همه چيز درباره ايرانسل (تاپيک جامع)
مدیر انجمن: شوراي نظارت
Re: همه چيز درباره ايرانسل (تاپيک جامع)
با سلام به اساتید محترم به نظر بنده به جای پرداختن به خدمات و مباحث اپراتوری ایرانسل بهتره از ترفند هایی که ایرانسل برای جلب مشتری و تعرفه های غیر قانونی که از مشترکین میگیره در ابعاد وسیعتر و تخصصی تری بحث بشه تا همه کاربران از عدم اطلاع کافی در رابطه با این اپراتور که سالهاست فعالیت میکنه اگاهتر بشوند یک نمونه از ترفند جدید این اپراتور به این صورت است که با پیامک به مشترک اطلاع رسانی میکنه که شما برنده 20 دقیقه مکالمه رایگان شده اید مشترک هم خوشحال از این موضوع شروع میکنه به استفاده کردن از این موقعیت پیش اومده ولی غافل از این که نه اینکه کالمه رایگانی در کار نیست. قرعه کشی نمایشگاه سال گذشته هنوز انجام نشده. از شماره های فعال همراه اول برای فرستادن پیامک بدونه رضایت مشترک همراه اول برای شرکتهایی که این خدمات را در اختیار دارند استفاده میکنه... موفق باشید
-
- سپاسهای ارسالی: 1656 بار
- سپاسهای دریافتی: 576 بار
mrmostafa نوشته شده:با سلام
براي فعال سازي ام ام اس چيكار بايد كرد؟؟؟ فرم تعهد رو از كجا بايد گرفت؟؟؟ چه مداركي بايد برد؟؟؟؟ ممنون
برای فعال سازی mms باید به یکی از نمایندگان ایرانسل مراجعه کنی . مدارک رو خودشون می گویند .
زندگی چه زیباست

- سپاسهای ارسالی: 81 بار
- سپاسهای دریافتی: 560 بار
میری یکی از مراکز امور مشترکین همراه محلتون.... یه فرم ساده به شما میدن که پر میکنی ... همین.... بعدش یه اس ام اس برای فعال سازی یکی دو روز بعد برات میاد .... البته از سایت اصلیش هم میتونی ثبت نام کنی و زحمت رفتن رو کم کنی .
[FONT=Times New Roman]هرگز نخواب کوروش ، ای مهر آریایی / بی نام تو وطن نیز ، نام و نشان ندارد
-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
ممنونم. از سايت اصلي چطوري بايد پر كنم؟؟؟ كه ديگه به نمايندگي نرم؟؟ البته نمايندگي هاي داراي خدمات بايد رفت كه خيلي تو تهران محدود هستن.
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
سلام
یک سوال: من یک خط اعتباری ایرانسل دارم، الان دو روز هست که در دریافت پیامک مشکل دارم. بعد از هر چند ساعت یکهو 6 تا پیام با هم برای من میاد. کسی می تونه من رو راهنمایی کنه لطفا؟!!!
با تشکر
یک سوال: من یک خط اعتباری ایرانسل دارم، الان دو روز هست که در دریافت پیامک مشکل دارم. بعد از هر چند ساعت یکهو 6 تا پیام با هم برای من میاد. کسی می تونه من رو راهنمایی کنه لطفا؟!!!
با تشکر
Old soldiers never die.They just fade away
- سپاسهای ارسالی: 72659 بار
- سپاسهای دریافتی: 31671 بار
- تماس:
typhoon,
اگر بدون تغيير وضعيتي در گوشي به يکباره پيامها مياد (مثلا بدون نياز به ريستارت کردن) مشکل به شبکه مربوط هست. متاسفانه کيفيت سرويس دهي ايرانسل بعد از عدم امکان انتقال درامد MTN به دليل تحريمها به شدت افت کيفيت داشته و ديگه مانند گذشته قابل دفاع نيست ...
