نامه انجمن روانشناسی حوزه علمیه قم درباره رایتل!!!

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

پست توسط serat&mersad »

[HIGHLIGHT=#FFFF00]

[External Link Removed for Guests]

[HIGHLIGHT=#FFFF00]انجمن روانشناسی حوزه علمیه قم در نامه‌ای به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پیامدهای اجتماعی و روانی رایتل را بسیار زیاد معرفی و تاکید کرده است که

باید اقدامات لازم جهت جلوگیری از راه اندازی آن انجام شود. 

انجمن روانشناسی حوزه علمیه قم در نامه‌ای به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، به تبیین برخی ابعاد و پیامدهای رایتل از منظر روانشاسی اجتماعی پرداخت. در این نامه، با پذیرش ا‌ین ‌که رایتل دارای برخی مزایا و محسنات می‌باشد، بیان شده است که اولا این ثمرات محدود بوده و به حد ضرورت نمی‌رسد؛ ثانیا مفاسد فرهنگی ـ اجتماعی آن بسیار زیاد و وخیم است.

در بخشی از نامه چنین آمده است: «روانشناسان و افرادی که در حیطة مسائل مشاورة اجتماعی و خانواده فعالیت دارند، به صورت عینی و ملموس، مفاسد حاصله از برخی امکانات فناوری‌های ارتباطی همچون اینترنت و تلفن‌ همراه را مشاهده می‌کنند؛ مفاسدی چون رشد ناامنی‌های روانی، گسترش تزلزل در بنیان‌های نهاد مقدس خانواده، افزایش بزه‌کاری اجتماعی و … ؛ این در حالی است که این گونه وسایل، ثمرات و استفاده‌های مثبت زیادی داشته و برخی نیازهای ضروری را مرتفع می‌سازند؛ به گونه‌ای که در جمع‌بندی ثمرات و مفاسد، ثمرات آن بیشتر است؛ اما چنان که ذکر شد اپراتور نسل سوم (رایتل)، پاسخ‌گوی نیازهای ضروری نیست و متقابلا، دارای پیامدها و عوارض منفی بسیار زیاد و مهمی می‌باشد».

انجمن روانشناسی حوزه، مقایسه رایتل با ارتباطات تصویری همچون وب‌کم که از قبل جریان داشته و دارد را نادرست ‌ارزیابی کرده است؛ زیرا، محدودیت دسترسی، سرعت پائین، هزینه بالا، کنترل‌پذیری نسبی و … که در ارتباطات تصویری دیگر وجود داشته است، زمینه‌سازی آنها را در بوجود آمدن مفاسد، بسیار کمتر می‌کند.

در این نامه، عدم موفقیت راهکارهایی که مسئولیت کنترل در مقابل آسیب‌ها را به خود اشخاص واگذار کرده، خاطرنشان شده است؛ چرا که در موارد زیادی، کاربران به توصیه‌هایی که در این راستا صورت می‌گیرد، توجهی نشان نمی‌دهند. بدون شک اکثریت کاربران رایتل، به دلیل جذابیت و تنوع امکانات آن، قشر جوان خواهند بود که دارای ویژگی‌های خاصی بوده و در معرض انواع فسادها قرار داشته، قادر به مقاومت در برابر فشارهای نرم محیطی نیستند.

از سوی دیگر، خطرات و تهدیداتی که از طریق رایتل، متوجه روابط همسران شده و نیز میان والدین و فرزندان خواهد شد، بسیار وخیم خواهد بود و برای روانشناسان و مشاوران خانواده، بسیار روشن است که رایتل با امکانات ویژة خود، تزلزل در بنیان خانواده‌ها را برجای خواهد گذاشت و همبستگی و انسجام خانوادگی را به شدت دچار آسیب خواهد نمود.

انجمن روانشناسی حوزه علمیه قم، در پایان نامه خود به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، خواستار آن شده است که «با توجه به پیامدهای سوء متعدد و وخیم رایتل»، اقدامات لازم برای جلوگیری از راه‌اندازی اپراتور رایتل (با امکانات خاص) انجام پذیرد.

منبع خبر: citna.ir
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6700 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

Re: نامه انجمن روانشناسی حوزه علمیه قم درباره رایتل!!!

پست توسط Mohammad 1985 »

نمی دونم باید بخندیم یا گریه کنیم !!!!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

Mohammad 1985 نوشته شده:نمی دونم باید بخندیم یا گریه کنیم !!!!

سلام
هیچ کدام ...
امیدوارم همچین کاری نکنند ..

طبق قانون انجمن نمیشه حرف های .... زد . ولی چیزی هست به نام هدف و خاصیت که اگر داشتیم ، هیچ وقت چنین مشکلاتی و... گرفتارهای نداشتیم .
ولی افسوس..

باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

پست توسط saeid 7 »

معلوم نیست چند واحد روانشناسی گزراندند تا به این نتیجه رسیدند. فکر کنم این روانشناسان همون هاییند که در برنامه های تلویزیونی شرکت میکنند و نظرات درخشان میدن. خدا حفظشون کنه اگه اینها نبودند ما به کی میخندیدیم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

یاد فتوای اون مفتی وهابی افتادم که گفته بود دست زدن زنان به خیار و موز و بادمجون حرومه چون ممکنه باعث مفسده بشه ... :grin:
دعا : خدایا به کسانی که فکر می کنند خیلی تو رو میشناسن بیاموز که از تاریخ درس بگیرن ( نوار کاست ، ویدیو ، سی دی ، ماهواره ، فیلترینگ اینترنت و ...) :AA: :AA: :AA: :AA:
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

دوستان من خودم دارم تو قایمشهر روز شماری میکنم تا رایتل بیاد

حتی گوشی خودم هم عوض کردم تا رایتل بگیرم.

اما خداییش بچه ها یخورده واقع بین هم باشیم.

خودمون که خودمون و هم سن وسالامون رو میشناسیم.

حداقل باید بین خودمون فرهنگ سازی رو انجام بدیم.

شما برید یه تحقیق در مورد سایتهای ضد اخلاقی بکنید.

یا به ارتباطات خیابونی که بین دختر ها و پسرها هست یخورده فکر کنین.

بعدشم حالا فکر کنید که رایتل با مکالمه تصویری بیاد دستشون.اونوقت چقدر حجم فیلمهایی که از دختر و پسرها تو نت و تو گوشیهای مردم هست زیاد میشه.

یه زمانی که وب کم خیلی مد بود رو یادتون هست؟؟؟

من خودم موافق رایتل و حتی شبکه های بالاتر از اون هم هستم و هرکدومشون که بیان حتما میگیرمش.

ولی از عواقب اجتماعیی اون هم میترسم.

چون ما ایرانیها ثابت کردیم که از تمام تکنولوژی ها به بدترین وضع استفاده میکنیم.

مثلا همین کارهایی که بعضی از ادمها تو فیسبوک میکنند.

یا همین بلوتوثهایی که از ناموس مردم تو گوشیها زیاد پیدا میشه.

خلاصه دوستان رایتل خیلی خوبه به شرطی که ماها جنبه اون رو داشته باشیم. :razz:
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

پست توسط دموکراسی »

عوضِ پاک کردن صورت مساله،روانشناسان!!!!!!!حوزه علمیه بیاییند راهکار نشان بدهند و فرهنگ استفاده از این تکنولوژی رو یاد بدهند

البته کارِ اینا نیست بهتره روانشناسان و جامعه شناسان واقعی این وظیفه را به عهده بگیرند
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

پست توسط onbekende »

سلام.

جناب airplane حرف بسیار خوبی زدن.
همین الان هم با وب کم خیلی کارهای غیر اخلاقی انجام میشه که واقعا برای تمام جوامع،چه غربی،چه شرقی و چه ایرانی مضر است.ولی با همین وب کم یک پسر میتونه با مادرش که از هم دور هستن حرف بزنه یا همچین چیزهایی.تقریبا از تمام وسیله ها و تکنولوژی هم میشه استفاده خوب کرد هم استفاده بد.مثل چاقو که اگه دست آشپز بدی ... اگه دست قاتل بدی... مثل اینترنت،مثل موشک که هم میشه باهاش یک عده مردم بی گناه رو کشت هم میشه کاوش های فضایی کرد و... رایتل هم همینطوره.
به جای اینکه بیایم بگیم استفاده نکنید،باید فرهنگ سازی کنیم که ازش درست استفاده بشه.اگر قرار بود هر چیزی که بدی داره جمعش کنیم باید تمام چاقو ها،تلویزیون ها،اینترنت،وب کم ها،حتی بعضی کتاب ها،فیلم ها و... رو جمع کنیم ولی این شدنی نیست.باید فرهنگ سازی بشه.ولی متاسفانه ما یا زیاده روی میکنیم یا کلا بی خیال یک چیزی میشیم.یه زمانی که وب کم و... داشتن گسترش میافتن بی خیال بودیم ، الان داریم نتیجه آموزش استفاده درست رو میبینیم،الان هم که داریم زیاده روی میکنیم و کلا میخوایم جمعش کنیم.کلا توی ایران سخت پیدا میشه افرادی که متعادل باشن.
اصلا حتی اگه فرهنگ سازی هم نشه و مسئولان مثل همیشه در این امر کم کاری بکنند ما خودمون باید دست بکار شیم و به هم دیگه شیوه درست استفاده رو یاد بدیم و جنبه داشته باشیم.ولی توی این امور هم بازم ایرانی ها ثابت کردن که چقدر کم کارن...
تعرفه های رایتل هم خیلی ارزون تر از دیگر سیمکارت ها مثل ایرانسل و همراه اوله و مثل اینها کلاه برداری نمیکنه.اگر بتونم منم یکی میخرم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

