زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با نجوم به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط shafagh »

بخش نامعلومی از زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی برای مشاوره، تشریک مساعی و تهیه مقاله تخصصی برای ارائه به مجامع علمی جهانی در کشور پیدا نکرده ام

توضیحات:
زمین یک کره آبدار استثنایی است که تا بحال نظیر ان نه تنها در منظومه شمسی بلکه در فضای دور دست هم پیدا نشده. یکی از اسرار کره زمین وجود اب و اکسیژن در ان است که بعلاوه سایر شرائط ، محیط مناسب برای وجود و بقاء حیات در ان فراهم شده است. باید توجه کرد که خدا افرینش زمین را بر اساس بنیاد های علمی موجود در عالم پدید اورده است و نه معجزه بطوریکه هر چیزی در ان بر مبنای علم و توضیحات علمی قرار دارد. مهمترین چیز در زمین وجود اب است که دانشمندان متعدد فرضیه هایی را برای ان تصور کرده اند. سوال این بوده که چرا در زمین اب بصورت دریاها و اقیانوس ها و حتی ابهای زیر خاکی وجود دارد. این اب چگونه در زمین پدید امده و چرا در سایر کرات منظومه شمسی چنین چیزهایی وجود ندارد. بهرحال برای کوتاه شدن گفتار از فرضیه هایی که از طرف دانشمندان در این باره بیان شده خود داری می کنم( اما اگر دوستانی با این فرضیه ها اشنا هستند می توانند انها را بیان کنند) و به اصل مطلب می پردازم.
من کشف کرده ام که اب در زمین چگون بوجود امده است و حتی بصورت یک انیمیشن سه بعدی ان را بازسازی کردم تا بصورت عینی قابل ارائه به مجامع علمی باشد اما چنین مرجع علمی را در زمینه کیهان شناسی و زئوفیزیک در ایران پیدا نکردم. سال قبل نامه ای به سازمان ناسا فرستادم و بدون شرح فرضیه که در اصل واقعیت زندگینامه زمین است موضوع ارائه فرضیه را به ان سازمان علمی فضایی جویا شدم. از طرف ان سازمان نامه ای برای من ارسال شد و نحوه ی ارائه یک فرضیه با این سازمان را توضیح دادند. نامه ای تقریبا طولانی بود و من فقط قسمت اول ان را ترجمه نمودم اما کارهای روزمره مرا از ادامه کار باز داشت زیرا می دانستم به تنهایی قادر به ارائه ان فرضیه به بخش علمی ناسا نیستم و لازم بود که در کشور و با متخصصان این رشته مشاوره و تشریک مساعی نموده ضمن بررسی فرضیه مقالات تخصصی و علمی تهیه شده و بعد به ناسا ارائه شود. این کشف ( فعلا فرضیه)با اهمیتی است که می تواند نام کاشف ان و یا کشور مربوطه را برای همیشه در تاریخ علوم کیهانی ثبت کند زیرا که میدانم ضمن روشن شدن بعض اسرار تاریخ گذشته زمین و منظومه شمسی مورد تایید اکثریت قریب به اتفاق دانشمندان قرار خواهد گرفت.
Captain I
Captain I
پست: 370
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۰, ۷:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6398 بار
سپاس‌های دریافتی: 3280 بار

Re: زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط behrad90 »

 
ضمن تشکر بسیار مایل هستم نظر جنابعالی را مطالعه کنم . اگر امکان داشته باشد ممنون میشوم خلاصه ای از آن را بیان فرمائید .

مهمترین ویژگی سیاره ما در منظومه شمسی قرار داشتن آن در کمربند حیات habitable zone است یعنی در فاصله ای از خورشید قرار دارد که آب میتواند بصورت مایع حضور داشته باشد. کمربند حیات منظومه ما حتی سیاره مریخ را هم فرا میگیرد و از دیر باز دانشمندان اعتقاد داشته اند که مریخ زمانی در گذشته دارای دریا و حتی اقیانوس بوده است .یافته های اخیر مریخ نورد ناسا این نظریه را تائید میکند . حتی هم اکنون نیز ممکن است آبهای زیر زمینی در سیاره مریخ وجود داشته باشد .