اگر بدون تغيير وضعيتي در گوشي به يکباره پيامها مياد (مثلا بدون نياز به ريستارت کردن) مشکل به شبکه مربوط هست. متاسفانه کيفيت سرويس دهي ايرانسل بعد از عدم امکان انتقال درامد MTN به دليل تحريمها به شدت افت کيفيت داشته و ديگه مانند گذشته قابل دفاع نيست ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 6153 بار
- سپاسهای دریافتی: 3146 بار

سفارشیسازی بستههای ترکیبی ایرانسل از طریق کددستوری
شرکت ایرانسل در اطلاعیه ای از فراهم شدن امکان سفارشی سازی بسته های ترکیبی مکالمه، پیامک و اینترنت از طریق کددستوری (USSD) خبر داد. “بسته ترکیبی من”، بسته تخفیفی است که مشترکین بنا بر نیاز و میزان مصرف مکالمه، پیامک و اینترنت خود به صورت سفارشی و ویژه خط خود تعریف و فعال سازی میکنند.
براین اساس و با فراهم شدن این امکان جدید، مشترکین با شماره گیری کددستوری #۲*۵*۵*۵۵۵* از خطوط اعتباری خود میتوانند بسته موردنظر خویش را طراحی و فعال سازی کنند. کافیست مشترک تعداد روز، دقایق مکالمه، تعداد پیامک و حجم اینترنت مورد نیاز خود را تعیین کند تا بسته ویژه و شخصی سازی شده وی طراحی و روی سیمکارت ایرانسل فعالسازی شود.مشترکین میتوانند با خرید “بسته ترکیبی من” در مقایسه با طرح مصرف آزاد، تا ۹۹ درصد در هزینه های خود صرفه جویی کنند.اطلاع از باقیمانده بسته ترکیبی از طریق شماره گیری کددستوری #۵۶*۱۴۱* در هر لحظه امکان پذیر است.

اطلاعات بیشتر در خصوص “بسته ترکیبی من” و نسخه مبتنی بر وب بستهساز این سرویس و همچنین سایر بستههای افزایشی مکالمه، پیامک، اینترنت و ترکیبی ایرانسل از طریق وبسایت رسمی این اپراتور تلفن همراه کشور به نشانی [External Link Removed for Guests] قابل مشاهده است.
منبع : Zoomit و gadgetnews
ایرانسل بستههای حجمی دانلود شبانه را حذف کرد
[External Link Removed for Guests]
ایرانسل پس از حذف بستههای نامحدود دانلود شبانه به تازگی بستههای حجمی دانلود شبانه را نیز از لیست بستههای اینترنت خود حذف کرده است.
ایرانسل که به تازگی [External Link Removed for Guests]، طی روزهای گذشته و در اقدامی جدید بستههای اینترنت حجمی دانلود شبانه خود را حذف کرده است.

همانطور که مشاهده میکنید برای مثال بستهی ۲۴ گیگابایت دانلود شبانه از لیست بستههای اینترنت ایرانسل حذف شده است. دلیل این اقدام ایرانسل مشخص نیست اما احتمال میرود به دلیل درخواست بالا و پایین آمدن سرعت اینترنت، این شرکت بستههای حجمی دانلود شبانه را حذف کرده باشد. زومیت در تلاش است تا اطلاعات بیشتری را در این باره از روابط عمومی ایرانسل کسب کند. در صورت کسب اطلاعات بیشتر، این پست بروز خواهد شد.
منبع: زومیت
ایرانسل پس از حذف بستههای نامحدود دانلود شبانه به تازگی بستههای حجمی دانلود شبانه را نیز از لیست بستههای اینترنت خود حذف کرده است.
ایرانسل که به تازگی [External Link Removed for Guests]، طی روزهای گذشته و در اقدامی جدید بستههای اینترنت حجمی دانلود شبانه خود را حذف کرده است.

