همه چيز درباره ايرانسل (تاپيک جامع)

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

نحوه تنظیم نمودن سرویس GPRS به شکل دستی در سیم کارتهای ایرانسل

پست توسط DANG3R »

در صورتی که شما نیز از سیم کارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل بهره میبرید ، به جدیدترین سرویس ارائه شده توسط این شرکت یعنی GPRS توجه داشته اید. شما از طریق این سرویس میتوانید از طریق گوشی خود به اینترنت متصل شده و به سادگی در اینترنت به گشت و گذار مشغول شوید. این سرویس از تاریخ 10 اسفند الی 15 فروردین 86 رایگان در اختیار دارندگان این نوع سیم کارت است. اما ممکن است بنا به هر دلیلی این سرویس بر روی گوشی شما فعال نشده باشد. در این ترفند قصد داریم آموزش تنظیم دستی فعال سازی سرویس GPRS را بر روی گوشی های Motorola , Sony Erricson , Nokia به شکل قدم به قدم مطرح کنیم.

پیش از هر کاری یقین حاصل نمایید که گوشی شما سرویس GPRS را ساپورت میکند. برای اطلاع از لیست این گوشی ها میتوانید به [External Link Removed for Guests] بروید.

نوکیا
به مسیر زیر بروید:
Menu > (Tools) > Setting > Conections > Access Points > New Access Point
حال در فیلدهای مربوطه عبارت های زیر را جایگزین کنید:
Connection Name : Irancell - Tarfandestan.com
Access Point Name : GPRS
Home page: [External Link Removed for Guests]
Authentication type : Normal
اجازه دهید سایر موارد به شکل پیش فرض بافی بمانند.
اکنون برنامه مروگرتان را (Services یا Web) از داخل Menu اجرا نمایید. اکنون آدرس [External Link Removed for Guests] را وارد نمایید و Go را بزنید. اکنون از شما سوالی میشود ، Yes را زده و سپس از میان Connection ها ، Irancell - Tarfandestan.com را انتخاب نمایید. حالا میتوانید به گشت و گذار در اینترنت بپردازید!

سونی اریکسون
به مسیر زیر بروید:
Menu > Settings > Connectivity > Data Comm
سپس یک Account جدید از نوع GPRS بسازید.
اکنون نام آن را Irancell - Tarfandestan.com قرار دهید.
در ادامه GPRS APN را به نام GPRS نام گذاری کنید.
اکنون دکمه Save را بزنید تا اطلاعات ذخیره شود.
به صفحه Data comm. باز گردید. کانکشنی که ایجاد کردید را انتخاب کنید تا دایره کناری آن تو پر شود.
اکنون مجدد به صفحه Settings برگردید. اکنون به Internet Settings بروید.
یک تنظیم جدید ایجاد کنید و نام آن را Tarfandestan قرار دهید و OK را انتخاب کنید.
اکنون از قسمت Account نام اشتراکی که ساخته اید را انتخاب کنید و آن را Save کنید.
مجدد در صفحه Internet Settings تنظیمی که ساخته اید را انتخاب کنید تا دایره کناری آن تو پر شود.
کار تنظیمات تمام است. حال از طریق Menu ، به Internet بروید.
برای وارد نمودن آدرس دکمه More را بزنید سپس Enter URL را انتخاب کنید.

Motorola
به مسیر زیر بروید:
Menu > WebAccess >Web Sessions > (Press Menu) >New
منظور از Press Menu فشردن دکمه Menu است.
اکنون در هر یک از فیلدهای زیر عبارت های زیر را جایگزین کنید:
Name : Irancell - Tarfandestan.com
Homapage : [External Link Removed for Guests]
GPRS APN : GPRS
سایر موارد را به حالت پیش فرض نگاه دارید.
اکنون دکمه Done را انتخاب کنید تا تنظیمات ذخیره گردد.
حال به صفحه اتصالات بازگردید. اکنون Irancell - Tarfandestan.com را پیدا کنید و دکمه Lunch را بزنید و شکیبا باشید تا صفحه پیش فرض بازشود.
برای وارد نمودن آدرس دکمه Menu را فشار دهید و Go to URL را انتخاب کرده و آدرس را وارد کنید و نهایتأ دکمه OK را بزنید.

نکته مهم:
دقت کنید در اکثر سیم کارتهای ایرانسل این اتفاق به شکل اتوماتیک رخ میدهد. بنا به هر دلیلی دچار مشکل شدید از تنظیمات دستی فوق بهره ببرید.