 تصویر 
شواهدی وجود دارد که احتمال دارد در یکی از اقمار سیاره مشتری به نام یوروپا هم دریاچه های زیر سطحی وجود داشته باشد . سطح این قمر از یخ شکل گرفته است اما بر اساس شواهد این احتمال وجود دارد در عمق سه کیلومتری از سطح آب مایع به شکل دریاچه هایی وجود داشته باشد .

سیاره زمین در ابتدا خشک و بدون آب بوده است . یکی از نظرات عنوان شده برخورد اجرام فضایی یخی با زمین است که باعث شده آب در سیاره ما جاری شود . چنین برخوردی در سایر سیارات منظومه ما هم میتوانسته رخ دهد اما همانطور که عنوان شد سیارات دیگر ( سیارات سنگی)در کمربند حیات واقع نشده اند .

کشف سیارات فرا زمینی بسیار دشوار است . با اینحال در میان سیارات شناسایی شده توسط تلسکوپ فضایی کپلر ، چند سیاره در کمربند حیات قرار دارند (
مانند سیاره کپلر 22b) یعنی در فاصله ای مناسب از ستاره خود قرار دارند که در صورت وجود آب ، احتمال وجود حیات هم در آنجا هست .

هر چند تا کنون سیاره ای شبیه به زمین یافت نشده ویا در مقیاسی بزرگتر حتی منظومه ای شبیه منظومه شمسی کشف نشده است ، اما این نمیتواند دلیلی بر بی همتا بودن سیاره زمین در عالم باشد. عواملی که باعث شده اند سیاره زمین در نقطه مناسبی از خورشید قرار گرفته باشد و همچنین آب به آن منتقل شده باشد ، در هر کجای دیگر از عالم هم میتواند وجود داشته باشد . ما هنوز موفق به شناسایی کامل منظومه خودمان نیستیم چه برسد به میلیاردها کهکشان . بدون تردید با پیشرفت علوم و تجهیزات در آینده شاهد کشفیات خارق العاده ای خواهیم بود .
 
بسیاری از پژوهشگران معتقدند که تا پایان امسال یا سال آینده اولین مورد از این اکتشافات اعلام خواهد شد .
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

Re: زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط shafagh »

بیشتر موضوعاتی را که شما گفتید مورد تایید من است اما بنده هم در مورد شرائط سیاره زمین همان مظالب را عرض کردم اما مجمل و بدون توضیح :
یکی از اسرار کره زمین وجود اب و اکسیژن در ان است که بعلاوه سایر شرائط ، محیط مناسب برای وجود و بقاء حیات در ان فراهم شده است...


در مورد اینکه مریخ هم درای اب و دریا بوده نظر موافقی ندارم. دلیل من این است که اصولا مریخ و زمین تفاوت سنی چندانی با هم ندارند. هم زمین و هم مریخ کرات اتشین و ملتهبی بوده اند که بمرور ایام نجومی سرد شده اند اما سرد شدن انها با وقایعی که برای زمین پیش امده در یک دوره زمانی نزدیک به هم نبوده. سرد شدن سایر کرات منظومه شمسی نیز شبیه به مریخ بوده و نه زمین. بر طبق فرضیه اینجانب زمین میلیون ها سال قبل از مریخ سرد شده است. لذا اب در مریخ بعنوان یک عامل عمده هرگز وجود نداشته است و دریا و اقیانوسی از اب هم در ان موجود نبوده همانطور که در بقیه کرات منظومه نیز وجود نداشته.
شما گفتید :
سیاره زمین در ابتدا خشک و بدون آب بوده است . یکی از نظرات عنوان شده برخورد اجرام فضایی یخی با زمین است که باعث شده آب در سیاره ما جاری شود


بر طبق این نظریه سیاره یخی که با زمین برخورد کرده حتما جرم زیادی داشته است که توانسته این همه اب در شکل دریاها و اقیانوسها و اب های زیر زمینی در زمین بوجود بیاورد شاید بتوان تخمین زد جرمی در حد چندین برابر کره ماه. خواستم به این نکته مهم تاکید داشته باشم که ایا دانشمندان این را هم محاسبه کرده اند که بر خورد چنان جرم بزرگی با زمین، چه انفجار بزرگی را پدید اورده و می توانسته بطور حتم زمین را اساسا نابود کند ؟ در ان حال که جسم سختی مثل توده عظیم یخ (انهم در 270- درجه) سختی اش با یک سیاره سنگی برابری می کند. برخورد چنان کره یخی سختی با زمین ( احتمالا بدون جو ) زمین را به پودر اتشینی در فضا تبدیل می کرده. چه توضیحی برای این مسئله وجود دارد ؟
Captain I
Captain I
پست: 370
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۰, ۷:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6398 بار
سپاس‌های دریافتی: 3280 بار

