فضاپيماي ژاپني به مقصد يك سيارك پرتاب خواهد شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با منظومه شمسي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain I
Captain I
پست: 370
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۰, ۷:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6398 بار
سپاس‌های دریافتی: 3280 بار

فضاپيماي ژاپني به مقصد يك سيارك پرتاب خواهد شد

پست توسط behrad90 »

 ژاپن در تدارك پرتاب دومين كاوشگر فضايي خود

  Hayabusa2 از يك سيارك نمونه برداري خواهد كرد  

 بعد از موفقيت ژاپن در ماموريت كاوشگر Hayabusa ، اينك مهندسين فضائي ژاپن در تدارك اعزام كاوشگر ديگري به فضا هستند . اين بار هدف سياركي با نام 1999GU3 ميباشد كه قرار است كاوشگر جديد به نام Hayabusa2 به طرف آن اعزام شود .

 تصویر 
مدتي قبل شركت NEC در توكيو اعلام كرده بود سفارشي از آژانس اكتشافات فضائي ژاپن JAKSA دريافت و طراحي كاوشگر جديد را آغاز كرده است .

هايابوسا 2 در سال 2014 پرتاب خواهد شد و در اواسط سال 2018 به سيارك 1999GU3 خواهد رسيد . بعد از يك سري مشاهدات و بررسيها اقدام به نمونه گيري از سطح اين سيارك مينمايد و در سال 2020 به همراه نمونه به زمين باز ميگردد .

كل هزينه اين طرح 400 ميليون دلار برآورد شده است . هر چند در طراحي و ساخت اين فضاپيما از تجارب هايابوسا 1 استفاده خواهد شد وHayabusa2 تا حدودي شبيه به نمونه قبلي ميباشد اما اين فضا پيما قابليتهاي بيشتري به نوع قبلي خواهد داشتد . به عنوان مثال از نرم افزار توسعه يافته اي براي ناوبري فضائي و هدايت و كنترل بهره ميبرد . در پرتاب "هايابوسا1 " از موشك M-V استفاده شده بود ولي كاوشگر جديد بوسيله موشك بزرگتري با نام H2D پرتاب خواهد شد .


ژاپن در ماموريت قبلي سيارك Itokowa را هدف گرفت و هايابوسا 1 را در سال 2003 به طرف آن پرتاب كرد .

 تصویر

  سيارك Itokowa ابعادي حدود 210*270*540 دارد. اواسط سپتامبر 2005 كاوشگر ژاپني به اين صخره فضائي رسيد و به مطالعه شكل سيارك ، گردش ، توپوگرافي ، تركيب و چگالي آن پرداخت .

 تصویر

 سپس با انجام نمونه گيري موفق به همراه محموله ارزشمند خود به زمين بازگشت . اين نمونه كه شامل دانه هاي ريزفرازميني از سيارك ايتوكاوا بودند در يك كپسول قرار گرفته بود . در ژوئن سال 2010 بعد از مدت زمان 7 سال و طي مسافت حدود 6 ميليارد كيلومتر به زمين رسيد و كپسول حاوي نمونه هارا به طرف زمين پرتاب كرد . اين كپسول با چتر در نقطه اي دورافتاده در جنوب استراليا فرود آمد .


 تصویر

تصویر

تصویر 
اين ماموريت اولين نمونه برداري از يك سيارك بود .

منابع :
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]





 
ارسال پست

بازگشت به “منظومه شمسي”