از تاریخ 24 مرداد 1392 سرعت اینترنت با کاهش روبه شد و هم اکنون در ساعت 12:35 دقیقه سرعت اینترنت بنده (سرعت دانلود فایل) به زیر یک کیلوبایت و به طور دقیق 980 بایت رسیده است.
پیش از فرستادن این پست تمامی دست اندرکارانی که باعث و بانی این فاجعه بوده اند به همراه خانواده شان مورد رحمت بنده قرار گرفتند اما هم اینک دست به دعا بر خواهم داشت و برای آمدن روزهای بهتر دعا خواهم کرد.
همچنین عکس هایی از idm سیستم تهیه شده بود که با توجه به سرعت جان به جان آفرین تسلیم کرده ی جمهوری اسلامی ایران, متاسفانه آپلود نشده و موفق به قرار دادن آنها در حال حاضر نشده ام.
تگ: فاجعه اینترنت , سرعت فوق فوق فوق پایین اینترنت , ایران = کره شمالی , اینترنت مرده ایران , نقض اشکار حق مردم , سرعت اینترنت ایران = زیر سرعت دهات های دور کلکته هند در سال 1930
فاجعه اینترنت 27 مرداد (1392/05/27)
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
Re: فاجعه اینترنت 27 مرداد (1392/05/27)
من نمیدونم چرا هر کی هر چی رو می خواد بگه یه تاپیک مجزا براش باز میکنه؟؟؟
واقعا انقدر سخته یه جست و جوی ساده برای یافتن تاپیک مورد نظر و ارسال پست؟؟
topic-t76024.html
من هم در همین جا اعلام میکنم سرعت اینترنتم از روزی که گرفتم یعنی از 9 ماه پیش تا به الان که 92/5/27 هست جز یک روز قطعی که از مخابرات بود و یک هفته پرش لینک که از اسپلیتر خودم بود هیچ گونه مشکل دیگه ای نداشتم...سرویسم 512 ماهی 3 گیگ با دانلود شبانه رایگان...از 9 ماه پیش تا الان هم یک درایو 200 گیگی رو از فیلم پر کردم و 4 تا سریال 20 قسمتی هم دانلود کردم که هنوز حوصلم نشده حتی نگاه کنم...در صورت خرابی هم الکی به کسی نه فحش میدم نه توهین میکنم...راحت میرم سرویس رو عوض میکنم...قبل از این از مخابرات سرویس 512 داشتم که بعد از 2 ماه افت کیفیت داشتند و رفتم عوضش کردم
topic-t76024.html
من هم در همین جا اعلام میکنم سرعت اینترنتم از روزی که گرفتم یعنی از 9 ماه پیش تا به الان که 92/5/27 هست جز یک روز قطعی که از مخابرات بود و یک هفته پرش لینک که از اسپلیتر خودم بود هیچ گونه مشکل دیگه ای نداشتم...سرویسم 512 ماهی 3 گیگ با دانلود شبانه رایگان...از 9 ماه پیش تا الان هم یک درایو 200 گیگی رو از فیلم پر کردم و 4 تا سریال 20 قسمتی هم دانلود کردم که هنوز حوصلم نشده حتی نگاه کنم...در صورت خرابی هم الکی به کسی نه فحش میدم نه توهین میکنم...راحت میرم سرویس رو عوض میکنم...قبل از این از مخابرات سرویس 512 داشتم که بعد از 2 ماه افت کیفیت داشتند و رفتم عوضش کردم
- تماس:
راستی یادم رفت بگم...سرعت دانلودم هم روز ها از سرور های داخلی حدود 215 و سرور های خارجی حدود 180...در شب هم از هر کدام 30 کیلو کم کنید.....
- سپاسهای ارسالی: 8701 بار
- سپاسهای دریافتی: 13240 بار
شاید عیب از شرکتی هست که ازش خدمات میگیری!!!
ولی به هر حال تنها راه چاره اینه که فعلا" از GPRS استفاده کنی!
ولی به هر حال تنها راه چاره اینه که فعلا" از GPRS استفاده کنی!