Re: زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط behrad90 »

shafagh 2 نوشته شده:
بر طبق این نظریه سیاره یخی که با زمین برخورد کرده حتما جرم زیادی داشته است که توانسته این همه اب در شکل دریاها و اقیانوسها و اب های زیر زمینی در زمین بوجود بیاورد شاید بتوان تخمین زد جرمی در حد چندین برابر کره ماه.



 بنده گفتم اجرام یخی نگفتم سیاره یخی . چنین اجرامی در منظومه ما اکنون هم فراوان هستند . کمربند کویپر که در پشت مدار پلوتون قرار دارد دارای میلیاردها صخره و یخهای کروی است . این اجرام توپهاي غول آسايي از سنگ و يخ هستند كه بعضي از آنها كوچك و بعضي از آنها دهها كيلومتر وسعت و برخي از آنها آنقدر بزرگ كه شبيه به يك سياره مانند پلوتو و يا حتي بزرگتر از پلوتو هستند .

در مورد وجود آب در گذشته مریخ هم میتوانید قبول نداشته باشید اما در مورد سایر سیارات سنگی همانطور که عرض کردم به دلیل فاصله آنها از خورشید آب بصورت مایع نمیتواند حفظ شود . مثلا پلوتون سطحی از آب یخی دارد و حتی در برخی مقاطع زمانی که به خورشید نزدیکتر میشود اتمسفری رقیق و موقت در آن شکل میگیرد.

[COLOR=#000000]من متوجه نشدم منظور شما از ایجاد این تاپیک چیست چون تا اینجا که چیزی از نظریه خود بیان نفرمودید .
  
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

Re: زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط shafagh »

با سلام
قبل از توضیح نظریه اولا خواستم از شما بپرسم ایا جنابعالی در نجوم تخصصی دارید یا اطلاعاتی که بیان می کنید بنا بر علاقه و مطالعه مقالات نجومی می باشد. این قضیه از ان جهت برای بنده مهم است که با بحث در این زمینه می توانم ارزیابی درستی از نظریاتی که وجود دارد داشته باشم.
شما می گویید بر طبق نظریه بعضی دانشمندان اب در کره زمین نتیجه برخورد بعض اجرام یخی با زمین بوده است. من گفتم که مقدار اب موجود در زمین بیانگر ان است که جرم مذکور بایست در حد بسیار یزرگی می بوده و فرض کردم که یک سیاره یخی بوده که شما نفی کردید و گفتید که :

این اجرام توپهاي غول آسايي از سنگ و يخ هستند كه بعضي از آنها كوچك و بعضي از آنها دهها كيلومتر وسعت و برخي از آنها آنقدر بزرگ كه شبيه به يك سياره مانند پلوتو و يا حتي بزرگتر از پلوتو هستند .



انچه شما گفتید دو وضعیت را متصور می سازد. اول انکه اگر جرم مذکور کوچک بوده که نمی توانسته در زمین این مقدار دریا و اقیانوس ایجاد کند. دوم اگر ان جسم بزرگ و به اندازه پلوتو بوده که می شود یک سیاره یخی و برخورد ان با زمین باعث انهدام زمین می شده پس جواب این معما در این فرضیه چه می تواند باشد ؟
دوما کمربند کویپر که شما گفتید اجرام یخی در ان قرار دارند و گفتید که در وراء سیاره پلوتو قرار دارد. باید عرض کنم انجا غایت مرز منظومه شمسی است و تا زمین صدها میلیون کیلومتر فاصله دارد و معمولا اجرام بزرگ در گردش در این مدارها تمایلی به ترک مدار خود را ندارند و فقط اجرام بسیار کوچک ممکن است با برخورد با اجرام بزرگتر شتاب گرفته و از مدار خارج شوند. بفرضی که که یکی چند از این قطعات در فاصل زمانی زیاد از مدار خارج شده و به داخل منظومه شمسی جهت یافته باشند و بشرطی که فرض کنیم در فضای عظیم منظومه شمسی یکی از این اجرام با زمین مواجه شده و با ان برخورد داشته است اما بدلیل کمی جرم نمی توانسته عامل ایجاد این همه اب در زمین باشد. ایا توضحیاتی در این موارد وجود دارد ؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

