فاجعه اینترنت 27 مرداد (1392/05/27)

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

Re: فاجعه اینترنت 27 مرداد (1392/05/27)

پست توسط مدافعان حرم »

ایناش بماند ! من قائل به فیلترینگ هستم . چیز خوبیه . ولی دیگه نه اینکه اینجوری . چند روز پیش داشتم قسمت نظرات وبلاگم رو چک میکردم بعد اومدم دکمه تأیید نظر رو بزنم دیدم صفحه پیوند ها باز شد :???: . دوباره که وارد آدرس شدم درست شد . کم مونده اسم خودم رو سرچ کنم و ببینم اسمم فیلتره ! :::P
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4134 بار
سپاس‌های دریافتی: 2138 بار

پست توسط interceptor »

از این شرکت مخابرات دزدتر نمی شناسم. این از قبض تلفنش که مهلت پرداخت زده 5/6/92 بعد روز 27 مرداد اخطار می ده که اگه پرداخت نکنی قطع می شه. اونم با 18000 تومان صحبت کردن برای دو ماه که در عرض 6 روز می شه26000 (بخاطر قبض به روز) در حالیکهخ می دونم هیچ تفاوتی نداشت طول مدت استفاده!
اینم از اشتراک 3 ماهمه 512 با حجم دانلود نامحدودش که transfer rate اون شده 8 کیلو بایت . شاید به خاطر خصوصی سازی اینطوری شد ولی به نظر من که وضعیت خودروسازان به مراتب بهتر از این مخابرات حقه باز و دزد هست ولی مردم بازم حواسشون نیست ...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

اتفاق خاصی حول اینترنت کشور رخ نداده است، بهتر اگر در سرعت اینترنت خودتان تفاوت را مشاهده می کنید نسبت به بررسی مشکل در رایانه یا سرویس دهنده بپردازید.

با این تفاسیر شاید بهتر باشد اصلا عنوان تاپیک اصلاح شود به " مشکل من با سرعت اینترنت" یا مثلا " مشکل کاهش سرعت اینترنت من" که شخصی بودن موضوع هم روشن باشد از عنوانش.

دوستانی هم که خیلی اینترنت n گیگابایت را دوست دارند، خوب یا بروند آمریکا استفاده کنند یا تلاش کنند در ایران هم چنین سرویسی ارائه شود تا ما نیز بهره ببریم. ما هم حمایت می کنیم، اما حرف زدن ...

من 3 بار با رئیس مخابرات منطقه خودمان دیدار کردم تا موفق شدم اون زمان ADSL را به این منطقه شهر بکشانم. مطمئن هم هستم هیچ کس از این همسایه ها که دارند استفاده می کنند اطلاع ندارن که اگر سال 86 من دنبال کار را نمی گرفتم شاید تا امروز این گوشه شیراز امکان اشتراک ADSL براشون فراهم نبود.

به قول داداشمان، تصویر

مشکل را یا حل کنید یا ...

نالیدن از مشکل فقط بیانگر ضعف ما است و بی حاصل ترین کار ممکن.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 485 بار
سپاس‌های دریافتی: 440 بار

پست توسط Hannover96 »

سوالی از خدمت دوستان داشتم.

من در حال حاضر به طور متوسط هر 24 ساعت یکبار بسته ی 1گیگ خریداری می کنم و در کمتر از 24 ساعت 1گیگ پر پر میشه.
در حالی که تنها استفاده ی من از اینترنت صرف باز کردن فروم ها و سایت های خبری و شبکه های اجتماعی هست و دریغ از دانلود حتی یک آهنگ!

اما در پورتال مخابرات(شرکت سرویس دهنده)که چک می کنم می نویسد تقریبا همیشه نیمی از 1گیگ را صرف آپلود می کنم.در حالیکه در هیچ جایی نه عکس و نه فیلم آپلود می کنم.

به نظر شما علت چی میتونه باشه؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

Hannover96 نوشته شده:سوالی از خدمت دوستان داشتم.

من در حال حاضر به طور متوسط هر 24 ساعت یکبار بسته ی 1گیگ خریداری می کنم و در کمتر از 24 ساعت 1گیگ پر پر میشه.
در حالی که تنها استفاده ی من از اینترنت صرف باز کردن فروم ها و سایت های خبری و شبکه های اجتماعی هست و دریغ از دانلود حتی یک آهنگ!

اما در پورتال مخابرات(شرکت سرویس دهنده)که چک می کنم می نویسد تقریبا همیشه نیمی از 1گیگ را صرف آپلود می کنم.در حالیکه در هیچ جایی نه عکس و نه فیلم آپلود می کنم.

به نظر شما علت چی میتونه باشه؟

حدثم اینه که گوشیتون بعد از اتصال اقدام به آپلود اطلاعات مثل گالری ها در هاست های پشتیبانی میکند...یه جور مموری مجازی....در گوشی های اندروید این مشکل خیلی هست....باید اکانت باکس مجازیتون رو غیر فعال کنید....

نرم افزار های کنترل ترافیک نصب کنید تا مشخص شود ترافیکتون صرف چه اموری میشود تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

اگر منظور شما ADSL سپنتا (مخابرات بود) آیا شما جهت عبور از فیلتر مثلا از fg استفاده می کنید؟

این نرم افزار خودکار فایل های تصویر سیستم شما راجستجو کرده و به سرورش ارسال می کند، وارد این که حالا چرا و با چه نیت نمی شم که بحث منحرف نشود، به هر حال این مسئله با یک مانیتور ساده مصرف پردازنده و میزان آپلود در لحظه ران بودن این نرم افزار روشن است.

بنابراین توصیه می کنم از این دست نرم افزارها مانند فری گیت، اولترا امثالهم که از منابع معلوم الحال هم منتشر و تبلیغ می شوند پرهیز کنید و برای عبور از مشکل مورد نظر راه کاری صحیح تر پیدا کنید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”