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
-
- محل اقامت: Iran
- سپاسهای ارسالی: 5189 بار
- سپاسهای دریافتی: 8626 بار
esijoon نوشته شده:من نمیدونم چرا هر کی هر چی رو می خواد بگه یه تاپیک مجزا براش باز میکنه؟؟؟
در صورت خرابی هم الکی به کسی نه فحش میدم نه توهین میکنم...راحت میرم سرویس رو عوض میکنم...
عوض کردن کردن سرویس هم به همین آسونی و ارزونی که شما عرض میکنید نیست

فقط یه 7-8 روزی طول میکشه که با شرکت اولی اشتراکت رو قطع کنی...(این طول دادن معلوم نیست دلیلش چیه؟! تو روزهای عادی که دو روز از اشتراکت میگذره صدتا sms و تماس باهات میگیرن که بیا سرویست رو تمدید کن وگرنه تا پایان روز اشتراکت با شرکت قطع میشه ولی موقعی که خودت اشتراکت رو با شرکت قطع کنی حداقل یه هفته طول میکشه)
ایجاد اشتراک با یه شرکت جدید مجانی یا حتی ارزون پات در میاد که بخوای اشتراک جدید با یه شرکت جدید بگیری تا ببینی کدومشون سرعت و سرویس بهتری میدن و کدومشون راست میگن و کدومشون دروغ؟؟؟!
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
esijoon نوشته شده:من نمیدونم چرا هر کی هر چی رو می خواد بگه یه تاپیک مجزا براش باز میکنه؟؟؟
topic-t76024.html
ندانستن عیب نیست. سوال کنید در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد !
من در حال حاضر 10 سال هستش که مشترک اینترنت ایران هستم. در واقع من از کلاس اول راهنمایی ( 12 سالگی) کاربر اینترنت شدم.
منطقه ای به نام مهراباد-رودهن در حال حاضر یعنی سال 2013 میلادی و در عصر تکنولوژی (منطقه ای نه چندان دور از پایتخت واقع در حومه شرق تهران)
هنوز هم که هنوزه هیچگونه ارتباط شبکه پرسرعت به دنیای اینترنت ندارد!!! نه وایمکس نه وایرلس نه ای دی اس ال و نه هیچگونه تکنولوژی دیگه ای
گفته های من به ظاهر یه پاراگراف خیلی ساده میاد اما اگر یکم به عددهایی که گفتم توجه کنید شاید کمی به عمق فاجعه پی ببرید.
فاجعه 27 مرداد تنهای یک نمونه بود. من هر روز به این شیوه در حال سروکله زدنم.
والا من تو عمرم لذت دانلود رایگان رو نچشیدم در حالی که هم اکنون زیر 10 روز 2 گیگبایت اینترنت مصرف میکنم و در ماه 3 بار بسته خریداری میکنم!!
این دو گیگ در ده روز شاید باورتون نشه تنها صرف باز کردن صفحاتی چون سنترال فیس بوک و چندتا سایت دیگه میشه و به کل این دو گیگ به هیچ عنوان صرف دانلود نمیشه.
حالا با تمام این اوصاف شما فکر کن یه روز از خواب بیدار شی و تا شب سرعتت نسبت به دیروز نصف شده باشه فردای اون روز سرعت نصف روز قبل و روز بعدش نصف روز قبلش و به همین منوال! واقعا چه حالی به شما دست میده؟
دکتر هم 8 سال رییس جمهور بود رفت تو ونزوئلا کارخونه تولید ماشین زد نتونست اینترنت حومه پایتخت کشور ایران رو بعد از 8 سال!!!!!!! به تکنولوژی پرسرعت مجهز کنه!! اینها واقعیته نه بزرگنماییه و نه چیز دیگه ای!! هر کس هم خلاف این فکر میکنه آدرس بدم بیاد و ببینه! حالشم بدجور میگیرم ببینمش :| (LOL)
- تماس:
A3eman نوشته شده:esijoon نوشته شده:من نمیدونم چرا هر کی هر چی رو می خواد بگه یه تاپیک مجزا براش باز میکنه؟؟؟
در صورت خرابی هم الکی به کسی نه فحش میدم نه توهین میکنم...راحت میرم سرویس رو عوض میکنم...
