صفحه 1 از 1

افزایش 64 درصدی استفاده کنندگان از خطوط پهن باند در استرالیا

ارسال شده: دوشنبه ۳ مهر ۱۳۸۵, ۳:۱۷ ق.ظ
توسط Kingman_62
کمیسیون خدمات الکترونیکی و مصرف‌کنندگان استرالیا در آخرین گزارش خود اعلام کرد: تا تاریخ 30 ژوئیه سال جاری میلادی شمار کاربران استفاده کننده از خطوط پهن‌باند در این کشور به بیش از 5/3 میلیون مشترک رسیده که این رقم نسبت به 12 ماه قبل افزایش 67 درصدی را نشان می‌دهد.

این آمارها نشان می‌دهد که در حال حاضر تعداد مشترکان متصل به خطوط ADSL درکشور استرالیا بیش از 5/2 میلیون نفر است که این رقم برای استفاده‌کنندگان از کابل‌های HFC نزدیک به 600 هزار نفر، خطوط SDL حدود 251 هزار نفر و خطوط بی‌سیم 99 هزار نفر می‌رسد.

دولت استرالیا طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری‌های فراوانی در بخش فناوری ارتباطات و اطلاعات کرده و توانسته‌اند حجم مبادلات خود با کشورهای خارجی را در این بخش توسعه دهد.

کارشناسان معتقدند، اگر دولت استرالیا بتواند به همین سرعت بخش‌های مخابراتی و ارتباطاتی خود را توسعه دهد به طور قطع خواهد توانست طی آینده نزدیک به یکی از توانمندترین کشورهای جهان در این زمینه تبدیل شود.

ارسال شده: سه‌شنبه ۴ مهر ۱۳۸۵, ۸:۳۶ ق.ظ
توسط tall
واقعا کشوري مثل استراليا جاي پيشرفت هاي بسياري داره

چون من قبلا اونجا بودم و شرايط بسيار خوب اونجا رو ديدم