Re: زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط shafagh »

 [SIZE=150]  نظریه

 
  [COLOR=#000000]همانطور که قبلا عرض شد برای این نظریه تصاویر گرافیکی و انیمیشن های خاصی ساخته بودم که بصورت یک ویدئو کلیپ 236 مگابیتی می باشد( این نظریه و تصاویر گرافیکی ساخته شده توسط اینجانب مربوط به حدود هشت سال قبل می باشد ). خواستم این ویدئو کلیپ را در یک سایت اپلود کرده و در این پست قرار دهم اما بدلیل زیاد بودن مقدار ویدئو چنین سایتی را پیدا نکردم و لاجرم مجبور شدم توسط نرم افزارهایی از ویدئو عکس استخراج کنم که البته کار ساده ای نبود و مقداری از کیفیت اصلی هم کمتر شد لذا بجای ان ویدئو در این توضیحات از بعض همین تصاویر استفاده می شود اما بازهم سعی خواهم اصل ویدئو را هم اضافه کنم. و در ضمن برای خسته کننده نبودن مقوله سعی می شود با توضیحاتی خیلی کوتاه گفته شود.




این تصویری از زمین در اوائل می باشد، زمانی که یک کره اتشین و مذاب بود


[External Link Removed for Guests]


و بعد از میلیونها سال سرد و سردتر شد


[External Link Removed for Guests]



[External Link Removed for Guests]







[External Link Removed for Guests]





تا این زمان زندگی زمین و مریخ و بعض سیاره های دیگر منظومه شمسی شبیه هم و تقریبا هم زمان با هم بود.  [SIZE=150]    [SIZE=150]   
[SIZE=150]    [SIZE=150] 
 
  
 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

Re: زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط shafagh »

  ان دوران ستاره دنباله دار یزرگی از منظومه شمسی عبور می کرده که به احتمال زیاد ستاره دنباله دار هالی باقیمانده ان ستاره دنباله دار معدوم شده است که من فعلا ان را MW نامگذاری می کنم. البته من در تشریح برخورد زمین با دنباله دار MW، دنباله ان را بصورت قطعات بزرگی از یخ به تصویر در اورده ام که بیشتر برای تشریح فرضیه بوده ولی در اصل ان دنباله غبارهایی از یخ می باشد.در ضمن زمین بعد از ورود به حیطه این غبار یخ با خود سیاره یخی برخورد کرده که در تصاویر مشهود نیست.  


[External Link Removed for Guests]


  دنباله دار میلیون ها سال مکررا از منظومه شمسی عبور میکرده اما مدار نامعلوم ان هنوز با مدار زمین مماس نشده بوده است. اما در سال های نجومی بعد این اتفاق واقع می شود و زمانی می رسد که بر اثر تغییر تدریجی مدار یکی از این دو جرم اسمانی مدار انها یکدیگر را قطع می کند که اگر بخواهیم تصوری از ان بدست اوریم تصویر زیر بیانگر مماس شدن مدار دنباله دار MW با مدار زمین است در حالیکه هنوز بر خوردی اتفاق نیفتاده است چرا که طی هزاران سال عبور دنباله دار از یک قسمت از مدار زمین بدلیل ناهمزمان بودن عبور دنباله دار با عبور زمین از ان نقطه مدار بر خوردی ایجاد نشد.  



[External Link Removed for Guests]  


نکته بسیار مهم در این نظریه ان است که جهت حرکت دنباله دار MW و زمین در نقطه تلاقی مدار هر دو سیاره هم جهت بوده است   که بعدا پیامدهای این واقعه عجیب توضیح داده خواهد  

 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

Re: زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط shafagh »

همانطور که در پست قبلی اشاره شد در یک زمان مدار دنباله دار MW با مدار زمین مماس شده و تا سال های بعد این تلاقی مدار همچنان پایدار می ماند. ناهمزمان بودن عبور دنباله دار و زمین بالاخره زمینه ساز تقدیری می شود که زمین ابی در فضا بوجود بیاید. در یکی از سال ها دنباله دارMW و کره زمین در نقطه مشترک مدار دو سیاره با هم متلاقی می شوند در حالیکه هر دو سیاره در یک جهت حرکت می کرده اند ( در تصاویر بر خلاف عقربه های ساعت است). دو فرضیه برای این تلاقی می توان ارائه نمود :