فقط یه 7-8 روزی طول میکشه که با شرکت اولی اشتراکت رو قطع کنی...(این طول دادن معلوم نیست دلیلش چیه؟! تو روزهای عادی که دو روز از اشتراکت میگذره صدتا sms و تماس باهات میگیرن که بیا سرویست رو تمدید کن وگرنه تا پایان روز اشتراکت با شرکت قطع میشه ولی موقعی که خودت اشتراکت رو با شرکت قطع کنی حداقل یه هفته طول میکشه)
ایجاد اشتراک با یه شرکت جدید مجانی یا حتی ارزون پات در میاد که بخوای اشتراک جدید با یه شرکت جدید بگیری تا ببینی کدومشون سرعت و سرویس بهتری میدن و کدومشون راست میگن و کدومشون دروغ؟؟؟!
دوست عزیز من کاربر پارس آنلاین بودم...بعد از چند ماه که مشترکاش زیاد شد سرویسشون بد شد...در خواست دادم...24 ساعته جمع آوری شد و زیر 24 ساعت هم سرویس جدیدم که صبانت بود متصل شد....
بعد از چند ماه دیدم صبانت مثل آسیاتک گیگ دزدی داره...درخواست دادم...ظرف مدت 48 ساعت جمع آوری و سرویس جدید نصب شد
سرویس جدید از شرکت مخابرات بود...بعد از چند ماه دیدم زدن جاده خاکی...در خواست دادم....مثل قبلی ها 24 ساعته جمع آوری و همیارنت متصل شد
خدا رو شکر تو این چند ماهه همیار نت خوب خدمات داده....
قبل از مخابرات از یه شکرت دیگه داشتم که زیر مجموعه شاتل بود...چند ماه که گذت خودشون پیشنهاد دادند سرویس رو قطع کنم چون سرورشون تو مرکز مخابراتی منطقمون ضعیف بود...
آقای Erratic
اگر در منطقه شما امکان سرویس اینترنت ر سرعت نیست و ماهیانه هزینه اینترنتتون بالای 25 تومن هست و سرعت هم نداره پیشنهاد میکنم از وایمکس مبین نت استفاده کنید...اینترنت وایرلس هم گزینه خوبیه ولی کمی هزینه اولیش بالا میشه
البته اگر از حرفام خرده نمیگیرید و مسخره نمیکنید و بهتون بر نمی خوره مثل :
ندانستن عیب نیست. سوال کنید در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد !
-
توی آمریکا دارن به مردم اینترنت با سرعت 1 گیگابایت اونم با قیمت تنها 35 دلار!!!
بهتره که این این سرویس رو با اینترنت خانگی 128 کیلوبیتی در ایران مقایسه نکنیم چرا که به عدد 8000 برابر سرعت بیشتر می رسیم. برای مقایسه شاید بهتر باشد سرعت این سرویس را با کل پنهای باند اینترنت ایران مقایسه کنید که در مجموع 21 گیگابیت است برای 24 میلیون نفر کاربر اینترنت در کشور.
بهتره که این این سرویس رو با اینترنت خانگی 128 کیلوبیتی در ایران مقایسه نکنیم چرا که به عدد 8000 برابر سرعت بیشتر می رسیم. برای مقایسه شاید بهتر باشد سرعت این سرویس را با کل پنهای باند اینترنت ایران مقایسه کنید که در مجموع 21 گیگابیت است برای 24 میلیون نفر کاربر اینترنت در کشور.
-
آقای esijoon
اصلا بگیم هر شرکتی نه 24 ساعت در عرض 5 دقیقه میاد برامون تخلیه میکنه...........
همه که مثل شما بچه مایه دار نیستن که هر بار بیان 15 تا 30 تومن هزینه کنن و یه دفعه این شرکت رو انتخاب کنن یه بار اون شرکت و تا ببینن کدومش بهتره یا بدتر یا کدومش سرعت بیشتری میده یا راست میگه یا دروغ؟!!
درضمن جناب erratic دارن میگن حتی سرویس adsl هم توی منطقشون وجود نداره اونوقت شما میگی بره وایمکس استفاده کنه که حتی در بعضی از مناطق اصلی شهرهای بزرگ هم امکان دادن سرویس رو نداره!
