صفحه 1 از 1
Iran Claims to Have Launched Submarine and Destroyer
ارسال شده: سهشنبه ۴ مهر ۱۳۹۱, ۵:۳۸ ب.ظ
توسط Java
[External Link Removed for Guests]
منبع: Janes Defence 26 SEP 2012
مورد نظر گویای بسیاری از مطالب است... که امیدورام دوستان آشنا به زبان انگلیسی سریع تر ترجمه نمایند!
Re: Iran Claims to Have Launched Submarine and Destroyer
ارسال شده: سهشنبه ۴ مهر ۱۳۹۱, ۵:۴۵ ب.ظ
توسط mortaza-iri
تیترش سند رسوایی مدعیان گردش آزاد اطلاعات و خبر رسانی دقیق و صحیح هستش!
Re: Iran Claims to Have Launched Submarine and Destroyer
ارسال شده: چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۱, ۶:۰۲ ب.ظ
توسط apadana11
ايران ادعا مي كند زيردريايي و ناوشكن به آب انداخته است
نويسنده:جرمي بيني
نيروي دريايي جمهوري اسلامي ايران(IRIN) در 18 سپتامبر[28 شهريور] اعلام كرد كه دو وسيله را به آب انداخته است: زيردريايي طارق كلاس كيلو و ناوشكن سهند.
تصاوير ماهواره اي اينطور مي گويد كه اين يك اعلام انحرافي مقارن با شروع يك تمرين بزرگ دريايي به رهبري ايالات متحده در خليج فارس در 16 سپتامبر[26 شهريور] بوده است.فيلمي كوتاه از تلويزيون ايران حركت طارق به خارج از حوضچه خشك پايگاه دريايي بندرعباس را نشان داد، جايي كه چند سالي در آنجا در دست تعمير بود و لنگر گاهشان در آينده پذيراي دو خواهر ديگرش خواهد بود. ايرا ني ها هم اكنون اعلام مي كنند كه به آب اندازي مجدد در اواخر مي [اوايل خرداد] بوده است، وقتي فيلم كوتاهي نشان داد كه آب وارد حوضچه خشك در بندرعباس شده است. عكس هاي ماهواره اي Digital Globe گرفته شده در 6 سپتامبر[16 شهريور] نشان مي دهد كه آن[(طارق)] به خارج از حوضچه خشك حركت داده شده است و لنگرگاه در آينده نزديك جايگاه دو كيلوي ديگر خواهد بود، يعني فيلم كوتاه نشان داده شده در تلويزيون ايران، فيلم ابتدايي[اين روند] بوده است.
اگر چه[سهند] توسط IRIN به عنوان يك ناوشكن معرفي شد، اما طراحي سهند بر اساس چهار ناوچه كلاس الوند است كه در انگلستان براي ايران در دهه 60 ميلادي ساخته شد. در ادامه IRIN فقط سه تا از اين كشتي ها را به صورت عملياتي در اختيار دارد زيرا سهند اصلي توسط نيروي دريايي ايالات متحده در 1988 غرق شد. ايران هم اكنون يك كشتي بر اساس طراحي كلاس الوند ساخته است كه جماران ناميده مي شود و[نام] ديگري ولايت است كه نزديك به تكميل و در بندر انزلي در درياي خزر مي باشد.
درياسالار دوم عباس زماني در ژوئن[خرداد ماه] اعلام كرد كه سهند جديد قبل از سال نو ايراني در مارچ 2013[اسفند 91] به آب انداخته خواهد شد. خبر به آب اندازي 18 سپتامبر ممكن است زودهنگام باشد. تصاوير ماهواره اي Digital Globe در 6 سپتامبر نشان مي دهد كه كشتي در دو بخش جدا از هم در بندرعباس[ قرار داشته است]، پاشنه كشتي كه در حوضچه خشك قرار گرفته و قسمت سينه كشتي كه منتظر حركت در آينده به داخل[حوضچه خشك] است. در فيلم كوتاه نشان داده شده از كشتي در تلويزيون ايران، به نظر مي رسد كه سازه[كشتي] در حوضچه خشك 12 روز بعد يعني در 18 سپتامبر كامل است. در حالي كه ممكن است دو قطعه در يك زمان به يكديگر كاملآ جوشكاري شده باشند. فيلم كوتاه تلويزيون ايران نشان نداد كه آب ورودي به داخل حوضچه خشك تا بالا وكف سازه بالا بيايد و به نظرمي آيد غير ممكن است كه [بدنه سهند] تا كنون آب بندي شده باشد.
درياسالار سيد محمود موسوي فرمانده عمليات IRIN به خبرگزاري فارس گفته است:« ناوشكن پيشرفته تر از جماران است. ساختار اصلي آن به آب انداخته شده است و بخش هاي ديگر و تجهيزات مطابق برنامه زماني ما نصب خواهد شد». رسانه هاي ايران همچنين تصاويري از يك مدل منتشر كرده اند كه به نظر مي آيد ايران در حال طراحي يك نسخه كشيده از طرح الوند است كه كلاس لقمان ناميده مي شود و يك هنگر براي بالگرد خواهد داشت.
حاشيه عكس: اين تصوير ماهواره اي Digital Globe در 6 سپتامبر دو بخش از يك كشتي[با طول] بيش از 90 متر در حال ساخت در پايگاه دريايي بندرعباس ايران را نشان مي دهد. نيروي دريايي ايران طي اطلاعيه اي، 12 روز بعد آن را به آب انداخت.
روي عكس:قسمت عقب(پاشنه) در حوضچه خشك با طول تقريبي 41 متر
قسمت جلو (سينه) خارج از حوضچه خشك با طول تقريبي 52 متر
منبع: Janes Defence 26 SEP 2012