1- در هنگام تلاقی زمین کمی جلوتر قرار داشته و دنباله دار به زمین رسیده و با ان بر خورد داشته
2- در ان لحظات دنباله دار جلوتر بود و زمین نیمه گداخته به ارامی در ان سیاره یخی وارد شده

در هر کدام از این دو حالت نکته مهم ان است که بدلیل هم جهت بودن مسر حرکت هر دو سیاره چیزی که ما بنام برخورد دو سیاره می شناسیم اتفاق نیفتاده یعنی اگر حرکت این دوسیاره بر خلاف یکدیگر بود و انها با هم بر خورد می می کردند با مجذور شدن سرعت و شتاب حرکت هر دو سیاره که هزارها کیلومتر در ثانیه می شد و چگالی انها هر دو سیاره زمین و دنباله دار بطور کل متلاشی می شدند. لذا تلاقی زمین با دنباله دار MW را می توان به حرکت دو ماشین در یک جهت و تقریبا با یک سرعت گمان نمود اگر سرعت هر دو یکسان باشد چنانچه یکی از اتومبیل ها با سرعتی کمی بیشتر با اتومبیل دیگر برخورد کند هیچ ضربه ی سختی به انها وارد نخواهد شد و در اصل سرعت انها از هم تفریق شده و اضافه سرعت اتومبیل دیگر در تصادم محسوب خواهد شد. بعنوان مثال اگر سرعت هر دو اتومبیل در حرکت یکی 70 کیلومتر و دیگری 72 کیلومتر باشد در هنگام تصادم دهگان ها از هم کم شده و فقط 2 باقی می ماند بدان معنا که اتومبیل یک با اتومبیل دو در سرعتی معادل دو کیلومتر تصادم کرده است که شتابی بسیار ناچیز خواهد بود. اما اگر همان دو اتومبیل بر خلاف جهت هم حرکت می کردند سرعت انها مجموع می گردید و می شد معادل سرعت 142 کیلومتر که شتابی خرد کننده است. لذا برخورد دنباله دار MW با زمین در اصل بر خورد سیاره ای محسوب نمی شده بلکه تماس دو سیاره بوده.

بهر حال من تلاقی این دو سیاره را بصورت تصاویر زیر ترسیم کرده ام که البته همانطور که قبلا گفتم احتمال بسیار است که زمین نیمه گداخته با خود دنباله دار متلاقی شده باشد و نه فقط دنباله ان.



[External Link Removed for Guests]





[External Link Removed for Guests]





[External Link Removed for Guests]





[External Link Removed for Guests]





[External Link Removed for Guests]





[External Link Removed for Guests]




[External Link Removed for Guests]




زمین در تماس با دنباله دار یخی MW و تماس توده عظیمی از اب و یخ بسرعت زیاد و ناگهانی شروع به سرد شدن کرد و لایه اولیه پوسته زمین حرارت خود را از دست داده و رو به سخت شدن کرد اما این اغاز حادثه ای استثنایی در منظومه شمسی بود علیرغم ان حجم بزرگ از اب و یخ، سرد شدن کره بزرگی مثل زمین انی صورت نگرفت و حجم بسیاری از ان یخ و اب ها بصورت توده بخار عظیمی اطراف زمین را فرا گرفت و اب هایی که در سطح زمین قرار می گرفتند بر اثر گرمای شدید لایه های زیرین که به سطح منتقل می شد جوشیده و بخار می شدند و این جریان تا هزاران سال همچنان ادامه داشت و زمین کاملا مثل امروز سرد نمی شد. از طرفی بخارهایی که تا قطر هزارها کیلومتر ( خیلی فراتر از ارتفاع امروزی اتمسفر زمین ) در اطراف زمین قرار گرفته بودند با تماس با سرمای فضای اطراف تبدیل به باران شده و بر سطح زمین می باریدند و دوباره در جو گرم زمین یا سطح داغ زمین دوباره بخار شده به اسمان می رفتند. علاوه بر ان طوفانهای شدیدی بر اثر جنگ اب و اتش زمین واقع می شد که همین حرکت تند طوفانی بخار، در سرد شدن سطح زمین تاثیر بیشتری می گذاشت این روند تا هزاران سال بعد بی وقفه ادامه داشت