همه که مثل شما بچه مایه دار نیستن که هر بار بیان 15 تا 30 تومن هزینه کنن و یه دفعه این شرکت رو انتخاب کنن یه بار اون شرکت و تا ببینن کدومش بهتره یا بدتر یا کدومش سرعت بیشتری میده یا راست میگه یا دروغ؟!!
درضمن جناب erratic دارن میگن حتی سرویس adsl هم توی منطقشون وجود نداره اونوقت شما میگی بره وایمکس استفاده کنه که حتی در بعضی از مناطق اصلی شهرهای بزرگ هم امکان دادن سرویس رو نداره!
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
esijoon نوشته شده:A3eman نوشته شده:esijoon نوشته شده:من نمیدونم چرا هر کی هر چی رو می خواد بگه یه تاپیک مجزا براش باز میکنه؟؟؟
.
.
.
آقای Erratic
اگر در منطقه شما امکان سرویس اینترنت ر سرعت نیست و ماهیانه هزینه اینترنتتون بالای 25 تومن هست و سرعت هم نداره پیشنهاد میکنم از وایمکس مبین نت استفاده کنید...اینترنت وایرلس هم گزینه خوبیه ولی کمی هزینه اولیش بالا میشه
البته اگر از حرفام خرده نمیگیرید و مسخره نمیکنید و بهتون بر نمی خوره مثل :ندانستن عیب نیست. سوال کنید در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد !
برنخورد !
اما کاش شما پست قبلی من را حداقل کامل میخواندید:
منطقه ای به نام مهراباد-رودهن در حال حاضر یعنی سال 2013 میلادی و در عصر تکنولوژی (منطقه ای نه چندان دور از پایتخت واقع در حومه شرق تهران)
هنوز هم که هنوزه هیچگونه ارتباط شبکه پرسرعت به دنیای اینترنت ندارد!!! نه وایمکس نه وایرلس نه ای دی اس ال و نه هیچگونه تکنولوژی دیگه ای
- سپاسهای ارسالی: 44 بار
- سپاسهای دریافتی: 129 بار
تو تهران وضع شما خیلی خوبه.
من اسما اینترنت 2 مگابیت گرفتم ولی سرعت دانلودم تو روز 180 تا 200.
ماشالا اینقد گرون ترافیک میدن که باهاش دانلود نمیکنم.
دانلود شبانه هم که رایگانه سرعتش فقط 30 کبلوبایته !!
اینقد میسوزم واسه هر قسمت تاپ گیر باید یه هفته منتظر بمونم .
من اسما اینترنت 2 مگابیت گرفتم ولی سرعت دانلودم تو روز 180 تا 200.
ماشالا اینقد گرون ترافیک میدن که باهاش دانلود نمیکنم.
دانلود شبانه هم که رایگانه سرعتش فقط 30 کبلوبایته !!
اینقد میسوزم واسه هر قسمت تاپ گیر باید یه هفته منتظر بمونم .
- تماس:
A3eman نوشته شده:آقای esijoon
دوست عزیز کاری به مقایسه سرعت اینترنت ایران و دیگر کشور ها ندارم....قیاس مع الفارقه....با هیچ شکرتی هم عقد اخوت نبستم
بچه مایه دار هم نیستم...هر بار که سرویس رو عوض میکنم 10 تومن هزینه داره...البته تقریبا رکورد تغییر سرویسم هر 10 ماه هست....میشه ماهی 1000 تومن...
من قصد توجیه مشکلات رو نداشته و ندارم...قصدم نشون دادن یک راه به جناب Erratic برای حل مشکلشون بود.....
وایمکس چه ربطی داره به ADSL????....باید تو سایت سرویس دهنده بروند و نقشه پوشش رو ببینند .....اگر وایمکس در دسترس نبود میتونند از سرویس های وایرلس استفاده کنند...فقط مشکل هزینه اولیه هست که حدود 300 میشه...ولی دیگه نیازی ندارند ماهی 30-40 تومن بدند بسته های جی پی آر اس با اون همه دنگ و فنگ