همانطور که مشاهده میکنید برای مثال بستهی ۲۴ گیگابایت دانلود شبانه از لیست بستههای اینترنت ایرانسل حذف شده است. دلیل این اقدام ایرانسل مشخص نیست اما احتمال میرود به دلیل درخواست بالا و پایین آمدن سرعت اینترنت، این شرکت بستههای حجمی دانلود شبانه را حذف کرده باشد. زومیت در تلاش است تا اطلاعات بیشتری را در این باره از روابط عمومی ایرانسل کسب کند. در صورت کسب اطلاعات بیشتر، این پست بروز خواهد شد.
منبع: زومیت

لیست جدید شهرهای تحت پوشش اینترنت ۳G و ۴G ایرانسل
اپراتور تلفن همراه ایرانسل اسامی شهرهای تحت پوشش نسلهای سوم و چهارم اینترنت تلفن همراه ( ۳G و ۴G ) در کشور را اعلام اعلام.در ادامه با لیست جدید شهر های تحت پوشش نسل جدید اینترنت همراه ایرانسل گجت نیوز را همراهی کنید.
مدیر عامل شرکت ایرانسل شهرهای تحت پوشش نسل چهارم را شهرهایی چون آبادان، اراک، اردبیل، ارومیه، اصفهان، آمل، اندیشه، اهواز، ایلام، بابل، بجنورد، بندر انزلی، بندرعباس، بیرجند، بوشهر، تبریز، تنکابن، تهران، خرمشهر، رشت، رامسر، ساری، سمنان، سنندج، شهر قدس، شهریار، شیراز، فریدونکنار، قائم شهر، قزوین، قشم، قم ، همدان، کرج، کرمان، کرمانشاه، کیش ، گرگان، ماهدشت، محمودآباد، مشهد، ملارد، نکا، نور، همدان، یاسوج، یزد، و … عنوان کرد و گفت: پوشش شبکهی ۴G تا پایان سال در ۱۲۰ شهر و دهستان هدف گذاری شده است.
مدیرعامل ایرانسل همچنین اعلام کرد ، بیش از ۴۰۰ شــهر و دهستان در کل کشور تحــت پوشش نسل سوم تلفن همراه هستند که آبادان، آستارا، اراک، اردبیل، ارومیه، اسدآباد، اصفهان، اندیشه، اهواز، ایلام، بابل، بجنورد، بندر انزلی، بندرعباس، بوکان، قم، بهارستان، بیرجند، تبریز، تهران، درگهان، دستگرد، دوگنبدان، دولت آباد، جلفا، خرم آباد، خوی، رشت، ری، زاهدان، زنجان، ساوه، سرعین، سقز، سمنان، سنندج، سهند، شاهین شهر، شهرکرد، شیبان، شیراز، طرقبه، طوس، فسا، قائم شهر، قروه، قزوین، همدان، کرج، کرمان، کرمانشاه، گرگان، لاهیجان، لنگرود، مرودشت، مشهد، میاندوآب، یاسوج، یزد، امیرکلا، محمودآباد، نور، آستانه اشرفیه، رودبار قصران ، درود ، شهربابک، میانه، ایزد شهر، تنکابن، رویان، رامسر، کیش، شهر جدید صدرا، کیش، ملایر، و … از جملهی آنها به شمار میآیند. ۸۰ درصد از مشترکان دیتا در این منــاطق تحت پوشش ایرانسل قرار گرفتهاند که با برنامه ریزیهای انجام شده، این تعداد تا پایان سال جاری به بیش از ۵۰۰ شهر و دهستان نیز خواهد رسید.
منبع: gadgetnews
اعتبار مکالمه هدیه 100 برابر خرید به مشترکین
ایرانسل 100 برابر خرید به مشترکینش اعتبار مکالمه هدیه میدهد
ایرانسل از عرضه طرح "کد شگفتیهای ایرانسل" با قابلیت دریافت اعتبار مکالمه معادل 100 برابر مبلغ خرید، به مشترکان سیم کارتهای اعتباری خود خبر داد.