ادامه توضیحات انشا... در پست های بعدی
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

Re: زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط shafagh »

 تشکیل ماه در این نظریه   هنگام تماس زمین داغ و ملتهب با دنباله دار یخی وقایعی بوقوع پیوست که تصویری از ان نساختم چرا که هدف تنها بیان واقعه ی تماس زمین با سیاره بزرگ یخی بود. بمحض ورود زمین به دنباله دار انفجارهای بزرگی بر اثر تماس پوسته مذاب زمین با یک کره از تماما یخی روی داد
که ترکش این انفجارها تا هزاران کیلومتر در فضای اطراف منتشر شد ( البته این انفجارها اثرات تصادم نبود بلکه واکنش بین جسر گداخته زمین با سطوح یخی بود. البته نمی توان گفت که فشار ناشی از تفاوت سرعت دو کره در هنگام تماس در ان انفجارها دخیل نبوده). ان انفجارها توام با حجم عظیمی از بخار اب و ذرات خاک و سنگ زمین بود. بعد از خروج زمین از دنباله دار MW مقداری از ان بخارها و غبارهای زمین در فضا منتشر و محو شدند ولی مقداری متنابهی از ان غبارها در نیروی جاذبه زمین گرفتار شده و در مدار نامعلومی ( در ان زمان) به گردش پرداختند.
یکی از معماهایی که امروز فکر دانشمندان را بخود مشغول کرده است وجود ماه در کنار زمین است. در طی سفر فضانوردان به ماه و اوردن خاک و سنگ این قمر به زمین و بعد از ازمایشات فراوان انها دریافتند که عناصر تشکیل دهنده خاک ماه دقیقا شبیه زمین است لذا انها پی بردند که ماه از زمین بوجود امده اما تا بحال نتوانسه اند بفهمند ماه چگونه از زمین جدا شده. یکی از دانشمندان سیاره مجهولی را فرض کرده بود که با قسمتی از زمین برخورد کرده و طی انفجار برخورد ماه از ان جدا شده است اما بعضی از دانشمندان دیگر با محاسبات توسط ابر کامپیوترها ان نظریه را رد کرده بودند و لذا هنوز این معما همچنان باقی است. اما نظریه ی اینجانب این معما را حل خواهد کرد و تشکیل کره ماه به حقیقی ترین وجه قابل ارائه به مجامع علوم اخترشناسی و ژئو فیزیک می باشد و تا بحال چنین نظریه ای در هیچ جای دنیا عنوان نشده است.
شاید بدانید که گروه ذرات در فضا تمایل به جمع شدن در یک نقطه را دارند. غبارهای ناشی از ان انفجارها در اطراف زمین نیز طی میلیون ها سال بمرور در یک نقطه جمع شدند و ماه را بوجود اوردند. در سایر سیارات هم همینگونه بوده . قمرهای موجود در اطراف هر سیاره از غبارهای غلیظ اطراف سیاره تشکیل شده اند که اکثرا ان غبارها بنا بر حوادثی از خود سیاره به فضای اطراف پخش شده است، چه در حالت مذاب و ملتهب و چه در زمانی که سیاره سردتر شده است. اما این فقط زمین بوده که با ان شکل بخصوص با یک سیاره یخی تلاقی داشته است.


همانطور که گفته شد تا سال های متمادی اب قادر به بقا بر سطح گرم زمین نبود و مرتبا بخار شده و باز بشکل باران های سیل اسا به سطح زمین باز می گشت. سرد شدن یک کره با جرم عظیم گداخته به سادگی و در زمان کوتاه ممکن نیست. اگر شما دو گلوله کوچک و بزرگ اهنی را در یک درجه حرارت گرم کنید و در جایی قرار دهید گلوله کوچک زود سرد می شود اما گلوله بزرگ زمان طولانی تری را برای سرد شدن نیاز دارد و لذا سرد شدن زمین تا حد ی که اب بتواند بر سطح زمین باقی بماند هزاران سال طول کشید. و تازه در این زمان اتشفشانی های بسیاری در جای جای زمین بوقوع می پیوست که هم در خشکی بود و هم در دریانوسها.




