صفحه 1 از 1

رونمایی دالبی و فیلیپس از Dolby 3D

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۱, ۱۰:۴۲ ق.ظ
توسط serat&mersad
[HIGHLIGHT=#FFFF00]رونمایی دالبی و فیلیپس از Dolby  

دالبی یک نام بزرگ در ۳ بعدی سازی سینما است و حالا این شرکت با همکاری فیلیپس انقلابی را در صفحات نمایش کوچکتر پدید خواهند آورد که شامل تلویزیون ،تبلت،لپ تاب و تلفن‌های همراه خواهد شد و این تیم یک فرمت جدید را با نام دالبی ۳ بعدی ایجاد کردند که باعث تحول محتوای ۳ بعدی خواهد شد.

[External Link Removed for Guests]

این محتوای ۳ بعدی در تمام دستگاه‌هایی با صفحه نمایش ۳بعدی حتی آنهایی که از عینک استفاده نمی‌کنند به بهترین وجه ممکن به نمایش درخواهد آمد.

در سیستم جدید Dolby 3D ، محتوای ۳ بعدی به صورت اتوماتیک خود را با هر گونه صفحه نمایشی منطبق می‌کند و محتوای ۳ بعدی که دارای تفکیک پذیری بالایی نیز نیست به صورت اتوماتیک به صورت تمام صفحه و با کیفیت بالا پخش می‌شود.

[External Link Removed for Guests]

گفتنی است هدف فیلیپس از این طرح ارائه راهکاری برای شبکه‌های کابلی و همچنین سایر تولید کنندگان محتوای ۳ بعدی است تا مشتریان با خرید دستگاه دالبی ۳ بعدی، محتوای مورد نظر را بدون کوچکترین اشکال با بالاترین وضوح
مشاهده کنند و این در حالی است که دستگاه دالبی ۳ بعدی دارای سازگاری کامل با صفحه نمایش ۳ بعدی آنان نیز است.


منبع خبر: Farnet.ir