ربات چاپ سه بعدی با توانایی ساخت سازه‌های فلزی ساده

در این بخش می توانید در رابطه با اخبار و مصاحبه ها در رباتیک به بحث وگفتگو بپردازید

مدیران انجمن: sinaset, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 447
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳, ۳:۴۳ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 423 بار
تماس:

ربات چاپ سه بعدی با توانایی ساخت سازه‌های فلزی ساده

پست توسط novinmarketing »

اگرچه دنیای چاپ سه‌بعدی در مرحله‌ی برجسته‌ی خود قرار دارد، این تکنولوژی هنوز تا حد زیادی در مراحل اولیه‌ باقی مانده است. هرچند اگر به این تکنولوژی همچنان به عنوان سازنده‌ی جواهرات ساده و اسباب‌بازی‌های پلاستیکی فکر می‌کنید، بهتر است تغییری در تصور خود به وجود آورید. جوریس لارمن (Joris Laarman) موفق به ایجاد یک ربات ساده‌ی چاپ سه‌بعدی شد که قابلیت ساخت مجسمه‌های فلزی زیبا را با ضربات قلم‌موی ظریف یک هنرمند دارد.

سال گذشته استودیوی لارمن در ساخت یک پرینتر سه بعدی مواد (یا رزین MX3D) همکاری داشته است که از مواد سریع جهت ایجاد ساختارهای روان بر روی تقریبا هر گونه سطحی استفاده می‌کرد.

ربات فلزی Mx3D در بخشی از خود یک پرینتر بوده و در بخش دیگر، یک دستگاه جوش محسوب می‌شود. این ربات قادر به ساخت سازه‌های قابل توجه با استفاده از انواع متفاوت فلز از جمله فولاد، فولاد ضدزنگ، آلومینیوم، برنز و مس می‌باشد، بدون اینکه نیازی به دیگر مواد پوششی و حمایتی باشد. لارمن در این مورد می‌گوید: ” با افزودن مقادیر اندکی از فلز مذاب، ما قادر به چاپ خطوط در هوا هستیم.”

چاپ با فلزات بدین شیوه، به نوعی هنر به نظر می‌رسد. تکه‌های مختلف از نرم‌افزار باید به منظور حرکت ترکیبات رباتیکی، چاپی و جوشکاری در کنار یکدیگر عمل کنند. علاوه بر این، انواع مختلف از خطوط سه‌بعدی، مانند خطوط راست، منحنی و یا مارپیچ نیازمند تنظیمات متفاوت جهت تولید هستند.

لارمن می‌گوید: “چاپ سه‌بعدی بدین گونه هنوز در قلمروی مناطق کشف نشده وجود داشته و منجر به یک زبان تولید جدید که محدود به لایه‌های افزودنی نیست، می‌شود. خطوط چاپ شده می‌توانند به منظور ایجاد ساختارهای مستقل، تقسیم شوند. این رویکرد، تولید اشیای سه‌بعدی را بر روی هر سطحی به صورت مستقل از صافی و شیب آن، در تقریبا هر شکل و اندازه‌ای ممکن می‌سازد.”

درنهایت، لارمن خواهان ایجاد رابطی‌ست که برای کاربرد توسط هر فردی به اندازه‌ی کافی ساده باشد، و بتوان آن را به طور مستقیم با کمک نرم‌افزار طراحی کامپیوتری (CAD) چاپ نمود.

منبع : [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و مصاحبه ها در رباتیک”