[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط ليلا »

دروغ های ایرانسل

تجربیات شخصی من
حتما این تبلیغات ایرانسل را شنیده اید ( اینترنت 24 ساعته کف دستان شما، هر لحظه در هر کجا عکسهایتان را به دوستانتان بفرستید....)

متاسفانه من مدتی پیش تحت تاثیر تبلیغات بیش از حد ایرانسل با 29000 تومان به جمع مشترکان آن پیوستم و تنها هدفم هم استفاده از سرویسهای MMS GPRS آن بود که تا این لحظه بزور فقط توانسته ام یک MMS برای خودم بفرستم آنهم یک MMS پنج کیلو بایتی فقط ! نیز تنها سایتی که توانسته ام با گوشی خود ببینم فقط صفحه اصلی گوگل بوده که خیلی سخت و با جان کندن هم این صفحه لطف کرد و در گوشی پدیدار شد!!!

برای دسترسی به اینترنت باید حتما نزدیک آنتنی که دارای پوشش GPRS است قرار بگیرید تازه آنهم با سرعت معادل 0.2 کیلوبایت در ثانیه ! یعنی 12 کیلوبایت در دقیقه!!! من در طول یک هفته هر جایی میرسیدم تست GPRS رو انجام میدادم که نتیجه آن واقعا افتضاحه !!

ارسال MMS همینطور اعصاب آدم رو خرد میکنه بیشتر نقاط تهران پوشش GPRS ندارد و اگر شما علامت پوشش GPRS رو در بالای گوشی خود میبینید از آنتهای قبلی مونده که هنوز پاک نشده است و کار نمی کند اگر همانجا برای مثال یکبار گوشی خود را خاموش روشن کنید دیگر هیچ علامتی از پوشش GPRS نمی بینید.
در نتیجه بدون پوشش GPRS شما نمی توانید هیچ MMS ارسال کنید تازه باید هم شما دارای پوشش قوی و کامل GPRS باشید و هم گیرنده MMS شما !!!

یک مطلب واقعا شگفت آور تو سایت ایرانسل نوشته است در مورد هزینه GPRS فکر میکنید کیلوبایتی چقدر در نظر گرفته اند؟؟؟؟؟؟؟
کیلوبایتی 3تومان!!!!!!!!!! یعنی شما بابت هر مگابایت اطلاعات ارسالی و دریافتی باید 3000 تومان بپردازید ! نمی دانم چی بگم دیکه!

ایرانسل هم الکی این همه اشکالات رو به گردن مشترکان می اندازد که مثلا گوشی آنها تنظیم نیست ! بلد نیستند ! حافظه گوشی انها پر است ! ....

دروغ دیگر ایرانسل

همانطور که میدانید یکی از پنج هدیه نوروزی ایرانسل تماس رایگان از 12 شب تا 6 صبح می باشد اما لازم است بدانید که این یک دورغ و کلک تبلیغاتی بیش نیست ! من 39 دقیقه با یک خط ایرانسل دیگر بین ساعت 12 شب تا 6 صبح صحبت کردم که با کمال ناباوری دیدم از اعتبار بنده 2418 تومان یعنی دقیقه ای 62 تومان کسر شده است. حالا اگر خط من اعتباری نبود و من نمی توانستم همان لحظه اعتبارم را چک کنم حتما شبهای بعد هم صحبت میکردم و آخر سر با قبض تلفن چند صد هزار تومانی مواجه میشدم!!

البته من با امور مشترکین تماس گرفتم و برگه شکایتی تنظیم کردند تا مشکل من حل شود و منتظر بازگشتن اعتبار از دست رفته خود هستم تا به گفته آنها دوباره به من بازگردانیده شود.

البته در تماس صوتی با ایرانسل مشکلی وجود ندارد و کیفیت صدا هم خوب است.

نمیدانم در ماههای بعد سرویسها و کیفیت ایرانسل چطور خواهد شد اما خوشحالم که هنوز سیم کارت شرکت ارتباطات سیار رو دارم راستی دلم واسش تنگ شده برم از تو کیف درش بیارم و بزارمش توی گوشیم تا هر وقت ایرانسل وضعش بهتر شد دوباره بیام سراغش.....

پایان !
New Member

پست توسط ليلا »

لطفا به این خبر در سایت بازتاب نظری بیندازید

معناي اينترنت رايگان نوروزي تلفن همراه!