[External Link Removed for Guests]




[External Link Removed for Guests]




[External Link Removed for Guests]




[External Link Removed for Guests]




[External Link Removed for Guests]





و این اخرین تصویری است که من بعد از سرد شدن کامل زمین ترسیم کرده ام. زمین تقریبا سرد با پوسته ای نازک و اقیانوسهایی از اب گرم و اتشفشانی های فراوان. البته اوضاع به همین سادگی که در عکس مشاهده می شود نبوده. در ان زمان هنوز ابرهای بسیاری در اطراف جو وجود داشته اند و طوفان های شدیدی در سطح زمین و اقیانوس ها در جریان بوده


[External Link Removed for Guests]







[External Link Removed for Guests]




[External Link Removed for Guests]




[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

Re: زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط shafagh »

 بوجود امدن جو حاوی اکسیژن در این نظریه 

اکسیژن موجود در جو نتیجه فعل و انفعال شدید شیمیایی یخ (اب) با سطح وسیع و گداخته زمین است. در ان دوران بر اثر تماس ناگهانی یخ و اب با سطح سوزان زمین و همچنین اتشفشان های بعدی و سایر فعل و انفعالات پیچیده شیمیایی یا ملکول های اب بصورت اکسیژن ، هیدروژن و مقداری اوزون شکسته شدند یا بر اثر فعل و انفعالات دیگر اب با مواد موجود در سطح زمین بوجود امدند که در علم شیمی قابل اثبات است علاوه بر این ها مقداری گاز کربنیک و نیتروژن و سایر گازها نیز بمرور در جو ایجاد شدند. نظریه دیگر اینجانب در این باره رعد و برق های شدید است که شبانه روز و طی هزاران سال بعد از این حادثه در زمین بوقوع می پیوسته. ان اذرخش ها مقدار قابل توجهی اوزون و اکسیژن از گاز کربنیک فراورن جو و یا بخار اب اشباع موجود در جو ایجاد کرده اند.


 

[External Link Removed for Guests]





[External Link Removed for Guests] 



 پایان 
New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۳۸۷, ۴:۴۳ ق.ظ
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: زندگینامه زمین را کشف کرده ام اما تا بحال مرجعی علمی ...

پست توسط yousi »

سلام.
متاسفانه شما از فیزیک چیز زیادی نمی دونید.
از اختر فیزیک هم همچنین.
دو تا مطلب یادم مونده که در بارش حرف می زنم:
1- کمربند کوییپر و عدم تمایل اجرام به خروج از مدار و ...
2- ورود آرام زمین به دنباله یک دنباله دار

مورد اول:
اجرام در کمربند کوییپر از اول که در مدار نمی گشتند، اونهایی که با سرعت های متفاوت و جهت های مختلفی با حال حاضر می چرخیدند به مرور زمان یا پرت شدند، یا به مدار دیگری رفتند، یا تصادم کردند. لزومی نداره که برای ایجاد آب در زمین حتما فرض بگیریم یک دونه از این اجرام به زمین برخورد کنه، ممکنه هزاران و میلیون ها از این اجرام به مرور به زمین برخورده باشه و آب رو تامین کرده باشه.
ضمنا در صورت برخورد جرم بزرگتری در حد و اندازه های ماه هم لزومی به معدوم شدن زمین نیست. شبیه سازی ها نشون داده که حالات متفاوتی وجود داره که زمین از این برخورد جون سالم به در ببره، اگرچه سالها بصورت مذاب باقی بمونه.

مورد دوم:
شما در این فرض تنها سرعت اولیه و کشش خورشید رو در نظر گرفتید، و از جاذبه شدید زمین روی اون اجرام و برعکس صرف نظر کردید. چرا؟
فکر می کنید شهاب هایی که با شدت به زمین برخورد می کنند چرا این قدر سرعت دارند؟
همین حالا هم ماهواره هایی وجود دارند که هم سرعت با زمین در گردشند، در ساده شده ترین حالت ممکن برای درک بهتر، سرعت زمین و جسم رو صفر در نظر بگیرید، جسم بصورت سقوط آزاد وارد جو زمین خواهد شد و با سرعت وحشتناکی به اون برخورد خواهد کرد.
فرقی هم نمی کنه که سرعت در راستای عمود بر برخورد چقدر باشه.

این خیلی خوبه که شما پیگیر مطالبتون در ناسا هستید ولی بهتر بود یکم بیشتر در مورد گفته هاتون تحقیق می کردید.
موفق باشید.
ارسال پست

بازگشت به “انجمن نجوم”