صفحه 1 از 1

رانا در عراق

ارسال شده: جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۸:۵۶ ب.ظ
توسط A3eman
گروه صنعتی ایران خودروباعرضه چهارمدل خودرودرنمایشگاه بین المللی خودرو بغداد (2012) حضوری فعال دارد.

به گزارش ایکو پرس ، این نمایشگاه با حضور مقامات دولتی عراق و خبرنگاران رسانه های عراقی و بین المللی روزچهار شنبه 12 مهرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی بغداد افتتاح می شود .

در این نمایشگاه گروه صنعتی ایران خودرو ، پژو 405 اس ال ایکس، سورن ای ال ایکس و رانا، دومین خودرو با برندملی ایران خودرو را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می دهد .

براساس این گزارش ، یکی از اهداف مهم مشارکت ایران خودرو در نمایشگاه بین المللی خودرو بغداد، دستیابی به سهم مناسبی از بازار خودروی این کشور است .

گروه صنعتی ایران خودرو با فروش محصولات خود به ویژه سمند و پژو 405، توانسته جایگاه خود را در بازار عراق تثبیت کند و قصد دارد محصولات جدید خود از جمله رانا را نیز در این بازار به فروش برساند. سمند یکی از پرطرفدارترین محصولات ایران خودرو در عراق است که از سال 2004 تا کنون در بازار این کشور عرضه می شود.

همچنین تعداد نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش ایران خودرو در عراق به حدود 15 نمایندگی و تعمیرگاه می رسد که در بغداد، نجف و کربلا و بصره و اربیل و العماره و سلیمانیه قرار دارد.

دراین گزارش آمده است ،درحال حاضر محصولات ایران خودرو به حدود 30 کشور در نقاط مختلف دنیا می شود .

گفتنی است، درنمایشگاه بین المللی خودرو بغداد حدود 100 شرکت خودروسازی از سراسر دنیا محصولات و توانایی های صنعتی خود را در معرض دید عموم می گذارند .این نمایشگاه به مدت یک هفته دایر است.

Re: رانا در عراق

ارسال شده: جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۹:۱۹ ب.ظ
توسط edibk
کسی میدونه این خودروها رو با چه قیمتی به این 30 کشور میفروشن؟ :-(

Re: رانا در عراق

ارسال شده: شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۰۲ ق.ظ
توسط saeedjiji
نصف قیمت ایران ، بلکه کمتر

Re: رانا در عراق

ارسال شده: شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۳۸ ب.ظ
توسط 7421
با همه وعده و وعيدهايي كه در مورد تحويل اين خودرو از مهرماه داده بودند و با گذشت 15 روز از ماه مهر فعلا هيچ خبري از تحويل براي ثبت نام كنندگان نيست .
اينا هر وقت تونستند نياز بازار داخل را تامين كنند اونوقت برن و بازار عراق را بگيرند.
البته منظورم اين نيست كه صادرات نداشته باشند صادرات خيلي هم خوبه ولي بيشتر قصدم اين هست كه به وعده هاي سرخرمن ايران خودرويي ها اشاره اي كرده باشم .

Re: رانا در عراق

ارسال شده: شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۳:۰۷ ب.ظ
توسط j.ghahraman
edibk نوشته شده:کسی میدونه این خودروها رو با چه قیمتی به این 30 کشور میفروشن؟ :-(


به قيمت دلار
براي من مدتي سوال بود چرا سمندي كه به ما16-تا20ميليون ميفروشن رو به امارات يا جاهاي ديگه حدود 7ميليون ميدن؟
به دليل نسبت ارزش پول ملي اون كشو نسبت به دلار
ارزش پول اونا از ما بيشتره بنابر اين ما فكر ميكنيم به اونها ارزون فروختن!
قدرت پول اونها بيشتره بنابراين به چشم ما ارزون مياد!

Re: رانا در عراق

ارسال شده: شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۷:۰۰ ب.ظ
توسط marshal1987
j.ghahraman نوشته شده:
edibk نوشته شده:کسی میدونه این خودروها رو با چه قیمتی به این 30 کشور میفروشن؟ :-(


به قيمت دلار
براي من مدتي سوال بود چرا سمندي كه به ما16-تا20ميليون ميفروشن رو به امارات يا جاهاي ديگه حدود 7ميليون ميدن؟
به دليل نسبت ارزش پول ملي اون كشو نسبت به دلار
ارزش پول اونا از ما بيشتره بنابر اين ما فكر ميكنيم به اونها ارزون فروختن!
قدرت پول اونها بيشتره بنابراين به چشم ما ارزون مياد!


این تحلیل اصلاً درست نیست ... درسته به دلار فروخته میشه اما ارزش دلاری اون خیلی کمتر از اونیه که در ایران فروخته میشه...

میانگین قیمت خودرو های ما 5000 دلاره در عراق! پراید کمتر از 4000 دلار !!

حالا همین 4000 دلار تو ایران حتی با گرونی های اخیر دلار هم میشه 8-10 میلیون ! (به نرخ سابق دلار 6میلیون!) حالا پراید 14 میلیون تومنه!!


البته الان با افزایش قیمت کمی صادرات خودرو معقولتر و به صرفه تره وگرنه با دلار 1226 جز روابط سیاسی هیچی توجیه کننده نبود !