New Member

پست توسط ليلا »

تجربیات استفاده من از ایرانسل ( حتما بخونید)
بخش دوم

آقا از دیروز یکم اردیبهشت بطور بسیار زیادی بابت استفاده از GPRS از اعتبار کم میکنه بابت هر اتصال حتی بدون اینکه دیتایی رد و بدل بشه 80 تومان کم میشه من که فقط 250 کیلو بایت در آخرین اتصال استفاده کرده بودم 1900 تومان از اعتبارم کم کرد!
بنده کلا از امروز استفاده از اینترنت و ور رفتن با ایرانسل رو بی خیال شدم و سیم کارت رو درآوردم فقط باید یادم باشه هر سه ماه یک تماسی باهاش بگیرم که خطم قطع نشه...
یک مطلب جالب دیگر امروز یک اس ام اس واسم اومد و نوشته بود : مشترک گرامی نام شما از سرویس کنترل اینترنتی حساب خذف گردید!!! با خدمات مشترکین هم تماس گرفتم البته خطاشون بشدت دچار اشکال است و تا وصل میشه قطع میکنه من حدود 25 دفعه تماس گرفتم تا موفق شدم اگر با خود سیم کارت ایرانسل 25 دفعه زنگ زده بودم الان از اعتبارم 1550 تومان کم شده بود! اما با تلفن ثابت تماس گرفتم ... اونها اظهار بی اطلاعی کامل کردند! من هم گفتم فدای سرم که خذف
شد!

خوب دیگه چی بگم خدمتتون ؟ آهان یادتون باشه فریب این دروغ تبلیغاتی 1000 دقیقه در ماه رو نخورید ! اگر هم الان متوجه منظور من نمی شوید بعدا خواهید فهمید!

این هم یک مطلب کلی هزینه استفاده از خدمات بسیار بالاست و اصلا نه تنها نمی صرفه بلکه دو سه برابر بیشتر از تالیا و

ارتباطات سیار براتون خرج تراشی میکنه حداقل باید ماهی هزار تومن واسه تماس با این شماره ای 130و 140 کنار بذارید آخه من نمی دونم این چه مسخره بازی هست که دوتا شماره تلفن ثابت برای خدمات مشترکین اختصاص نمی دهند؟ این سرویس های اینترنتیشم بدرد خودشون میخوره من تا حالا در مجموع بیشتر از 3 روز در این یکماه نتونستم استفاده کنم و ارسال ام ام اس و اینترنت هم با مشقت و اعمال شاقه فقط چند لحظه در بعضی روزها امکان پذیر است.

راستی اگر یادتون باشه در پستی در همین تاپیک گفته بودم که ایرانسل از من بین ساعت 12 تا 6 صبح اعتبار کم کرد(هدیه مثلا نوروزی) من هم با صرف هزینه ای زیاد (بابت تماس با شماره های 130 و 140) بعد از دهها بار تماس موفق به گرفتن جواب شدم آن هم چه جوابی : مشترک گرامی هیچ گونه تماسی شما برقرار نکرده اید با شماره ایرانسل دیگری بین این ساعت و هیچ گونه مبلغی از اعتبار شما کسر نشده و همه چیز درست است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من هم بی خیال ماجرا شدم و خدا را شکر کردم که نرفته بودم سیم کارت دائمی بخرم و اون 29000 تومن هم فکر می کنم از جیبم افتاد تو جوی آب...

من ایرانسل رو خیلی از همه نظر تست کردم اگر سوالی داشتید بپرسید جوابتون رو بدم.

یک مطلب هم واسه اونهایی می گم که دارن لحظه شماری میکنند که شبکه ایرانسل توی شهرشون راه بیفته دوستان حتما این مثل رو شنیدید که میگن طرف بوی کباب شنیده اما نمی دونه که دارن خر داغ میکنند! ( این مثل بود دیگه لطفا سانسورش نکنید)

بخدا همون سیم کارت ارتباطات سیار از اوپراتور دوم سوم چهارم پنجم ... بهتره. اگر همین مخابرات نبود که جلوی ایرانسل رو بگیره ایرانسل قیمت مکالماتش رو به دقیقه ای 200 تومان هم میرسوند...

حالا خود دانید که چه تصمیمی به صلاح شماست.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

تعرفه ايرانسل ثانيه‌اي شد

پست توسط gigi64 »

محاسبه صورتحساب مشترکين ايرانسل ثانيه‌اي شد و تعرفه افزايش يافت.

به گزارش دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، پس از اخطار سازمان به شرکت ايرانسل مبني بر محاسبه صورتحساب مشترکين بر اساس ثانيه، جلسات متعددي با اين شرکت برگزار شده و مقرر شد شرکت ايرانسل صورتحساب مشترکين خود را به صورت ثانيه‌اي اجرا نمايد.

ضمنا شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ‌هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.

هنوز تعرفه جديد ايرانسل رسما اعلام نشده است.

