یک سوال مهم.هرکی میدونه پاسخ بده

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

یک سوال مهم.هرکی میدونه پاسخ بده

پست توسط naz1000 »

میخواستم بدونم ایا متن اس ام اس در سیستم مخابرات یا همراه اول میمونه؟و اگر میمونه تا چند روز؟
و ایا جهت استخدام در وزارت خانه هایی چون وزارت دفاع و وزارت نفت مسولین مربوط این متن ها و شماره های طرف رو چک میکنن یا خیر؟
ممنون میشم جواب بدین
New Member

Re: یک سوال مهم.هرکی میدونه پاسخ بده

پست توسط naz1000 »

اقا یه نفر نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

حاجی این سوال رو باید شخص وزیر اطلاعات پاسخ بدن اینجا فکر نکنم کسی اطلاعات صحیح داشته باشه

به نظر من که حتماً متون اس ام اس تا یه مدتی ذخیره میشن شایدم گزینشی این کار رو بکنن
از اونجایی هم که اس ام اس ، تکست هست و حجم زیادی اشغال نمیکنه میشه مدت زمان بیشتری رو ذخیره کرد
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 133 بار
سپاس‌های دریافتی: 391 بار

پست توسط majid362 »

, دخیره مشن تا سالها باقی می مانند
( شرکت نفت نه و از وزارت دفاع خبر ندارم
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: داهات
سپاس‌های ارسالی: 6317 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار
تماس:

پست توسط Ali$amir »

سلام دوست بزرگوار :razz:
تا اونجا که پی گیر این مساله و متوجه شدم معمولاً پیام ها تقریباً تا 6 ماهی در دیتابیس شرکت های ارایه دهنده(مخابرات و..) می مونه و بعد از اون پاک و کپی اون در جایی دیگه تا مدتی نگهداری میشه و بعد از اون دیگه از بین میبرنش
اینها همش اطلاعاتی بود که یکی از دوستان در مخابرات به من دادند و نمی تونه حتماً واقعیت امر باشه ولی منطقی و از لحاظ عقلی قابل قبول هست
در ضمن شما هم نگران موضوع برای استخدام یا کار در جای خاصی به خاطر پیام نباشید ملاک خیلی چیزای دیگه هست خودت و خدای خودتو باور داشته باش :smile:
موفق باشی :razz:
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
تصویر
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 133 بار
سپاس‌های دریافتی: 391 بار

پست توسط majid362 »

$ , من خودم تا 2 سال قبل را از محابرات گرفتم برا همون میدونم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

naz1000 نوشته شده:میخواستم بدونم ایا متن اس ام اس در سیستم مخابرات یا همراه اول میمونه؟و اگر میمونه تا چند روز؟
و ایا جهت استخدام در وزارت خانه هایی چون وزارت دفاع و وزارت نفت مسولین مربوط این متن ها و شماره های طرف رو چک میکنن یا خیر؟
ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات اس ام اس در مخابرات تا سالها ذخیره میشه و کم کم از انتها شروع به پاک شدن میشه...فکر کنم تا 10 سال رو ذخیره میکنن....برای دسترسی به متن اس ام اس های یک شماره نیاز به حکم قضایی هست که خیلی سخت حکم میدن....

در مورد استخدام در نهاد ها هم باید بگم هیچگاه این کار رو نمیکنن.....
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط آرمان شریفی »

سلام به تمام دوستان من فقط چند دقیقه است که عضو این سایت شدم و زیاد از رسم و رسوم اون اطلاع کاملی ندارم پس اگه کم و کاستی دیدید به بزرگواری خودتون ببخشید. راستش میخواستم جواب دوستمونو در رابطه با ذخیره پیامها بدم و اونم اینه که هر پورت یا به قول همه شماره تلفنی دارای یک buffer در سیستم های مخابراتی است که وظیفه حفظ اطلاعات مربوط به اون پورت را داره و این شامل کلیه اطلاعات ورودی و خروجی است حالا توی این buffer ما یک بخش ویژه به نام masage queue داریم که بسته به تنظیم اون توسط شرکتهای ارائه دهنده سرویس می تونه از یک روز تا بی نهایت حفظ اطلاعات انجام بشه و طبیعتأ با مجوز های قانونی دسترسی به اونها هم امکان پذیره ولی اینکه از این queueدر جهت مصارف مورد سوال هم استفاده میشه یا نه ،شرمنده چیزی نمیدونم تصویر
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”