صفحه 1 از 1
رونمايي از سريعترين خودرو روداستر جهان+تصاوير
ارسال شده: دوشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۰, ۸:۴۷ ق.ظ
توسط HORLIKAN
شركت خودروسازي «بوگاتي»، بزودي از جديدترين محصول خود كه عنوان سريعترين روداستر جهان را يدك ميكشد، رونمايي ميكند.
شركتهاي خودروسازي جهان، خود را براي عرضه محصولات تازه در نمايشگاه خودرو 2012 در ژنو سوئيس آماده ميكنند.

يكي از محصولاتي كه قرار است در اين نمايشگاه رونمايي شود، «بوگاتي ويرون» مدل 16.4 Grand Sport Vitesse است كه به عنوان پرقدرتترين «روداستر» جهان شناخته ميشود.
مدل جديد نمونه روباز خودروي سوپر اسپرت ويرون است كه ركورد پر سرعتترين خودروي جهان (431 كيلومتر در ساعت) را در اختيار دارد.
مهندسان شركت «بوگاتي» قدرت موتور مدل جديد روداستر را از 1001 اسب بخار و گشتاور 1250 نيوتن متر به 1250 اسب بخار و 1200 نيوتن متر افزايش دادهاند.
قيمت خودروي Vitesse هنوز به طور رسمي اعلام نشده است، اما پيشبيني ميشود كه محصول جديد «بوگاتي» با قيمت دو ميليون دلار به بازار عرضه شود.
Re: رونمايي از سريعترين خودرو روداستر جهان+تصاوير
ارسال شده: سهشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۱۳ ق.ظ
توسط Ashkani1365
به به چه خودرو قشنگی. بوگاتی ماشین های شگفت انگیزی درست می کنه که اصلا حرف نداره
Re: رونمايي از سريعترين خودرو روداستر جهان+تصاوير
ارسال شده: سهشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۰, ۱:۴۱ ق.ظ
توسط C.A.D.I.L.L.A.C
خودروی مزبور، [External Link Removed for Guests] مدل سال 2012 است که در اصل یک نمونه ی رودستر ([FONT=Georgia] ) از [External Link Removed for Guests] مدل سال 2011 می باشد. موتور 16 سیلندر [FONT=Georgia]W شکل این خودرو همان موتوریست که روی مدل [FONT=Georgia]Super Sport سوار شده است. حداکثر قدرت این موتور 1200 اسب بخار است که در دور موتور 6500 دور در دقیقه به دست می آید و همچنین حداکثر گشتاور آن معادل 1500 نیوتن متر می باشد. متأسفانه این دو مؤلفه ی مهم در منبع خبر اشتباه اعلام شده است.
علاوه بر این، باید بگویم که خودروی معرفی شده قوی ترین و سریعترین خودروی رودستر جهان نیست، بلکه قوی ترین و سریعترین رودستر ساخته شده توسط [FONT=Georgia] می باشد.