شبکه جديد

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Fast Poster
Fast Poster

شبکه جديد

پست توسط g »

سلام من در کرمان زندگی میکنم
دوتا خط سیم کارت دارم یکی با کد 199 که ir-tciهست
دومیبا کد اولیه240 ;iir-mci هست
امروز داشتم سرچ میکردم دیدم بله با گوشی من که 6630 هست شبکه تالیا رو هم پیدا کرد
با اون یکی که گوشی 2600 هست شبکه ای به نام ir valiacom پیدا کرد
آین شبکه ها چین
ممنوم فرهاد جان جواب بده
قند ترش
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

g جان ir valiacom اپراتور تالیا است و براي استفاده تاليا :-)
Ir-MCI هم از اپراتور هاي جديد است براي سيمکارتهاي جديد

MCI :mobile company of iran
mci مربوط به شرکت مخابرات سیار میشه شرکتهای خصوصی
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

پس چه فرقي داره که با 6630 کد 240 که mci هست ايران تاليا رو پيدا ميکنه
ولي با 2600 که کد199پيش شمارش هست که tci هست ir valiacomرو چيدا ميکنه
مگه هر دوشون تاليا نيستن
پس کرمان هم تاليا امده است :-(
در ضمن اسمم علی هست هر جا دیدین g=علی
قند ترش
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

g علي جان اينها که ميبينيد اپراتورهايي هستن براي تست و هنوز کارايي خاصي ندارند . مثلا من يا کد 140 و 197 اپراتور IR32 را هم ديده ام . در سيستمهاي مخابراتي اين تغييرات و اظافه شدن اپراتورها طبيعي است. (GPRS.Talia. Iran Cell , ..) :-)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72662 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

g جان
همونطور که فرهاد عزيز هم گفتند اينها اپراتورهاي جديد براي افزايش ظرفيت هستند
سري جديد سيمکارتهاي ثبت نامي با نام MCI فعال هستند :-)
تاليا هم در اکثر مراکز استانها الان آنتنهاش نصب هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

پس چرا با دوتا سيم کارت دو چيز متفاوت رو پيداميکنه
من روي تعدادي از گوشيهاي دوستام امتحان کردم اونهايي که tci هستنvaliacomرو پيدا ميکنه

اما سيم کارتهاي جديد که mciهستن تاليا رو پيدا ميکنه
قند ترش
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

g جان
اپراتور مورد استفاده با ديگر اپراتورهايي که در جستجو پيدا مي‌شه دو موضوع جدا هستند که دومي تابع زمان و مکان هست :-)

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط ashli_shiraz »

من از مخابرات پرسیدم شما هم میتوانید با شماره 09990واحد ارتباطات مردمی وزارت فناوری اطلاعات تماس بگیرید.وقتی که select networkبزنید در موبایل لیستی از شبکه هایی که در آن منطقه فعال میباشد در اختیارتون قرار میدهد.جالب اینجاست اگر سیم کارت شما هیچ کدام از این سرویسها مربوط به آن نباشد شما میتوانید sos callبرقرار کنید.ولی اکثر شبکه های ناشناس مربوط به تلفن gsm شهری است که به تازگی وارد شبکه مخابرات شده،البته قبلا هم بوده ولی گوشیهای قدیم یک فرکانس کار میکردند ولی جدیدها به صورت خودکار دنبال شبکه میگردند یکی از دلائل اینکه گوشیهای قدیمی آنتن دهی بهتری دارند به همین علته(تک فرکانس بودن و مولتی فرکانس)به همین علته که مثلا گوشی n73 در بعضی نقاط موقع تماس صدا قطع و وصل میشه ولی 3310 با قدرت تمام و بدون مشکل صدا میشه صحبت کردالبته در گوشیهای موتورولا یه قسمتی هست که میشه فرکانس را دستی تنظیم کرد که این به عنوان یه مزیت عالی است و جاهایی هست که موتورولا آنتن میدهد و گوشیهای دیگر آنتن نمیدهد :(
سر انجام پيروزي با نيکيست.(زرتشت پيامبر خدا که درود بر او باد)
===============================
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ashli_shiraz جان
ممنون از اطلاعاتي که داديد
در مورد SOSCall که حتي نياز به سيمکارت هم نيست و با يک گوشي که فقط بتونه روشن بشه مي‌شه با 112 که درايران پليس 110 هست ارتباط برقرار کرد
در مورد DualMode بودن هم حق با شماست، اما اين امکان براي گوشيهاي DualMode وجود داره که روي يک اپراتور و يک سيستم به صورت دستي قرار داده بشه و ديگه به صورت خودکار ديگر اپراتورها رو جستجو نکنه :-)

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط ashli_shiraz »

Mahdi1944 جان
در مورد SOSCall درسته ولی در مورد گوشیهای dual مد من تو هیچ مدلی از قبیل nokia n73&n70 وsonyericsson K700i&k750i&w810i&p910i و حتی آیمیت ندیدم که بتونی یه فرکانس خواص انتخاب کنی ولی در مدلهای موتورولا V300&L7&V3i علاوه بر انتخاب دستی فرکانس امکان انتخاب سرعت دیتکت در شبکه هم میباشد که 3 حالت Fast ,Normal,Slow دارد
سر انجام پيروزي با نيکيست.(زرتشت پيامبر خدا که درود بر او باد)
===============================
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

ashli_shiraz منظور مهدی جان این بود که در گوشی هایی که DualMode هستند امکان انتخاب اپراتور, شبکه به صورت Manual یا همان انتخاب دستی هم وجود داره. ولی صحبت شما این است که میشود قدرت و کیفیت سیگنالها و فرکانسهای ورودی را هم تغییر داد که من این را ندیده بودم در این گوشی ها :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ashli_shiraz جان
همونطور که فرهاد عزيزهم اشاره کردند منظور بنده انتخاب اپراتور به صورت دستي بود که باعث مي‌شه سيستم سرچ نکنه و در نتيجه سيگنال اپراتور مورد نظر ثابت مي‌شه (از نظر آنتن دهي به 3310 که اشاره کرديد شباهت پيدا مي‌کنه :-) )

ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”