مشترکین سیمکارتهای اعتباری این اپراتور تلفن همراه کشور، با شمارهگیری کد دستوری ویژه #۱*۴۴۴۴* و پیگیری منوهای سامانه هوشمند ایرانسل، میتوانند با توجه به میزان مکالمه معمول خود، یک طرح پیشنهادی منحصر به خودشان را مشاهده و با انتخاب آن، ۱۰۰ برابرِ هزینه پرداختی، اعتبار مکالمه ایرانسلی دریافت کنند. به عنوان مثال، مشترکین با پرداخت 200 تومان در روز هشتم مردادماه، 20 هزار تومان اعتبار مکالمه ایرانسلی تا 31 مردادماه، بعد از اولین تماس خود دریافت خواهند کرد.
با توجه به اینکه از زمان خرید این پیشنهاد، تنها تا پایان همان ماه فرصت استفاده از ۱۰۰ برابر اعتبار مکالمه داخل شبکه هدیه برای مشترک فراهم است، توصیه میشود مشترکان در روزهای ابتدایی ماه، از این سرویس استفاده کند تا زمان بیشتری برای بهره مندی از هدیه آن ماه را در اختیار داشته باشد.
براساس این گزارش، بسته مذکور مختص خود مشترک میباشد و با شماره گیری کد #1*4444*، بسته مربوط به خود فرد نمایش داده می شود. این بسته
ها با توجه به میزان مصرف مشترکین به روزرسانی میشود و میزان این شارژ 100 برابری، تا اعطای "یک ماه مکالمه رایگان" افزایش مییابد.
مشترکانی که از طرحهای تعرفه رنگی و یا جزیره هوشمند ایرانسل استفاده میکنند می توانند به طور همزمان از این طرح استفاده کنید.
منبع: Zoomit
ایرانسل از عرضه طرح "کد شگفتیهای ایرانسل" با قابلیت دریافت اعتبار مکالمه معادل 100 برابر مبلغ خرید، به مشترکان سیم کارتهای اعتباری خود خبر داد.
مشترکین سیمکارتهای اعتباری این اپراتور تلفن همراه کشور، با شمارهگیری کد دستوری ویژه #۱*۴۴۴۴* و پیگیری منوهای سامانه هوشمند ایرانسل، میتوانند با توجه به میزان مکالمه معمول خود، یک طرح پیشنهادی منحصر به خودشان را مشاهده و با انتخاب آن، ۱۰۰ برابرِ هزینه پرداختی، اعتبار مکالمه ایرانسلی دریافت کنند. به عنوان مثال، مشترکین با پرداخت 200 تومان در روز هشتم مردادماه، 20 هزار تومان اعتبار مکالمه ایرانسلی تا 31 مردادماه، بعد از اولین تماس خود دریافت خواهند کرد.
با توجه به اینکه از زمان خرید این پیشنهاد، تنها تا پایان همان ماه فرصت استفاده از ۱۰۰ برابر اعتبار مکالمه داخل شبکه هدیه برای مشترک فراهم است، توصیه میشود مشترکان در روزهای ابتدایی ماه، از این سرویس استفاده کند تا زمان بیشتری برای بهره مندی از هدیه آن ماه را در اختیار داشته باشد.
براساس این گزارش، بسته مذکور مختص خود مشترک میباشد و با شماره گیری کد #1*4444*، بسته مربوط به خود فرد نمایش داده می شود. این بسته
ها با توجه به میزان مصرف مشترکین به روزرسانی میشود و میزان این شارژ 100 برابری، تا اعطای "یک ماه مکالمه رایگان" افزایش مییابد.
مشترکانی که از طرحهای تعرفه رنگی و یا جزیره هوشمند ایرانسل استفاده میکنند می توانند به طور همزمان از این طرح استفاده کنید.
منبع: Zoomit
-
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
چرا من وقتی گوشیمو شارژ میکنم بدون هیچ استفادهای تا یک هفته بعدش شارژ تموم میشه!؟