منبع : ايتنا
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

کی تعرفه های مشخص میشه
چون این ایرانسل آدم بدبخت کنه :lol:
 تصویر

تصویر

Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

من شنیدم که میگن کلیه ی تعرفه ها 50% اضافه میشه . کسی خبری نداره ؟
 تصویر 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72659 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

osilatoria جان
فکر نميکنم هيج افزايش تعرفه‌اي داشته باشيم، بلکه احتمال کاهش تعرفه‌ها بسيار بيشتر هست :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: زير آسمون ابري
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط Montana2100 »

توي اخبار ساعت 22 شبكه سوم سيما اعلام كرد كه تعرفه‌ ثانيه اي از هفته آينده اعمال و نرخ اون ثانيه‌اي بيش از 1 تومان مي باشد. 8) پس اينجوري گرونتر هم شده ديگه... :?
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 127 بار
تماس:

ايرانسل ارزان شد، تاليا گران

پست توسط DJ.HAMED »

اين روزها و پس از اعلام شركت ايرانسل مبني بر اينكه محاسبه‌ي صورتحساب مشتركان اين اپراتور بر اساس انتخاب آن‌ها به دقيقه يا ثانيه انجام مي‌شود و چنانچه محاسبه‌ي كاركرد صورت‌حساب وي بر حسب ثانيه انجام شود، بايد براي هر دقيقه تماس 625 ريال بپردازد؛ تقاضا براي فروش اين سيم‌كارت‌ها در بازار افزايش يافته است و خريد اين سيم‌كارت در بازار با كاهش رو به رو شده است.
اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارت‌‏هاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارت‌‏هاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش مي‌‏شود.
افشار فروتن لاريجاني - رييس انجمن فروشندگان سيم‌كارت گوشي و لوازم جانبي - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: ايرانسل به سرعت و در زماني وارد بازار شد كه حتي بحث توسعه شبكه‌ و ميزان پوشش دهي آن كامل نشده بود به عنوان مثال حتي در تهران در حدود 50 درصد پوشش‌دهي داشتيم بنابراين بايد گفت كه زمان واگذاري اين سيم‌كارت‌ها در بازار بسيار زود انجام شد.
وي ادامه داد: بسياري از صاحب‌نظران نيز معتقدند كه زمان واگذاري اين سيم‌كارت‌ها مناسب نبود و از طرفي مشتركان نيز آگاهي كاملي در مورد آن‌ها نداشتند و در حقيقت مي‌توان گفت شفاف سازي كامل و صد در صدي براي اين سيم‌كارت‌ها صورت نگرفت.
وي با تاكيد بر اين كه نرخ ميزان مكالمات طبيعتا براي هر مشتركي مهم و قابل توجه است،‌ گفت: در روزهاي اخير نيز به دليل افزايش نرخ مكالمات ايرانسل كه از ابتدا به مردم اطلاع رساني نشده بود، مردم به فروش سيم‌كارت‌هاي ايرانسل خود اقدام كردند و خريدي براي اين سيم‌كارت‌ها نيز صورت نمي‌گيرد.
وي اعلام دقيق نرخ مكالمات را از مهم‌ترين فاكتورهايي برشمرد كه بايد در ابتداي ارايه‌ي هر سيم‌كارتي به آن توجه شود و اطلاع‌رساني دقيق و شفاف در اين زمينه را از مواردي دانست كه بايد از ابتدا به آن توجه مي‌شد.
به گزارش ايسنا بر اساس اظهارات مدير يكي از نمايندگي‌هاي فروش ايرانسل متاسفانه تبليغات براي اين نوع سيم‌كارت‌ها مثل مكالمه‌ي رايگان، سرويس GPRS و مواردي از اين قبيل در ابتدا هجوم متقاضيان را براي خريد ايرانسل افزايش داد و اين در حالي است كه متاسفانه در حال حاضر خريدي براي اين سيم كارت‌ها وجود ندارد.
به گفته‌ي او قيمت خريد سيم‌كارت‌هاي ثابت ايرانسل كه رجيستر شده باشد، 125 هزار تومان و سيم‌كارت كار كرده به مبلغ 90 هزار تومان خريداري مي‌شود.
همچنين سيم‌كارت كاركرده اپرتور اول تلفن همراه با كد يك تا 460 هزار تومان خريداري شده و تا 475 هزار تومان به فروش مي‌رسد؛ سيم‌كارت صفر تلفن همراه با كد 2 در بازار امروز تهران، 450 هزار تومان خريداري و تا 465 هزار تومان به فروش مي‌رسد.
قيمت سيم كارت صفر با كد 3 تا 380 هزار تومان خريداري و تا 395 هزار تومان به فروش مي‌رسد، همچنين سيم‌كارت صفر با كد پنج تا 340 هزار تومان خريداري و 355 هزار تومان به فروش مي‌رسد و سيم‌كارت صفر با كد شش به مبلغ 315 تا 320 هزار تومان خريداري و تا 335 هزار تومان به فروش مي‌رسد.
قيمت سيم‌كارت صفر با كد 4 تا 305 هزار تومان خريداري و تا 320 هزار تومان به فروش مي‌رسد و قيمت خريد سيم‌كارت صفر با كد 7 تا 290 هزار تومان و قيمت فروش آن تا 300 هزار تومان است.