پست توسط serat&mersad »

سلام دوستان :razz:

اگرواقعا"جلوی راه اندازیشو(انتشاربیشترشومیگم)بگیرن :x

میشه مثل همین چندماه پیش که حسرت سرعت [HIGHLIGHT=#FFFF00]افغانستان   :lol: (سرعت اینترنت هم بخاطرهمین [HIGHLIGHT=#FFFF00]مفاسداجتماعی  (سرعت) جهانی موند :-O )

الان،توی اکثرکشورهاازاستاندارد[HIGHLIGHT=#FFFF00]4G  میشه،اماماتوی ایران(توی تبلیغات تلویزیونی)میگیم3G :-O مگه توی ایران هم اومده!!! :-O واقعا"که برای خودم متأسفم :-P )
...

تاقبل عید،من حدودیک سالی بودکه[HIGHLIGHT=#FFFF00] نیومدم!!!الانم دارم بالپ تاپ داداشم این متن روتایپ میکنم!میخواستم کامپیوتربخرم یک دفعه یه سیستم [HIGHLIGHT=#FFFF00]600،  شد[HIGHLIGHT=#FFFF00]1،200، 

تازه به مراتب مدل پایینتر :-P داداشم میگفت یه سیستم قسطی بخر[HIGHLIGHT=#FFFF00]1،400،  وخودتو راحت کن!!!امامن هرکوفتی خریدم جزکامپیوتر!

هی گفتن نخرین،نخرین پس چی شد :-? جنس هاارزونترنشدهیچی،گرونترم شد :?

یه سال سیستم نخریدم :-? گه گاهی میرفتم کافی نت که اونم دیگه به centralاومدن نمیرسید!اماچه فایده گرونترم شد. :sad:

[HIGHLIGHT=#FFFF00]زورم میومدپولموبدم به یه عده سوءاستفاده گرکه جنس خریدقدیم روبه قیمت روزمیفروختن :-P  

ای بابابرای کی دارم..........[HIGHLIGHT=#FFFF00]ازچی بگم!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ 
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

کسانی که می گویند رایتل نباید باشد و مفسد فی الارض است و امثالهم (بدون در نظر گرفتن فرهنگ سازی که اصلا نمی دونندچی هست؟) اینها، همون هایی هستند که در گذشته نه چندان دور از این حرف ها می زنند:[External Link Removed for Guests]
در این مقاله نویسنده بر اصل اینکه یک نیروگاه هسته ای در هنگام نابود شدن چه مقدار خسارت بار می اورد و اینکه این طرح برای دولت هزینه دارد و مفتی نیست و بدتر از انکه درست اجنبی در کار بوده نتیجه گرفته که نیروگاه هسته ای خیانت به خلق بشر است !!!آآه ه ه بر خودم و تویی که داری پست من را می خونی ببین به اصطلاح با سوادامون و فرهنگیامون چقدر عرب جاهل در زمان پیامبر تشریف دارند فکر نکن که فقط همین مطلب است!!! مقاله مشرق درباره اینکه اخبار ورزشی مقایرت با انقلاب نیست چون نتایج مسابقات فرمول یک را می گوید یا اینکه تختی را شلوار پایش کردند یا بخشی از تاریخ ایران قبل اسلام را خذف کردند یا همین رایتل که فساد فی الارض تشخیص داده شد این ها فقط بخشی از جاهلیت خیلی هاست دوستان
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 557 بار
سپاس‌های دریافتی: 645 بار

پست توسط sohraba »

ماشاالله به این سرعت پیشرفت همین طوری پیش بریم به امید خدا تا چند سال دیگه دست کره شمالی رو از پشت بستیم پیشاپیش این موفقیت بزرگ رو تبریک میگم
امیدوارم سیاستمدارها مانند ان به اصطلاح روانشناسان اقدام با پاک کردن صورت مساله نکنن
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4671 بار
سپاس‌های دریافتی: 8714 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام.
شکی نیست که فرصتهای انجام گناه داره بیشتر و بیشتر و آسونتر میشه و تقوای مردم داره کمتر میشه و این هست که خطرناکه .
صرفه‌جویی هایمیلیونیدر هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی های میلیونی در هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهم در مورد تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزش توبه به زبان ساده
توصیه‌های مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم بهداشتی
تاپیک جامع سرویس و تعمیر و مشاوره آبگرمکن و پکیج
سوالات سیستم آبرسانی ساختمان

دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست.

باور نمیکنی؟همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا
قفل شده

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”