تحقيقات وي كه ديروز در مجله «آموزش» منتشر شد، باعث اعتراض گروه‌هايي شده كه نماينده معلمان زن هستند.
حدود 80 درصد معلمان كنوني مدارس آمريكا زن بوده و مردها به علت اين‌كه دستمزد آنان براي زندگي خانوادگي كفايت نمي‌كند، به شدت در حال ترك اين شغل هستند.

به اين ترتيب، تحقيقات روي دانش‌آموزان هشت تا چهارده ساله انجام شده، اما پروفسور دي به همين آمار كفايت نكرده و با چندين معلم و دانش‌آموز هم از نزديك گفت‌وگو كرده است. او متوجه شد كه داشتن معلم زن به جاي معلم مرد، باعث بهبود عملكرد دختران و پسرفت عملكرد پسرها در علوم، مطالعات اجتماعي و انگليسي مي‌شود.

اين تحقيقات همچنين نشان داد زماني كه يك زن معلم باشد، پسرها بيشتر دوست دارند در كلاس اخلال ايجاد كنند، درحالي كه دخترها كمتر به اين كار تمايل دارند. در كلاسي كه معلم مرد است، دخترها بسيار علاقه‌مندند كه بگويند موضوع تدريس به درد آينده آنان نمي‌خورد و كمتر در بحث‌ها و پرسش‌ها و پاسخ‌ها شركت مي‌كنند

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۸۵, ۸:۲۵ ب.ظ
توسط Dr.Akhavan
ولي در ايران بر عكس است
معلمان مرد به دانشجويان دختر بيشتر بها مي دهند تا دانشجوي پسر :D

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۸۵, ۱۱:۲۶ ب.ظ
توسط sohrab_poet
حرفتونو كاملا قبول دارم.
بيرون دانشگاه كم به اين دخترا بها ميدن حالا تو دانشگاه هم استاداي مرد با دخترا بهترند.

ارسال شده: چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۵, ۹:۲۱ ق.ظ
توسط chamran
بستگي به استادش داره يكي از استادهاي ما نه دخترها رو تحويل مي گيره نه پسرها آخر يك چيزي اش ميشه

ارسال شده: چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۵, ۹:۳۲ ق.ظ
توسط sohrab_poet
ما ترم پیش یک استادجوون مرد داشتیم که 8 تا دخترو انداخت وهمه پسرا قبول شدند.

ارسال شده: چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۰۷ ب.ظ
توسط pejman
تو دانش گاه ما اگر يك دختر درسي رو بيفته بل يكم پاچه خاري نمرشو مي گيره ولي بدبخت پسرا