Captain II
Captain II
تماس:

ايرانسل مشتركانش را كلافه كرد

پست توسط DJ.HAMED »

بسياري از مشتركان تلفن همراه ايرانسل از بروز اختلال در مكالمات و عدم ارسال پيام كوتاه طي روزهاي گذشته گله‌مند هستند.
به گزارش فارس اپراتور دوم تلفن همراه با نام تجاري ايرانسل كه از مهرماه سال گذشته بطور رسمي سيم كارت ارايه كرده است، تاكنون تنها در 60 شهر كشور توانسته شبكه خود را فعال كند، اين در حالي است كه مسوولان اين شركت وعده داده بودند كه تا پايان سال 85 تا 70 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار مي‌دهند.
مجتبي يك از مشتركان سيم كارت دائمي ايرانسل در خصوص اختلال در شبكه ايرانسل به خبرنگار فارس گفت: در طي دو هفته اخير تماس با سيم كارت ايرانسل بسيار مشكل شده است و در اكثر مواقع نمي‌توان كسي با سيم كارت ايرانسل تماس برقرار كند.
وي ادامه داد: اخيرا در حين مكالمه با سيم كارت ايرانسل قطعي‌هاي زيادي براي ما ايجاد شده است.اين امر نيز در مناطق مختلف تهران چون بازار و سعادت آباد رخ داده است.
حسن يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس مي‌گويد: متاسفانه در روزهاي اخير ارسال و دريافت پيام كوتاه از طريق سيم كارت ايرانسل دچار اختلال شده و در برخي موارد پيام كوتاه دريافت نمي‌شود.
وي در خصوص تبديل و تغيير نحوه محاسبه تعرفه‌هاي ايرانسل نيز تصريح كرد: ايرانسل بر خلاف وعده‌هاي قبلي خود مبني بر جبران ضرر و زيان مشتركان بابت محاسبه مكالمه‌ها بر اساس دقيقه هنوز كاري در اين رابطه انجام نداده است.
وي افزود: تغييرات جديد در نحوه محاسبه تعرفه ايرانسل نيز مشتركان را دچار سردرگمي كرده است.

Captain II
Captain II
تماس:

هجوم مشتركين براي استرداد سيم كارت هاي ايرانسل

پست توسط DJ.HAMED »

پس از اعلام افزايش تعرفه و دو نرخي شدن مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل، قيمت سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بازار با كاهش قابل توجهي روبرو شد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، براساس اظهارات فروشندگان بازار سيم كارت‌‏هاي دائمي صفر ايرانسل كه تاكنون 150 هزار تومان خريداري مي‌‏شد در بازار امروز تهران با كاهش چشم‌‏گيري كمتر از 120 هزار تومان خريداري مي‌‏شود و فعالان بازار خبر از هجوم مشتركين اين شبكه براي استرداد اين سيم كارت‌ها مي‌‏دهند.
گفتني است، طبق آمارهاي غير رسمي 30 درصد از مشتركين ايرانسل كه اكثر آنها از سيم كارت‌‏هاي اعتباري استفاده مي‌‏كردند براي پس دادن سيم كارت‌‏ها اقدام كردند؛ اما در حال حاضر حتي سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل توسط اين اپراتور و نمايندگي‌‏هاي پس از فروش پس گرفته نمي‌‏شود و اين مسئله موجب نارضايتي مشتركين را به همراه داشته است.
اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارت‌‏هاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارت‌‏هاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش مي‌‏شود.
براساس اين گزارش، از اين پس تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل بر مبناي ثانيه 625 ريال و تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي اعتباري آن 853 ريال بر مبناي ثانيه محاسبه مي‌‏شود.
اين در حالي است كه پيش از اين تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل براي مشتركين بر مبناي دقيقه 499 ريال محاسبه مي‌‏شود.

ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”